!

sitter hemma nu och har tittat på två beck filmer i rad. nu har jag verkligen sett alla!... :( och nej taru, wallander suger! tycker inte alls om den serien... ja, väntar på att jag ska titta vad beck spår i mörkret är för nått, tror jag har sett den, det är nått med tbana osv..

jaja sara är nu på g till gotland, good luck! rebbe är oxå i sthm, hoppas hon har kul :)
nu ska jag ta o göra nått åt denna mensvärk jag har, usch. hejsvejs!

image293
ååå vad jag saknar sötnosen!

kläderkläder

fick lite kläder av nina idag, sånt som hon skulle kasta, grävde igenom några påsar och tog sen ett par byxor och en tröjja :)

öhm, snart har jag två till beck filmer! nog  för att det är dom gamla me jag har inte sett dom ;o och dom är as bra! jag älskar verkligen beck filmer. det far liksom ett lycorus genom kroppen när man ser att det finns beck filmer man inte sett. för det blir väll inga mer filmer :(

nu ska jag hitta på nått! skulle promenera med erri idag?... jag vet inte om jag orkar, ska nog duscha och fixa naglarna senare och sen titta beck med min kebab rulle från tornio, kommer fan inte ihåg vad restaruangen hette men potionerna är skit stora! bye.

image291 image292
samma tröjja men med olikabyxor, gubb-byxor och jeans :) vilke är bättre? tycker jag ser så himla strikt ut...

torsdag

idag är det torsdag och rebbe och sara kommer hem från ylläs idag tror jag, jei:) öhm, vaknade typ 9idag igen, åt lite frulle, vikte min tvätt och tog på mig kläder. och sitter nu här och tittar på vänner, alltid fan. men den serien äger! fan nu blev jag hungrig igen, ska nog ner o käka lunch snart. fan skola nästa vecka, på ett sätt är det irriternade, för vi måste vara i skolan, men på ett sätt är det bra för då är det närmare till sommarlovet.

fick en t-shirt av nina igår, hon hade köpt den i oulu, den va faktiskt jättefin:) ska lägga in två outfits bilder som jag hade igår och den jag har idag.

 

haha, den här videon är bara för sjuk...

sköönt

idag vaknade jag 11! yes säger jag bara , så jävla skönt att inte alltid vakna så tidigt. kanske sov länge för att jag var hemma nångång vid halv 3, och var skit trött! satt hos erri hela kvällen typ och hade allmänt trevligt :) träffade min småkusin(?) också.
nu sitter jag här och bara latar mig fan, beställde just lite saker från ellos.
slip in skor, vita
pumps, svarta
lång t-shirt, vit med tryck
leggins, vita och svarta
där rök alla mina pengar, tur att pappa lovade att betala frissan åt mig! och att betala frakten till mina beställningar.. hah. pappa o nina är btw i oulu nu för nina har opererat ögonen, asså tagit bort den dåliga synen. hon har skit ont i ögonen, men hoppas det är värt det!

image286image285

men nu ska jag snart titta på film och äta något, är skit hungrig hela tiden! får fan fara på promenad senare!! ciao!

 

jjaja

ehm, jag har verkligen inte orkat logga in på blogg.se alls den här veckan. har bara slappat och umgåtts med vänner. hela lovet har jag vaknat 9 varenda jävla dag! jag tror det kan vara mina grannar som gillar att starta sina bilmotorer och sånt tidigt, eller så kan det vara solljuset som lyser in i mina ögon. lovely!

igår var jag taru o henkka ute på skoter, först runt i stan och sen till ica, sen till en grillplats i tornio och sen till ville:) nångång vid 7 for vi hem och var skit trötta. taru o henkka for hem till taru och jag for ut o promenerade med erri, sen satt jag hemma hos erri ett tag innan jag gick hem och sov. nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. får hitta på nått!

