lalala

Hej allesammans:) Jag är otroligt ovanligt glad idag! Känner mig som ett vandrande lyckopiller. Efter skolan, tog jag nycklerna och åkte hem till Sara. Fick lite långtråkigt i väntan på henne så tog fram dammsugaren och mobben, städade lite och lagade sedan ris och kyckling;) uppskattat!

Efter några timmar hemma hos Sara tog jag bussen hem. Har nu duschat och lockat håret lite... Fick även reda på att vi ska skriva under papprerna till dom två nya lägenheterna på torsdag klockan 4, ajajaj, missar en dans till. INTE bra. Eller missar halva, suck.

Men sen på kvällen på torsdag åker jag till sthlm! Det ska bli nice:) Så kul o träffa anna, fast de tar nog några timmar innan hon känner igen mej igen. Ett tag sen sist ju:( alldels för länge.

Nu ska jag sitta o drömma om påskmust, är OTROLIGT sugen. Sen ska jag väll sova på ett tag, börjar 0950 imon, men som sagt, en sug buss. Men de får man väll börja vänja sej vid när man sen ska börja och åka med 7an alltid. Får bli mkt mortion så kan man åka med 1an o 5an oxå.

Hejdå nu:)

sunderbyn

har varit o hälsat på kusinerna idag:) Elias fyller ju år på torsdag men kan inte fara dit då för ska ju till Stockholm:) Så for dit idag istället, med en liten prsent till honom:)




Jag och min ELIAS<3333

pigg, nöff

idag var man otroligt nog väldigt pigg. Det är sköööönt att vara pigg på en morgon! Ska snart gå till bussen, möter frida där så ska jag ge den där eviga hundringen jag är skyldig tobbe:) haha.....

vihörs hejdå:)

the same, over and over again

jag är absolut inte rasist, jag dömer ingen. Jag menar, jag går på personligheten, absolut.
Men lyssna på de här.


  • Tänk er en godispåse med vita godis kulor, på förpackningen är de en bild på typ en flicka med vit hy som sitter o äter på godisen. Ingen skulle reagera på de.
  • En godispåse med bruna chokladkulor, på förpackning är de en flicka med svart hy och äter på godiset. Det skulle ju bli ett jävla liv, jag menar, är de inte så?

little girl

jag bara älskar musik med piano och gitarr. Det är de jag lyssnar på när jag antingen är väldigt ledsen eller glad. Det är musik som alltid får en att må bra.

Nu lyssnar jag på den här för fan vad jag har proooooooooooooooooooooblem.
hi.


jag funderar

ni vet mitt nyårs löfte? -att inte färga håret på hela året
jag vill liksom göra något roligt till våren/sommaren



söndag jävla ÄCKEL VÄDER

Jag vaknade av att jag hade jätte ont i magen, altså hemskt ont. Typ sendrag i magen? Ja la mig iallafall i foster ställning. Eller oj, nej nu ljuger jag. Vaknade av att de snöade!:O:O och då fick jag sendrag i magen, typ.

Det är jävla med snö överallt, som ett vitt täcke. Sommar, var fan är du?

Igår for jag till sunderbyn och var med Jesper, pusslade en himla massa pussel, sen åt vi tacos. Men jag fick väldans brottom eftersom att min buss gick. När jag kom hem var jag nästan frysen som en isbit, med skin jackan på fryser man tydligen i mars. Ja sen fick jag sällskap mot kvällen, men dom promenerade hem vid 2 tiden, lägg på minnet, promenerade hem, och de måste ha tagit flera timmar.

Nu borde jag äta lunch, och klockan 5 ska jag tvätta kläder. Blir ensam tills imon, för ida kommer först imorgon efter skolan. Hejdå:)


visst har hon blivit stor?! henne får jag träffa på torsdag eller fredag :)<3

i cant go a day without thinkin of my sunshine

Idag vaknade jag fan as tidigt, men jag somande as tidigt igår oxå så. Somnade vid 23 och vaknade idag första gången 0500 och sen klockan 0823. Sen dess har jag varit vaken. Har promenerat till mjölkudden centrum och hälsat på hos moster sanna, fick lite saker. Eller en massa mat! det behövdes, och sen gick jag även vattenkokrare, så nu har jag o ida en varsin till flytten. Fick även fina gardiner osv! VILL fixa till allt nu, vill ha min lägenhet nu!:)

Ja nu ska jag se vad som finns att äta mellan, är så hungrig, och fick så mkt av Sanna så har mkt o välja mellan :) mums.

