lauantai

idag har jag varit med Sara ett tag på morgnen/dagen. Vi vaknade typ halv ett, gick ner o åt frulle sen fixade jag mig o sen drog vi till sara så att hon kunde fixa sig :) sen fixade vi våra naglar, blev riktigt fint.
Nu sitter jag här och väntar på erri satu o isso. vi ska väll sitta här hemma hos mig och sen fara ut?...
Egentligen skulle jag vara barnvakt åt anna idag, men slapp det. haa, inte för att det är svårt, hon är ju så söt. men hade nog inte orkat idag ;o.
Hade på mig min nya kjol idag men var tvungen att ta på mig jenas för det var så kallt...

Fan vad mitt tangentbord laggar just nu ;o orkar inte skiva mera ................

fredaaaag

nå idag har det inte hänt mkt ;o eller ja en hel del såklart men ing specci.

Var idag med mamma o köpte en massa jävla mat som vi ska äta nu den här veckan som mamma bor hos oss. och sen mat till nyår, det ska bli ruggi king på nyår. får man ju iaf hoppas !
Ska göra en god sallad, kan faktiskt erkänna att den är svin god:) o nyttig!.
ååöö, pappa o nina åkte till thailand idag... fusk!!!!!!!!! hade lust att slå ner dom o sno till mig biljetterna, men jag får väll nöja mig med att dom köper en massa grejjer till mig där borta :).

Idag har jag oxå umgåts med linn rebbe taru o sara :) vi hade mysigt o kul. sen senare kom erri oxå, vi typ tittade tv och snackade en massa skit. och planerade lite nyår osv :).

ps. det är värsta mysigt att ha mamma o anna hära :) dom gick just o sov i filips rum. själv ska jag sova här uppe med sara :) mys.

jag hade skit ont i ryggen idag;o  o ingen orkade masera mig... så jag la mig på taru hon liksom började jucka uppåt, som visade sig vara skit skönt o bra massage!!

 haha!

nytt inlägg, muha

fan asså va halt det är ute ;oo december? är snarare som nån extra månad man skulle kunna döpa halkcember xD okej nej jag skojjaaaaaaaa.

har tråkigt, men filip kom just upp i mitt rum, kan ana att han kommer fråga om vi ska se film eller nått eller spela på hans nya nintendo wii! skitans kul o spela dom där sport spelen, var fan tvungen att gå o ducsha igår efter att vi hade spelat var så svettig. hah!

Igår var vi oxå i luleå o shoppade på mellandagsrean, köpte en hel del saker och måste nu leva utan pengar i en månad..-.- nå men det får jag leva med, har nu iaf nya kläder. men det tråkiga är att nya kläder blir gamla så fort. och då måste man återigen shoppa, men som tur är det ju kul att bränna bort en massa pengar på kläder :).

Men fan öö, är inne i en sån där period att jag tycker allt är onödigt som jag gör, typ som att köpa nya kläder. vi kommer ju ändå dö snart pga klimathoten eller? fan va stressigt o inte veta vad man ska tro på av det man läser o typ hör av alla.

började oxå virka en halsduk idag, men slet úpp den sen och mamma lärde mig att sticka istället. haha mommo jag är. haha den där halsduken kommer vara lagomt klar tills jag föder mina barn som ska få den där halsduken :) ( nej jag är inte gravid )


här kommer typ nåra bilder från idag o igår, min nya väska! diggar den helt mkt!
   

haha, ego, det var inte planerat att vara med på varenda bild. haha det är jag som ligger o korvar mig under jackan på bilden breivd sötsara

nåjei :)

igår var det julafton dårå, om någon misade det. hah, nejmen jag fick faktiskt ganska så mycket julklappar ;o o fina o bra! jag fick en diggikamera, som inte enns har kommit ut i affärena ennu ;o rosa var den! hihi, sen fick jag en resväska. för jag måste ju resa så mkt till mamma osv :D men den är fin som fan! sen fick jag christina aguilera parfymen, kärring eller inte, älskar den doften ;o. sen fick jag en massa annat, pengar, plattång, hårfön, vattenkokare xD, sängkläder osv :)
På morgonen var vi hos mormor i kalix med mamma, sen hemma hos oss med pappa, sen hos farmor med pappa sen hemma hos oss igen med pappa, sen hemma hos nina o dom med mamma :) 
med mamma på kvällen skrattade vi en hel del xD haha, kan inte riktigt säga varför det var kul för jag vet inte. men det var typ mysígt :) ikväll ska jag nog umgås med mamma igen för pappa o dom har nån fest här, orkar inte vara hemma då. 