hejsvejs :)

  
lite outfits jag haft under lover typ.:)

idag har jag inte orkat skriva något därför att

jag har kommit hem från stugan och varit den slitnaste människan i världen! sen har jag bara umgåts med sara hela dagen typ :) vi satt hemma hos mig till typ 7, sen fick vi skjuts av hennes brorsa o dom till ica och sen hem till sara. där satt vi till typ 22 och pratade, sen var jag tvungen att fara hem för jag var aptrött! men inte var jag så trött när jag kom hem, för jag har hunnit locka håret och allt.

hum, sara o rebbe ska till ylläs imon :'( och taru är där i sthlm, gosh jag är kompis lös! nerå, ska nog höra av mig till erri imon oxå :) menmen, som sagt jag sitter här nu i tshirt och trosor och tittar på min otroligt sköna säng! den lockar, godnatt!

image281

oj vad platt bilden blev när jag vred och vände på den, haha whatever.

mobilbloggar

seriöst skit svårt. jaja har just bastat med ida. imon slalom. hejdà. ha så kul i österike linn.

godmorgon

vaknade just,vi börjar ju alltid halv 9 på torsdagar... haha 20 min sovmorgon, det käns iag som jävligt mkt ! som sagt, ska till stugan idag. är lite nervös inför backen imon för jag har ju mitt knä, men det ska nog gå bra tror jag :)

nu ska jag fixa mig, idag blir det mjukis byxor, grå tröjja och pallestjal :) ciao!

image280
gårdagens outfit
tröjja-hm
linne-gina
benvärmare-kommer inte ihåg...
srumpbyxor-seppälä

stuga imon, förvånad själv

men det ska bli kul! ida kommer med och på fredag blir det slalom och snowboard! har inte varit i stugan på över ett år så pappa tyckte att det var dags nu, och jag kunde inte denna gång tjafsa mig ut ur detta. men det ska bli kul, vi blir många där borta så.

pratade med mommo i tele nyss typ en halv timma, hon berättade till mit om kriget o de där, hon var ju typ 16 år under andra världskriget. det var jävligt intressant! hon hade fått berätta hur mkt som helst! fick veta dom sjukaste och sorligaste sakerna som finns;o sånt som hon varit med om osv... men ja, tack! ska försöka få in så mkt som möjligt i uppsatsen som ska vara klar till maj.

jaja, idag har jag varit hemma och öö vad fan har jag gjort? packat, ätit, pratat med mommo och skrivit.

jaja en outfit som jag trodde skulle bli morgonendagens, men det blir mjukis istället för till stugan ska jag dirr efter skolan. ciao :)!

image279
jeans-gamla, hittade dom faktiskt i gadden
linne-gina tricot
bälte-spanien
kort tröjja-vet ej...
hha strumporna passar inte

tisdag

jag sov hemma hos ida inatt, det var länge sen. och sen skulle vi ändå till samma ställe nu i morse, till tornio badhus, men eftersom att davve hade fel badbralls eler nått så drog han o ida hem typ klockan tidigt redan. jag o rebe stannade och satt i bubbelpoolen ett tag innan vi oxå drog hem ;p.. har nu städat rummet och mublerat om, har gjort 2veckans nyheter och renskivit boken om mig(3kapitel) och jag och rebbe har börjat på musik läxan. SOFT!!

Imon ska jag med rebbe till frissan tror jag i torino, måste bara titta så att man inte missar alltför mkt i skolan. lov snart, fan vad skönt. ska s-o-v-a.

ja har inte så mkt att berätta, ska hämta mat eller nått nu, måla naglarna! :) bye.

image273
dagens suddiga outfit
linnen - gina tricot, btw kommer gina tricot till happis/tornio?
jeans-dg
kofta-hm

mublerade om idag, vet dock inte om jag kommer ha såhär, tyckr det blev trångt vid datorn... men jag har sne väggar, går inte att göra något ;s

  

 

skit bra!