Hejdå:) vad tycks om min nya bloggdesign?;)


Living everyday like it's my last
I refuse to be stuck in the past
People actin like machines
Cause they're scared to live their dreams
No not me

fredag fredag fredag

skolan idag var grymt seg! Eller de gick snabbt, men själva skolan. Hojja, vissa saker är så irriterande!!!!!!

Efter skolan mötte jag upp m(mohaha den ni), vi gick runt på stan, systemet osv. Sen åkte vi hem till oss på tuna och fixade till oss innan vi åkte in till stan igen. Där mötte jag upp S och vi gick runt på stan innan vi mötte upp L. Vi åkte alla hem till S och S och L gick till kvatum o handla medans jag satt kvar vid datorn o latade mej. Sen när dom kom tillbaka gjorde dom den godaste maten jag ätit på väldans länge. De var jätta gott:) så skönt att få färdig mat...

Nu kom jag just hem, har blandat dipp och har nachochips. gott! gurka o morot har jag oxå

imon ska man ju stänga av all el klockan 9, HJÄLP, jag som är ensam hemma, någon som vill joina? ikväll med, de skulle va så sköööööööööönt med lite speciell sällskap. Buuuuuuuh att de ska va som de är

HEJDÅ

ett bra tag sen!

dagens outfit;)

 
skor - sko punkten
tröjja - GiNa tRiCoT
posen är improviserad och och "emo" luggen är nu uppsatt:)

åååh happy face

jag var värra depp efter skolan, allt kändes skit! Ida suger på att förklara tänkte jag sen när hon ringde. Så jag tänkte att äh jag far o tittar själv.

Jag tog bussen in till stan ihopp om att hinna till bussen som gick mot skurholmen 10 min senare, nej den missade jag:( Men var i stan med Eveline, Linnea och Emme ett tag:) Sen åkte jag och Eveline till läggan, och ÅH, jag är kär. Den var underbart fin, jag kommer trivas tror jag:)

De var verkligen min lägenhet kändes de som!:) Ska inköpa lite saker från ikea bara, och sen så ska jag flytta in i maj! Ida flyttar in redan i April. Vi har fått två ettor i samma lägenhet, takvåning med balkonger o allt ;) DEN NI! Sen har jag lovat Eveline och hjälpa mej o fixa till där, de kommer bli fiiint!  Sen tjejer, sen blire tjejkväll!

Nästa happis resa blir de besök till IKEA med min pappa ;) hehe de kommer bli GRYMT!


hejsan:)

känner att jag inte alls skrivit något på flera veckor! Altså något vettigt. Jag har väll egentligen hur mycket som helst att skriva, men ingen ork. Det är tröttsamt att hålla masken. Väldigt.

Ska snart till skolan iallafall, med en helt äcklig buss tid oxå. Bussen går 0904, och jag börjar 0950. Wooooooooooooo.

Sara, ha ha ha, mina naglar ser hemska ut!! Men de är du som har mitt nagellacksborttagningsmedel.

Grattis ERICA!<333

bloggtorka

det är henne jag kommer sakna mest
'

lite bilder från helgen


mamma 40 får en big kram av vännen niina

sen blev hon uppkastad;)

jag kliar lite på hunden filips mage *host*

jag och coola killen bro filip


jag och sara fick röda tungor av saften;)


påväg mot stan:)

jag o frida

sara och jag :D och filip där bak

haha lite läskigt lika eller?

trött som ett as

men jag menar jag kan ju inte somna nu och vakna om nån timma. Kommer aldrig kunna somna då ikväll. Och mamma och Niina kommer först sent ikväll. Måste ännu gå upp till parkeringarna och visa vart som ska parkera bilen. Ah... gääääääsp.

Proven idag gick, g?*håller tummarna*

Altså jag orkar inte skriva något här för jag har absolut inget att skriva eller berätta. Bara att det är lite trubbel i paradiset just nu. Allt går bra förutom en jävla sak... Ska fundera på de ett tag till.. Det kan ju inte sluta bra?


justja, imon kommer min bro' hit!;)

prov och omprov

jag orkar inte plugga mera... Altså åh, har läst igenom adm, kapitlet var inte stort så de var rätt chill. Men sen har jag ju omprovet oxå, det måste jag läsa på. och jag blandar ihop allt! Men de ska nog lösa sej, ska ha G iallafall =)

Fy de är blött ute, men ändå är vädret underbart =) gick på stan efter skolan, köpte färdigt mammas present och köpt en vit tröjja åt mej =) Är inne i vitt nu! Och orange...