nu väntar jag på sara sen ska vi hitta på nått myspyskul :)

   

lite bilder från igår och på min resväska :) det finns några bilder på pixbox, det kommer mer sen när jag har minne att ladda upp, slut för tillfället ;o

jullov

aaaah va sköööönt!! känns som att man värkligen behöver vila just nu ;oo !! jag venne varför, men det här året har gått snabbt men har varit ganska jobbigt... nåväl, igår kom mamma o anna hit :D!! anna har blivit så stooor :) sötis!!
Igår var jag bara med mamma typ en timma med ida o filip, sen for vi hem till oss ,ida sov hos oss.
Sen idag har jag varit med mamma typ hela dagen, fast jag tog med anna hem till oss också ett tag, där lekte anna lite med sara o rebbe :).
Sen har jag varit på stan med mamma oxå, mamma köpte en jätte fin klänning till mig som jag tänkte ha på julafton :) så där svart med glitter på hela, jätte fin.


nå nu orkar jag inte skriva mera... ska dra till mamma!

image26

onsdag

det är inte så farligt att vara i skolan ändå :)
1. vi gör inget på lekionerna.
2. korta skoldagar.
3. tiden går snabbare , och det är väll julen vi alla väntar på eller? ;)

Nå iaf så är det torsdag imon, skönt då är det bara fredag kvar sen jullov!! sooooft :D
och imon kommer mamma, ska umgås lite med henne :)
Dom kommer imon på kvällen, då ska jag o ida springa till platsen dit mamma o dom kommer för att vi ska hinna säga hej till kussan briiittta !! :') Då ska väll jag o ida ge några julklappar till henne så att hon inte blir klapplös till julen :|haha! miss you! <3

Är i behov av bengar!!!!!! har 300kr nu, 600 imon ;o 900 till mellandagsrean!!! ;O jag dö.. :( jävla pengar som går till julklappar.

btw, hålller på att ladda ner dirty dancing (favvo film;o), och såklart hoppas jag på sällskap från sara när jag ska se den, MYS!!! Fast jag kommer nog titta på den utan dig, för den är klar om 20 minuter .

image23

tiiiistai

idag var typ alla från klassen domare på innebandyn på aspen, så vi var inte så många i klassen. Vi slutade ganska tidigt idag :) soft. Sen har jag svullat som fan idag!! massa glass o skit. huhuh, gjorde några situps nyss för att må lite bättre men det slutade med att föll baktåt o slog huvet i hårfönen som ligger på golvet just nu xD . aj som satan!

Imon är det onsdag, typ den sista rikitga skoladagen eler? för på torsdag är det väll pyssel o eget val ller? och på fredag är det avslutning. :)

Kom också på idag att ja måste duscha håret varje dag ;o det blir fan smutisgt dirr! det är nog för att håret är vant ellr nått sånt ;o irri iaf!! Ser ju fan ut som att jag misslyckats med att sörja händerna och råkade hälla handkrämen i håret istället.

typ två dagar tills mamma o anna kommer :) och typ 6 dagar till jul? orkar inte räkna! hah.
nå väl, ska nog gå o sleepa nuuuu,sdreams<3

image22
Var så där estetisk idag igen. hah!

haha justja

http://www.youtube.com/watch?v=AjuPqjyxQCQ

den här låten har jag o sara bestämt oss för att kunna till nyår. haha, lycka till! ;)

måndag trött

usch vad jag var trött idag på morgonen... somnade nångång vid 1inatt. Det var iaf hemskt att vakna, tänkte nästan stanna hemma o sova men sen kom jag på att jag skulle vara med Sara efter skolan så jag slet mig upp tillslut.. hah! och tur var väll det för kul hade vi, vi mublerade om i saras o deras vardagsrum och klädde deras julgran. Riktigt snyggt faktiskt :) kände mig lite som en man när jag fick lägga på ljusen och stjärnan ;)