fyfan vad showen var bra!! jag älskar att se dom dansa och sjunga. serri jag var så jävla nervös när dom skulle dansa så att jag började typ lipa när dom började dansa, allt släppte och dom var as bra! asså jag är otroligt stolt över dom.<3

  

Och så om fredagen dåå.. Det började med att jag gick till sara på morgonen för vädret vart ju underbart! vi åt frulle och sen gick vi ut och gick, eller ja vi kom inte långt för det var inte så varmt... vi gick hem til mig iställlet dit kom ville henkka o taru. Henkka o ville lånade skotern och drog ut o körde, sen när dom kom tillbaka efter nån timme så drog vi iväg med bilen och hamnade i oulu. vi sjäng o dansade i bilen, nemen.. haha det var roligt ändå, umgås:) sen så släpptes vi av hemma hos henkka i tornio för han skulle o chaffa nåra, så vi somnade hemma hos honom, sen kommer han och väcker oss nångång i natten och frågar om jag o sara ska sova där eller om vi ska hem. vi ville heeeem och sova i min säng! sen kom vi hem och sov. haha ja typ så var den lååånga fredagen :) nu ska jag bjuda på nån bild och sedan äta färdigt min nattmat från frasses sedan sova! gooodnatt!

känner att jag måste säga att jag är otroligt kär i min ida och filip!

  

åå! någon som vet?!


Någon som vet vad den här låten heter mer än Umbrella remix? lyssnade mkt på den i julas, men orkar inte lyssna på youtube nå mera, vill ha den hem på mobilen! snäällla vill ha den...
Underbar remix!

image265
haha ja det här är det enda jag och sara behöver när vi ska ha kul! lite oops papper och hångel tuggummi;) någon som vågar vara med när vi har kul? haha!

image266
testade lite kläder just och jag tkr det här var sköönt så bestämde mig för att ha på det resten av kvällen;) men dock la jag på mig strumpbyxor som jag inte har på bilden menmen:P

nu blev det lite mkt bilder och jävligt lite text men ska ta och leta efter en låååt nu :) HEJDÅ

mycket promenad

Idag hade vi inte mkt i skolan, och provet vi hade på svenskan gick ju helt sådär. det gick bra men längtar inte efter att jag får tillbaka det, tror ej att det gick så bra ändå... men jag hoppas på g iaf ;o

jaja hängde med sara till tandis efter lunchen, sen gick vi runt på stan på en massa olika affärer, jala, ikea, esprit, stadium o dom där. vi åt korv och glass på ikea, faktiskt gott, tack sarro! hah.. sen godis från pressbyrån, och sen gick vi hem till sara o la oss på sofforna och lyssnade på riktigt lugn musik. hah men det är otroligt skööönt.
Sen mublerade vi om i Saras rum och vi försökte byta lampa men det gick inte! hah sen for jag hem och päivi och sara fortsatte med lampan, undra hur det gick...

aja, nu ska jag äta är skit hungrig! bye:)
Fredag, vad händer idag?

   
ps. Sara testar en mössa för barn som inte kan gå. haha, borde gett en sån till anna innan dom slipade ner kanterna på deras fina bord...;o hah

prov imon

sitter hemma med rebbe och tränar till prov. skit jobbigt o svårt när vi inte riktigt vet vad vi ska träna till osv. menmen, tror inte att det här provet är så jääätte viktigt ändå, annabella har inte pratat så mkt om det bara sagt att det blir några frågor osv. vi skulle redovisa anne frank på papper idag i grupper, jag rebbe linn o sara. det blev faktiskt bra, vi har typ samma åsikter om boken osv.

imon fredag!! jei. vad händer o sker? jag vet inte, får väll hitta på nått i detta härliga väder:o seriöst hata slask.

öö, mammas o deras barnvagn blev stulen inatt;s orka serri. har man inte råd med egen vagn eller?

nu ska jag snart skicka iväg rebbe och sedan titta på film och sova ! ;) bye!

image260
haha jag o sara i slöjdsalen när vi var svin bra på att såga, haha. vi såg väll ut som nå svettiga apor efteråt. hah titta bara hur jag lutar och andas värsta mkt mot den där pinnen.