Jag ska nu bara äta upp den här maten, sen plugga.:( imorgon kommer mamma! hejdå:)


vilken äcklig morgon

jag somnade igår med frida och sara brevid mej, frida skulle hem på natten. Vi väntade på att Tobbe skulle ringa men somnade båda. På natten har han nog ringt, för Frida är iallafall borta. Det är sara oxå, hon har farit till skolan med den tidiga morgon bussen med ida.

Jag vaknade iallafall vid 8 av att solen lös i mitt ansikte, jag trodde helt klart jag hade magsjuka för jag mådde skit!! Jag svettades o skit, hade ont i huvet, magen, ryggen. Jag hade dock inte magsjuka, för när jag flyttade mej till soffan så gick de snabbt över, men jag kunde inte somna om. Men jag har inte vaknat på ett äckligare sätt på länge, och jag som somnade så skönt=(

Imon kommer mamma, och som sagt har jag två prov oxå. Hoppas jag har plugghuve ikväll.

Heeeejdå.

 
igår när vi skulle hem från träningen tog vi lite bilder när vi skulle skiljas åt

du, DU, du

Jag och sara ska snart o träna, det var ett tag sen! Var inte alls tagg först, sa nej fan jag orkar inte. Men sen tänkte jag ba fan va skönt ändå, och vill ju göra saker hela tiden så de går snabbt! vill att de ska bli onsdag nu juh! MINUS att jag har två prov på onsdag bara...


jag och ida i teneriffa. FY, titta hur äcklig maten såg ut. Den var inte så god heller...

sten

död.

Jag kunde inte somna igårkväll/natt. Somnade vid halv 2 kanske? När klockan ringde 0600 så var de så jävla skönt att få snooza till klockan 7... Men sen kom jag på att jag har en halv timme på mej att bli klar, då fick jag lite spurt. Fast ändå sitter jag klar nu, funderar på att ta mej en macka. Men känner att de inte går idag. Den kommer nog upp igen tror jag, men jucie, de ska jag dricka.

Idag blire o plugga lite, till två prov jag har på onsdag. Adm och sen omprov i näthandel. adios amigos

de är de bästa

igår var självklart hur kul som helst. Vi tittade på män som hatar kvinnor(bra film!!), sebbe var dock inte beredd på att de var en 3timmars lång svensk fim... haha, men han led igenom, erkänn du tkr den var bra sebbe.

Vi promenerade hem på natten, klockan var 1 när vi öppnade dörren till lägenheten, åt nattmat och la oss sedan alla tre i min säng, jag ville se beck, sebbe öste med sin dunka skrik musik och sara somnade i mitten av oss som en dörrvakt/vägg. Jag skriver till sebbe på msn att stänga av musiken, han frågar om filmen är bra. Sara vaknar och börjar skratta då hon ser att vi chattar en halvmeter ifrån varandra, med henne emellan xD

Nu ska vi äta lunch sen hitta på något, senare åker sebbe hem och ida kommer nog hem ikväll tror jag oxå... på onsdag kommer mamma!

hejdå :)

vill ha, får inte

Jag vill ha,
Jag vill ta,
Jag vill att du,
ska,
vill så gärna,
men det går inte,
för jag får inte.

ååååå

Ikväll kommer sebbe o sara hit! Vi ska gå på bio, se hur vi sen tar oss hem hit och sen bara ha kul:D Ska in o möta dom vid halv 9. Vi hörs!

vart ska jag börja?

jag känner att det känns otroligt att blogga för mej just nu, det har hänt så mycket. Men jag känner även känslan av ångest, när jag inte skriver något. Det är ju egentligen otroligt onödigt, jag menar, en blogg? Nä.

Ikväll ska jag och Sara kanske på bio iallafall, vill se män som hatar kvinnor. Hoppas bara hon hinner med läxan så att hon tar bussen hit till Luleå igen.

Det är skönt o vara ensam, är de nu. Ida har åkt, alla har åkt, jag menar, skönt.

Mamma kommer på onsdag, på onsdag har jag oxå omprov. I näthandel +o( vad hände, jag kunde ju de?!?! nu är de borta, bortblåst. Måste plugga in de igen.

Nu ska jag blåsa mig torr i håret med fönen, sen titta film tills jag kommer på bättre saker att göra! hejdå :)

ps. JAG VILL HA TILLBAKA SOMMAREN, jag fick uppleva i en vecka förra veckan :(

shes so high above me

Åh va skönt de var o sova! somnade vid halv 11, och vaknade nu för 20 min sen:) Börjar 0950 idag, måste ta en dålig buss som går redan 0904... Men de går.