Sen när jag kom hem och hade julkänsla, så lagade jag middag och klädde våran gran :) la sen en massa julklappar under granen. många julklappar jag får i år ! ;o ska bli härligt med jul :)

Och nu är det bara typ tre dagar kvar tills mamma och anna kommer :) jei

några bilder på our house

   

klicka så blir dom större

Justfan, det är ju inte bara morsan som kommer på torsdag, det är ju kusinerna oxåååååå :) ska bli ruggi kul o ha dom här över nyår (briittta) och jullovet ; ))

image21

söndag blä

vanligtvis hatar jag söndagar! men nu är det faktiskt lite skönt att det är söndag för jag vill bara att dagarna ska gå snabbt nu tills mamma kommer och sen tillls nyår osv! det sa bli sjukt kul :)

Nå idag har jag varit hemma för det mesta, jag har julpysslat med sara, jävligt många kort har vi gjort! några som vi ska ge till mentorn och fjäska lite (A) nerå. men det är juligt att pyssla och vi är desperata efter julfeeling!
Snart kommer väll sara tillbaka från sin farmor, då ska vi väll hitta på nått :)

Imon är det skola, och på tisdag o onsdag oxå, sen på torsdag är det fridag elle nå sånt, sen på fredag så få vi betyg. läskigt! inte för att jag behöver så mkt poäng till den linjen jag ska söka in på .. men fan , jag vill bli frisör!! men kommer inte in på linjen??? man måste ju fan ha king betyg för det ....

image14,

lite av mitt julpynt och en liten del av min säng som jag inte skulle vela leva utan... Sen hänger mina konfarosor där på väggen :) Och saras tomteluva ligger på sängen o lurar. Och den där röda ljusstaken på fönsterbrädan har jag fått från filip, gulligt :)

ah, love såna här onödiga frågor osv

om du får mer än 30 är du paranoid.
om du får 21 till 29 är du normal.
om du får 11 till 20 är du nästan aldrig rädd.
om du får 10 eller mindre så är du aldrig rädd.


jag fruktar..
[ ]homosexuella 
[ ]mörker
[x]vara singel/ensam för alltid
[ ]va mig själv inför andra
[x]höjder
[ ]svarta kattar
[x]fåglar
[x]fiskar
[ ]myror
[ ]köra 
[ ]flyga 
[ ]blommor eller andra plantor
[ ]bli rörd
[ ]eld
[ ]vatten
[ ]havet
[ ]misslyckande
[x]grodor/paddor
[x]möss/råttor
[x]hoppa från höga ställen
[ ]snö
[ ]regn
[ ]min mamma
[ ]vind
[x]clowner ( BIG TIME, det värsta jag vet!!! )
[ ]stora folksamlingar
[ ]korsa broar
[x]döden
[x]dö ensam
[ ]himlen
[x]att mina föräldrar inte ska gilla vem jag är
[x]bli rånad
[ ]män
[ ]kvinnor
[ ]ha ett jättestort ansvar
[ ]doktorer
[x]tandläkare
[x]att mitt hus ska brinna ner
[x]tornado
[x]orkaner
[x]sjukdomar
[x]tappa bort min mp3 ( haha, mitt liv )
[x]ormar
[x]hajar
[x]vapen
[ ]fredagen den 13
[ ]att fastna någonstans
[ ]spöken
[ ]halloween
[ ]skolan
[ ]tåg eller tunnelbanor 
[ ]udda tal
[ ]jämna tal
[ ]va ensam på natten
[ ]växa upp
[ ]monster under sängen 
[ ]läskiga ljud under natten
[ ]att inte genomföra mina drömmar/mål
[ ]blod
[x]att någon du älskar eller bryr dig om ska bli skadad
[x]att någon du älskar eller bryr dig om ska skada dig
[ ]kärleken
[x]förlora någon du älskar
[x]riva dig på papper ( ja fyfan, det svider som f*n )
[ ]ramla medans du springer
[x]spindlar
[ ]fötter
[ ]nålar
[ ]ramla ner för trapporna
[x]drunkna
[ ]tatueringar
[ ]folk som inte pratar engelska
[x]få problem
[x]skada någon
[ ]knivar
[ ]disktrasor

= 29, JAG ÄR NORMAL!