Killa - ChEriSh ft YouNg JOc



suverän låt! diggar dock inte att dom pratar så mycket i början av videon ;o

nu sova, natti!

åååå!

taack Briiitta!:) eftersom att inte min webbläsar ville funka så fixade kusinen min min blogg design, gav henne bara lite bilder och så vips. tack vad snyggt det vart, eller vad tycker ni? me love it.

image259
briitta i tunnelbanan när vi var ute och åt i stockholm i feb det här året:)

Nu ska jag ta och lägga mig ner  sängen och titta på vänner, dd var ennu heller inte klar... får titta den i helg!bye :)

dåligt

shit vilken dålig uppdatering jag har haft dom senaste veckorna.. men det är väll för att det absolut inte finns något att skriva om. inget händer inget sker. Nåja, nu sitter jag iallafall här och hoppar runt i byxor och bh, jag letar efter min stora tshirt så att jag istället kan hoppa runt med tshirt o trosor. Fan grannarna måste verkligen ha roligt när dom tittar på mig, man ser verkligen allt man gör genom fönstrerna. haha, och det vet jag eftesom att jag aldrig snokar in i grannarnas hus... det gör jag inte! hah...

Bad idag i skolan, det var hur kul som helst, vi hade fritt så vi hade lite roligt när vi tjejer upptäckte att våra bikinisar inte alls var som vi trodde... haha! måste iallafall köpa några nya tills sommaren, absolut! och skor och kjolar! ge mig pengar någon

 det blev ingen dirty dancing igår, när den blev klar så visade sig vara fel film, men ska göra ett nytt försök om 8tim då den nya filmen är klar! usch, jag började gråta igår när jag läste en blogg om en mamma som hade börjat blogga när hennes 3åriga dotter fick cancer, sen dog hon :'(( serri! jag lipade så mkt att jag var tvungen att låsa dörren till mitt rum så att ingen skulle komma o fråga 'palle, är du ledsen?', seriöst de är det jobbigaste någon kan fråga om man är upprörd(!)

Pappa och dom är på hockey så lite skönt med lite 'alone'time, eller ja fippe är hemma men inne på rummet. ska nog hämta något att äta snart, men först leta reda på min tshirt!

bye!

image257
jag i våran klasströjja... fan den är noppri :(

låt mig dö



ahh så jävla hett!! ;o där i slutet när han "krumpar" eller vad fan det nu heter mot hennes kropp. omg låt mig dö.

Sitter här nu med Sara, vi har sovmorgon imorgon till 10, soft! Ska sen senare när Sara dragit lägga mig ner i sängen o titta på dirty dancing 2 om den nu är klar tills senare... vi får se:) bad imon... slitet.

bye, är lite dålig på att skriva nu men orkar verkligen inte och jag lovar att det inte hänt nått som ni missar....

tråkig men lätt dag

måndagen började med no i skolan, sen slöjd som var roligt med ganska mkt prat om kläder och sånt. öö sen hade vi matte, skit jobbigt, stter fast på en diagnos.. bajs. sen hkk som var ganska roligt... eller jaa inte så ansträngande. Sen gymmade jag lite,inte alls mkt men orkade inte hah... nu sitter jag här och tänker lägga in lite bilder på olika outfit :)

     
vad tycker ni?
Everyday when I look in my closet, my mind tells me how to dress.

hemma!

åå det var lite skönt ändå att komma hem, packa upp alla kläder osv! måste nu bara träna riktigt bra på gymmet tills sommaren så kommer mina nya festkläder passa prima! älskar dom:* specci spets tröjjan och jeans kjolen, och sen tunikan. Nå imon är det skola ;P någonsom är sugen på det? inte jag!

ska hämta saft och sedan blire beck! nu sitter sara på tåg.
bye!

image251
ja och om någon är intresserad av mitt ärr från födelsemärket så syns det där på bilden. hah

aij

aj nu har jag ont i maggen:S har ätit typ en hel skål popcorn själv... HOHO, jävligt ont i maggen.