Justja, jag och ida solade sista dagen med hawaii, sån där som gör att de blir starkare tan. Och jag la de i ansiktet oxå, jag menar, inge konstigt me de egentligen, la ju de i anstiktet i bulgarien då. Men i bulgarien var de ju asbra väder så kroppen hängde ju med, och blev lika brun som ansiktet. MEN nu, har jag asbrunt ansikte och lite mindre brun kropp, hals, händer osv.

Så ni som kanske ser mej idag och inte vågar säga något, så har jag inte för brun brunkräm, utan är bara naturligt brun i ansiktet ;)


filip kan sina saker:>

det jobbigaste

är att vänja sej vid kylan igen, och att måsta ta på sig vinterjackan imorgon när jag drar mej mot skolan.. SUCK, kan inte sommaren komma hit oxå? det skulle vara så skööönt. Jag har haft sommar nu i en vecka, jag skulle kunna ha de året om, verkligen. Ha fina kläder, och slippa den där jävla snön.

Jag ligger här i sängen nu, fryser. Ida har farit o dansat, hon börjar först nu, klockan 9. Undra vilken tid hon är hemma, hon kommer vara trött!! Jag menar, jag somnar snart. Vi har vaknat halv 4 i morse/natt. bussen kom o hämtade oss från hotellet 4 så... Sen har vi ju 6timmars flyg på oss oxå...

Kommer nog var slitet att vakna imon... Men måste ju till skolan så. Men snart äre helgen igen! Åh, va skönt..

Imorgon ska jag umgås med Zara! Men nu titta vänner, åh vad jag har saknat skratten på kvällarna.. hoho.

hemma igen!

altså semestern behövdes! Den började bra men slutade skit. Men det ska jag inte gå in på, för de är väldigt privat. Även fast jag skulle vela skrika ut de o förstöra livet på.....

Men det har inte varit dåligt väder i teneriffa, men inte bra heller... Men lite färg har jag fått, men absolut inte så mkt som jag brukar ha..:P

titta bilder på pixbox




hejhallovarlden

nu sitter vi har igen, har ont i magen som fan!! Herregud ar sa javla matt..... inte matt, utan a med prickar over.

Idag har de varit molnigt hela dagen, men har anda brant mig pa kinderna lite... la ju ingen solskyddsfaktor for att solen inte sken, da far man skylla sig sjalv...

Imon ar sista dagen har, kanner mig rejalt utvilad sa ska ta tag i skolan o vardagen ordentligt nar jag kommer hem! skont att komma bort sa har ett tag, och jag vet nu att jag vill bo utomlands iallafall flera ar nar jag blir aldre, jag menar sverige finns ju alltid kvar:)

Nu ska vi ga o leta efter dom andra, kanske ta nan drink och tanda ljus ute. Hejda mys pa

hola amigos!

Hej, vi har just atit middag och jag ar svin matt. Vadret idag var molnig nar vi vaknade, men de blev varmt som fan senare. Jag somnade med handduken over huvudet vid poolen(det var molnigt), vaknade en halv timma senare av att jag fick panik och holl pa att kvavas av varmen... Men jag blir inte brun :@

Igar var vi pa en finskkaraoke bar, det var fullt med finnar, kandes lite som happis, lite bara.... Pappa och marjo sjong och alla andra dansade typ, sen vart ju frederik dar oxa xD info for fans.... inge storre fan sjalv dock... Men nagra drinkar blev de, en helt ny som den snygge bartendern gjorde bara for oss. Den var god, for sot sager ida har i bakrunden nar jag laser hogt de jag skriver.

Vi har tagit typ en miljon bilder redan, och de ar bara 3dagen, vi far nog radera lite sen... har inte sa stort minneskort...

Men nu maste jag sluta, for tiden syns inte sa vet inte nar de ar idas tur... vi ska vall pa nagon show senare, dont know:)

det finns inte a a o, ni vet med prickar over. haha vafan hejda vi hors och bilder kommer upp i bloggen o pixbox o facebook senare!

3/3-10/3

snacka om att jag hade svårt att somna i natt, halv 4kanske jag somna? Pappa ringde iallafall för en kvart sen, han väckte mej, men jag är inte ett dugg trött faktsikt... På en kvar har vi redan diskat, dammsugit o lagt spagetti på kokning..teamPOWER

Ska fixa mig snart, och sen ska vi ner med väskorna när dom ringer.

Men vi syns och hörs, hejdå brb teneriffa;)!

beck

har tänt en massa ljus, tagit hem beck filmer, 3st. Tittade på tre igår... och ska nog se alla tre idag igen för är inte ett dugg trött....