Om ni undrar över något motiverar jag gärna mina svar :) muhah!

lördag

På morgonen vaknade jag av en massa sms från en massa olika personer... ah, aldrig får man sova!
Nå jag steg upp och hoppa i duschen, sen for jag med rebbe till ikano o köpte lite julklappar sen kom sara dit som hade sovit marielund, sen fortsatte sara till sin farmor och jag o rebbe for hem till mig dit taru kom. Vi färgade Tarus hår mörkare blont, men det blev grått ;o Så sen for vi till ica och köpte en helt annan färg och färgade, riktigt fint blev det :) Sen färgade jag rebbes hår oxå. snyggt! Så idag har det varit jävligt mycket färgande!

Annnars hara bara jag, sara, rebbe, linn o taru suttit hemma hos mig och tittat på film osv. Vi har med andra ord haft det riktigt mysigt idag. :)

nu sitter jag här med världens ont i magen!! skulle kunna dö. men det ska jag inte,för mamma kommer på torsdag, ska bli så kul :)


image12


Åh, dom får vara hur omodärna som helst men jag vill ha uggs!!
det finns fan ingen stans...

image13

hihi

Kolla in eran kontaktlisa
- ta nr 6 på listan (Fuska inte!)
Utmana sedan 4 personer.

Bdbnamn: David

Vad har du för relation med henne/honom?
- Vänner :) och sen kanske släkt om ida gifter in honom

När träffades ni sist?
- öö, idag i skolan

När träffade du personen?
- Det kommer jag inte ihåg. kanske den dagen när vi började 7:an?

Skulle du kunna tänka dej att dejta personen?
- haha, vad ska man svara på den här frågan då

Varför tycker du om henne/honom?
- Han är rolig och gör ida lycklig. haha, närå

Skulle du kunna pussa personen på kinden?
- Absisolut :D

Vilket är det bästa minnet med honom/henne?
- ja det vet jag inte riktigt, kanske när jag fick dansa med davve som är värsta proffset ;o

Hur ser personen ut?
- böjbara fingrar, ganska kort, svart hår och man måste väll få säga att han är snygg!


haha, det här var svårt o svara på. muhah

image11

Tagen i skolan, med mr david på bilden då :D

fredag

Nu är det fredag igen ;o skönt är det ju, men veckorna går så jävla fort! fan jullovet är om en vecka och det känns som att vi just hade sommarlov... Nå jaa, jag längtar bara tills nästa sommar så att jag kan sticka härifrååååån :) Det ska bli skönt o flytta, om det nu blir av... Men det tror jag om inget ändras... Eller om jag inte kommer in i skolan då. Jag hoppas det fortsätter att gå så här fort för mamma kommer om en vecka! Men sen när hon kommer kan tiden börja gå i slowmotion, inte mig emot :) hehe

Fan i skolan idag så tittade vi färdigt på Titanic på språkvalet... jag erkänner att jag grät, om ni inte såg det då x) Men det var inte bara jag som gjorde, hörde några andra snörvla sig oxå. haha, men det är bara mänskligt att gråta till Titanic. Jag hatar att jag älskar den filmen, man blir verkligen deppig!

Idag har jag varit på Ica med pappa o filip, köpte lite godis morötter schampo osv. Sen for dom till stugan och jag stack hem. Ikväll kommer vi väll sitta hemma hos mig o titta på film o käka morötter :) haha!