Tittar på melodifestivalen... fan hade velat att ola hade gått vidare! men nejnej det blev sibel.. nåja, hejjar endå på diamond eller perelli;D hah, är inte så inne i det där egentligen menmen det är roligt o titta på när det inte finns någe annat att titta på. Normdan gick oxå vidare såg jag nu, grattis...

image250

hehe

haha satt nyss och tittade på idol 2006 som kom på nån kanal 4, vet inte vilken. nåå iallafall så sjöng den där anna nyblom, haha herregud! Varför har inte hennes kompisar eller familj sagt åt henne att hon inte kan sjunga?! Eller har dom kanske gjort det men sen har hon reagerat likadant som hon regerade till Idol Juryn...

jaja, imon hem som sagt, jag vill inte. jag orkar inte med skola, men en sak som är härligt när man tänker på hur jobbig skolan är är att vi har lov snart igen! jeei.
när jag kommer hem ska jag ta och packa upp alla mina kläder och saker från resväskan, städa rummet och sedan ta en lång spa kväll! bastu, dusch, nagelfixning, hårfixning och vara allmänt mysig. Titta på beck som ligger i min dator hemma, tror den heter 'hämndens pris'. ah, jag riktigt älskar beck filmerna! Sen en sak till jag inte kommer tycka om är klimatet hemma, kommer sakna våren här nere... usch säger jag bara, usch! fan vädret här är typ som det vi har i Maj +att vi ennu har snö i maj... finns inte här:o



byebye!;P

skönt

Vaknade just till min lilla syster Anna som btw har 40graders feber, aa hon kom o skrattade i mitt öra. hatar o bli väckt, men det finns undantag som bara gör att man vaknar på världens bästa sida! hah :)

Idag är det sista dagen här i Sthlm, sen så imon åker vi med 11.20 flyget hem igen... Asså jag orkar inte med skolan, nog för att vi bara har en och en halv veckans skola sen är det påsklov... Men ändå, vi borde inte ha skola alls i Mars! nån som tycker likadant?

Öhm, jag börjat få lite ont i halsen... Eller det liksom irriterar i halsen, käre gode gud gör så att jag inte får halsfluss! Jag orkar inte, och sen om jag får det igen så måste jag ju operera dom där halsmandlarna och jag har inte tid med sånt nu. heh...

image249
Haha en bild på urgulliga Börje! Han ska ut o åka motorcyckel med Micke. haha.

kyckling sallad!

åt just en underbart god kyckligsallad från dalens pizzeria, är ju i sthlm hos morsan så var tvungen att smaka på nått som absolut inte går att hitta gott i happis... kycklingsallad som jag älskar! nams var det. öö, idag kom vi inte på nått att göra för vi hade ingen bil så vi kunde inte åka till halsta, så vi åkte tåg till farsta och fönstershoppade för ingen utav oss har nå pengar. Sen blev annan plötsligt jätte sjuk.. :/ hon ligger nu o sover med 40graders feber... Nå men jag hooooppas att hon blir bättre tills kvällen då jag vill ligga o gosa med henne ikväll :)

Melodifestivalen imon, ska någon titta? fan asså inte alls nå  bra låtar det här året heller, men perellis låt var väll bäst eller?

image238
Hittade ett usb minne här så kunde lägga in bilderna redan nu från min kamera, men lägger inte ut alla så att jag har lite att visa sen när jag kommer hem :)

     

Och sen bilder på lite outfits jag haft här.

image246 image247
hah, blev lite dålig kvalla på bilderna men so. hah och ja om ni undrar så står jag i badkaret, för det finns ingen annan spegel här...

BYE!

hihi


 



Hittade en massa gamla bilder på den här datorn, typ dom här bilderna från sthlm med rebbe o fippe :P haha. 1 eller 2 år sen kommer fan inte ihåg.. nej herregud det var inte förra sommaren xD förr förra sommaren var det jo, haha...


  
haha, asså det har gått hur många år som helst och jag kommer ihåg precis hur det gick till.. eller svammlar jag, Micke kom in med en kamera o frida gömde sig, sen efter ett litet tag kommer hon inspringades med en engångskamera o knäpper en bild på micke? ller hahhaha xD

 
haha, jag o filip i våra snygga nya tröjjor... och jag o erri för jävligt länge sen, och jag drar en sån där asball dubbelhaka samtidigt... hahah. mååå vad gullig filip äääär :o

image237
Och sen en bild på världens sötaste tjej Sara. haha observera morsan i bakgrunden, hon ger värsta mördar blicken åt mig eller Sara xD haha... läskigt juh...

krossade tanghästen..........

Har ni någonsin titta på någon film som får er att skämmas? Du vill bara låsa in dig på toan tills filmen är slut? Och även fast du tittar på den helt ensam så gömmer du dig under täcket för att du skäms så oerhört myckte, tex för dom dåliga skådespelarna, den dåliga handlingen, den misslyckade filmen... HAHA, om ni känner igen den känslan och tycker om det lika mycket som jag så HAHA titta inte på filmen 'krossade tanghästen'
På en skala 1-5 får den betyget (-5)... inge illa menat till den snygge skådespelare som heter "fredrik" i filmen...


image225
justja, rema rama rolf snubben var med oxå, han i blå skjorta.

Nu ska jag vänta tills Anna somnat så att mamma kan gå o lägga sig, sen ska jag joina filip som sitter o spelar på tvn, ska fråga om vi inte ska titta på firends istället. Nog för att dom bara har 1,2,3 säsong här men dom är så bra ändå :) bye! ps, imon kanske till halsta? eller på lördag, ska bli härligt o träffa bejbisen o kusinerna!

hehe

kom just hem från sickla med mamma, där köpte jag en rödkavajjacka, tunika, linnen och en jeans kjol. väldigt nöjd! tack mamma:) sen köpte vi deo, plåster och tröjjor till filip oxå. och mamma hittade en jacka.

kan ju oxå nämna att chris brown är en utav dom snyggaste personerna på denna värld! omg, han är så snygg, har nu sett hans låt with you på the voice som hela tiden rullar på mammas o deras big tv...
äre sant att han dejtar rihanna?... :'(

image224
ajaa, bye!

framme

nu är vi då framme i sthlm, micke hade fixat dator till rummet där vi sover så nu kan jag sitta här lite.. inte för att jag ska sitta här så mkt men ändå, roligt o veta att man har möjligheten hoho.
öhm, vi kom fram nångång vid 8 tiden, tog mig ett bad åt av mammas lasagne, och nu sitter jag här, ska kanske titta någon film till kvällen med fippe.:P haha btw, igår kväll tittade jag på beck i mitt rum, var så jävla rädd när jag skulle sova sen så var tvungen att ringa upp filip. haha... Sen så låg vi o tittade på friends istället tills vi somnade.

Nåå har inte så mkt pengar att shoppa för men vill iallafall hitta en jeanskjol och skor! eller sen tunikor, eller långa tröjjor... skulle vela ha en j ä v l i g t stor tröjja men sen tajt linning(?) där nere... är det nån som fattar? ja sån vill jag ha, värsta soft till strumpbyxor och stövlar eller ballerinaskor eller något.. men det kommer jag inte ha råd med den här gången, men nästa gång när jag har mer pengar så ska jag åka o shoppa skitans mkt, skulle vela uppdatera min garderob jo :)

   
dom här topparna skulle jag inte tacka nej till...
   
inte dom här heller :o
 
okej, haha... skulle aldirg använda dom här skorna, men kan inte hjälpa att jag tycker dom är jävligt läckra!