Jajuste, jag har hunnit leka med photoshop oxå.

image10

hejhaloo

Idag var det lucia, alla var jätte fina :) Sara och lina var jätte söta tomtar och frida o nasso var jätte fin tärna och lucia.  Och ja såklart var ju alla andra oxå jätte söta, heh :)

Efter en vinst i 90graders tävling så slapp vi no:n idag, hah. Sollan och några från 9.3 satt 90grader mot en vägg idag, och om sollan vann skulle vi ha lektion, och om vi vann så fick vi gå hem. Och vi får väll tacka linn och critte som satt 90 grader längst, hah! Så vi slutade tidigare idag.

Ida och jag lagade mat när vi kom hem till mig, sen tittade vi på ensam hemma 3, eller iaf halva, somnade lite.
Sen for vi till marielund, och checkade valparna! dom är ruggi söta o stora ;o hah.

Imon är det fredag och det är skönt. Pappa o filip ska dra till stugan så jag blir ensam hemma med Nina, det är jävligt chill när inte killarna är hemma. Men det blir nog ännu en gång en chill helg ;)


image8
En bild från lucia tåget, hihi.

image9
Davve har ruggig konstig tröjja, hah, men den är snygg ! ;o

frågor

[x] Druckit alkohol
[x] Rökt/Snusat
[] Rökt vattenpipa
[] Testat Hasch/Marijuana
[] Testat Tyngre Droger
[x] Drabbats av minnesluckor
[x] Däckat
[] Druckit Hembränt
[] Blandat alkohol och medicin
[x] Druckit så mycket att du spytt
5 av 10

[x] Snattat
[] Snattat regelbundet
[] Snott från privatperson
[] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[x] Liftat
[] "Flashat"
[] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Langat Bröd från matsalen
 
4 av 10

[x] Kysst en främling
[] Haft sex med en främling
[] Haft ett one night stand
[] Följt med en främling hem
[] Haft sex utomhus
[] Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x] Hånglat med nån av samma kön
[] Haft sex med nån av samma kön
[] Har en lite smått sjuk fetich
[] Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer
2 av 10

[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[x] Hetsätit
[] Haft bulimi/anorexi
[] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[x] Piercat dig själv
[] Har en "scar tattoo"
[] Har en tatuering
[x] Har en/flera piercingar
[x] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
6 av 11


[] Spridit ut falska rykten
[] Mobbat någon
[] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[] Tagit någons oskuld
[] Gått bakom någons rygg
[] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän,
[x] Gett någon oskyldig skulden
[x] Tjallat på någon
[x] Kallat någon slampa/hora
[x] Hotat
4 av 10

Totalt resultat: 19

0-20: Du är mammas flicka. Du är ärlig och följer alla lagar och regler som finns
20-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker!
25-50: Du är en riktig bad-ass. Tagga

Haha, oho! nu blev jag ju glad

innebandy


Kom just hem från ahallen, innebandyturne har vi haft alla nior i happis;p för oss tjejer gick det bra som fan, vi vann allt :'D Det var faktiskt riktigt roligt!

Och imon är det onsdag, sen torsdag sen fredag! Inte för jag vet vad som händer i helg, men de är skönt när veckorna går fort, för vi har ju bara nästa vecka kvar skola :D eller?...

Nu ska jag hämta maaaaaaat



innebandy
 
Det här är typ killarna som spelar :D

hejhopp

Åå nu har ja äntligen julpyntat, det blev riktgt mysigt :) köpte lite saker idag på ikea, lila var det typ mest som jag köpte. Sen köpte jag julklappar till någrå stycken, är nu helt klar med julklapparna!! skönt.

måste göra den där veckans nyhet nu, orkar värkligen inte men jag måste..

Innebandy imon, med skolan. vi får se hur kul det blir då :)
AH, hejdå!

julpynt

9.12.2007

usch jag hatar söndagar!!!!
Jag och Sara var på seppälä på dagen typ, köpte trosor, knästrumpor och ett par örhängen ;)
Sara hittade oxå lite gejjor. Sen så gick vi till Ikea o snurrade runt i väntan på saras kod till sitt bankomatkort, det fick vi inte. sen gick vi till rusta och snurrade, sara köpte hårfärg och nå kräm eller nått.
Sen kom vi hem, utmattade som fan.
 