Dom här skorna skulle jag dock lätt använda, om dom var mina...
image223

sthlm idag

image213
Dagens outfit
lång randig tröjja-h&m
blommiga nätstrumpbyxor-seppälä
strumpor-seppälä
skor-skopunkten

Ja idag åker vi till sthlm jag o brorsan, ska bli ruggigt skönt att komma bort och bara ta det lugnt!
Ska bara äta och slappa, och kanske shoppa om jag lyckas få tag i nå pengar alls... måste iallafall köpa a-4papper till den där uppsatsen, ska nämligen skriva ut den på nått fränt färgat papper;)
Nånå, jag tittade just på beck, snart drar vi till luleå, vi ska äta där innan vi åker till kallax, bye!

hehei

gaaaaah, serri vad jag är trött! måste ta en dusch och sen titta beck, som är klar om 11h... nå jag får väll packa under tiden, ska till mamma imon, vill dit nuuu!!! Svar till Briitta: jaa vi kommer dit oxå, på fredag eller lördag ;)

hatar att packa, seriöst... alltid packar jag skit mkt, ska vara där i typ 5 dagar, har packat för mkt mer än det. men jag är sån där att jag måste ha med mig mkt kläder, ifall att man vill variera you know.. blaha.

Igår så for vi till tornio med nån bil, sen så släpptes jag av hos tomppa med rebbe o tomppa, sen så orkade jag inte gå hem  så nina kom o hämta mig nångån vid 12 tiden tror jag ...

image211
gårdagens outfit. mina fötter ser skit långa ut
Rosa linne-bikbok
gråtröjja-vero moda
jeans -manhattan
skor-sko punkten


image212
Har packat färigt nu, tog ut lite saker och la in lite viktigare saker. Tror jag har packat bra nu, 2par extra skor kanske onödigt, men om jag tar bort ett par måste jag packa om kläderna oxå, för dom kläderna passar inte till dom andraskorn, BLHAH i need help.

bye

söndag

söndagar är konstigt nog alltid tråkiga, även fast vi har lov imon så är söndagar så jävla booring... nå började dagen med att duscha fixa mig och sen ikea o de där med taru. köpte skor :) såna där korta vit stövlar för 99 kronor. hah, men jag har alltid velat ha såna. sen for vi o köka onyttiheter hos tarus mommo och nu sitter jag här med världens mensvärk :O så jävla oooont ;s linn o rebbe kom just, dom sitter på min soffa o spelar tetris, hah alla är typ beronde av det just nu.

jaja, sthlm på tisdag, ska bli skönt, vi har lite planer på att göra saker där borta, lite tråkigt bara att jag inte har några pengar men det löser sig:)

bye! ps, anna tog sitt första steg igår!

I cant breathe when you talk to me

Vanade 2idag ;o seriöst villen latmask jag är... käkade just, ska nog snart ringa åresara som ska till åre idag. Sen senare ikväll ska jag nog ringa rebbe o hitta på nått, men vad ?! nån ide, våga säga jag bits inte.
Nå igår drog jag till Sara nångång vid 9tiden, satt eller låg där till typ12, vi hade allmänt mysigt, jag sara o linn, massage prat o så ska de låta. hah. När jag kom hem så la jag på en beck film, somnade till den och vaknade sen 4:18 av att beck filmen fortfarande var igång, den hade typ spelats om en gång till.

blaha, vill åka till sthlm idag!! nå får vänta tills tisdag.
Pappa åkte till mora igår, han ska åka vasaloppet igen, goodluck till dig.

image210
dagens outfit/chiilllll
vitmunkjacka-cubus
rosalinne-bikbok
jeans-spanien



J.Holiday-Suffocate, en apbra låt som jag lyssnar på typ hela tiden, där oxå bloggens rubrik sjungs om någon undrade när jag skulle säga vem det är som får mig att inte andas när han/hon pratar :)

BYE!
RSS 2.0