Justja vi kollade på en sån där bra film clueless som vi kollade på när vi var små, haha en kille var grymt snygg i den ;oo 

skola imon :((((((
Nu ska jag fortsätta titta på lite friends avsnitt ;) byebye

lördag :)

Jaa idag har jag köpt alla julklappar dårå :) Gick lite mer pengar än jag tänkt mig, men man  får ju hoppas att alla blir glada för det dom får :) hittade iallafall jätte fina grejjer till mamma, anna och nina :)...

Annars har jag bara suttit hemma idag, färgat håret har jag med Rebbe! Blev lite less på mitt slitna hår så färgade till min favvo färg, brunt!! ser lite ut som någon från egytpten i mitt mörka hår med pannlugg,men jag är helt nöjd faktiskt.

Jag titade just färdigt på ensam hemma 3, skrattade faktiskt jävligt mkt fast jag sett den förut!
Snart ska jag titta på jönssonligan i mallorca, sen om jag orkar titta färdigt på hela filmen återstår ju att se ;)

Snart kommer mamma och Anna hit, den 20 dec. Ska bli jävligt skönt,. Ska fira nyår med mamma då pappa o nina ska till thailand o fira... bajs fuskigt!!

ps, idag hämtade äntligen nina paketet från ica, och jag har nu äntligen fått min efterlängtade (sköna) tröjja från hm! fick dom andra två för typ två veckor sen. undra varför dom inte kom i samma paket ..

nååå, nu film, hejdå o godnatt ;)

fredag igen!

Den här helgen ska jag bara softa :) Är barnvakt till filip nu hela fredagen till lördag, pappa o dom ska till luleå o köpa julklappar tror jag.

Ska på Lei idag med brudarna, Sara, Rebbe och ida :) Ska bli riktigt skönt o GOTT!! sen får man ju hoppas att man får rabatt på maten, Ida jobbar ju faktiskt där :o Nerå, det är chill o betala, det är inte så himla dyrt
Sen ska jag köpa godis på ica oxå :) Dit ska jag nog snart med Rebbe, hon måste bara komma hem och det måste pappa oxå, han är nånstans o tränar, och han har mina pengar med sig ju :(

och jag läääängtar inte alls efer julen !!! Jag bara stressar hela tiden över alla julklappar som måste köpas ennu :o Har bara köpt en och det är till broran, måste ennu köpa till syrran o mamma osv :)
men annars blir det skönt o mysigt til julen. Sen fyller jag ju 16år om en månad typ ;p

hejdå så länge

mina söta syskon

mina söta syskon

chill

Idag hade  vi som sagt sovmorgon, chill o vara i skolan klockan 11 och sluta tre. Vi dansade på idrotten idag, Jonna var våran lärare, hon är grymt bra på att dansa!!! Det var kul fast man själv inte satte alla stegen x) Nåå imon är de ju fredag igen :) I helg  blire de nog o köpa julklappar o slappa !!



Ränsade garderoben idag med ida, hon fick lite kläder som jag inte använder mera :)

Men nu ska jag fortsätta titta på harry potter med brorsan :) Hejdååå så länge

5 december

Nu ska jag göra ett tappert försök att bli en bloggskrivare igen, jag har redan haft en blogg tidigare men den gav jag upp för ett bra tag sen.

Jahaåå, nu sitter jag i skolans datasal och nöter. Vi har drama och skriver ett manus till 'Ronja rövardotter' som vi ska spela upp efter julen :) Det ska bli kul. Men jag hinner inte skriva nå mera för jag ska nu lämna över datorn till dom som egentligen behöver den, hah.

Vi slutar klockan tre idag, ska då hem o ränsa garderoben, har för mycket kläder som inte används.

snart är det jul, hejdå.
 
skolan

Nu har jag suttit hemma hela dagen typ, orkade inte ränsa garderoben idag så gör nog det imon eller nått sånt :) Imon har jag sovmorgon till 11typ, soft!!

Fan va man kan ångra att vissa saker går som dom går...
ps. Jag hatar folk som snackar skit! ta reda på sanningen innan ni snackar, jooko :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0