Nu känns de bra, älskar beck... nu fattas bara doriots o sara?! hejdå.

snöoväder

jag och ida hade så tråkigt och var båda läskigt sugna på att äta nått... så vi tog bussen(som var 10min sen)till mjölkudden o gick på coop o köpte chips, kladddkaka o godis:) hoh va mänkki...

Ja men vädret här, det är så jävla äckligt att jag vill gråta. buhuuu :'( det känns helt omöjligt,jag menar, snön måste ju smälta, men innan de blire slask, jobbigt blött!! Fyfan... sommar sommar, kom nu nu nu

tur att jag får bättre väder än de här i en vecka framåt, teneriffa imon! ska nu fortsätta titta o så kom polly med ida o de goda som ligger på bordet...

hejdå..:)

 
tshirt-gina tricot
ljeans-gina tricot
skor- sko punkten(men helt sönder under)

vaxat mina ben

och aaaaaaaaaaaaaj vad de gjorde ont :O och jag menar, vaxet räckte ju knappt till smalbenen... Så fick raka låren, men bättre är väll de, hade aldrig i hela mitt liv, vaxat låren. AOOOOOOOO vad ont det hade gjort...

Nu har vi just ätit lunch/middag... rester, kokade ihop en köttfärssås och sen åt vi potatis till... helt ok var de :P

Vi har packat färdigt typ för tre veckor sen känns de som så inte fan har vi något att göra idag inte...:D Och dåligt väder är de... Men frida skulle ringa mej efter 5 idag, så hon kanske kommer förbi!:P Ja, då har vi något att göra:)

Men vi hörs, hejdå



ny vaxade ben;)

godmorgon

har jag sovit till halv 2?! WTF. Jag menar, somnade kanske 1? hmm......

Men iallafall, teneriffa imon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu kan jag äntligen säga så ;) åh my, längtar :) nu skiter jag fan i om de är 10grader där borta. det snöar här?!?!

Men nu ska jag hoppa in i duschen snart, och sen vaxa mina ben. Skona mej.... hejdå alla sötbollar


den fina boken tjejerna gav mej  o ida i "inflyttningspresent" i läggan <3

27mars

jag tittade just i almenackan, och jag såg att nästa gång jag åker till habi är 27mars :o för nu i helgen är jag i teneriffa, helgen efter de är jag hemma i luleå för vi ska ha tjejkväll med tjejerna i klassen, helgen efter de kommer mamma hit till luleå, helgen efter de är de 27mars då åker jag till habi. Helgen efter de åker jag till sthlm!

Habiborna har ju påsklov v15, vi i luleå har v16

härligt värre!

det märks att jag absolut bara går runt o väntar, ska tvätta kläder klockan 5, allt är redan sorterat... Jag ska resa iväg på tisdag, allt är redan packat. Istället ligger jag på sängen, tar hem en massa bra musik, eller försöker hitta bra musik(tips?)som jag sedan sätter in på mobilen så att jag har musik till den 8timmar långa flygresan som väntar mej på tisdag...:P och hem resan oxå! kan ju inte lyssna på musik där borta för kommer bli fett less på musiken, o jag, dör utan musik...

ah typ 5uppdateringen idag? kom tisdag, kom

hittat några bra låtar!
 
rihanna ft akon - emergency room

trey songz - put your number in your phone

nån som vet?

gör det ont? att vaxa? vaderna, benen, bikinilinjen*svettas*

why do you lie to me

Kom just hem från stan, åkte in för att köpa lite saker. För är dödsless på att sitta hemma! Åh. Men köpte iallafall bomull, ansiktsmasker och vaxning till benen;) Undra vem som ska hålla mig i handen när jag ska våga vaxa mina ben(LÅR!!)... AJ damn fick ont bara av att tänka på de

Köpte även hem pizza, som vi äter ikväll typ. Och cola, cola light. Det är konstigt att de är mucho godare än cola, riktig cola

Ska nog våga vaxa benen ändå, men imorgon. Imorgon, ja då gör jag de...

Hejdå nu, och woh vad de ökat med besökare idag. Typ 50mer besökare än vad jag annars brukar ha

 
nya legginsjeansen

justja!

  • Solbrillor
  • Borde jag sola på solarium?
  • deo
  • lypsyl
  • inpackning
  • ansiktsmask 

Det är de jag måste köpa in för resan ennu. Och sen måste jag komma ihåg att packa ner en handduk....


kanske borde jag ta med mej mina galonisar oxå? eller köpa mej ettt par.... buhuuu:(

godmorning

nu ligger jag här med elias. Har har försökt väcka mig på alla möjliga sätt hela morgonen! Men vaknade av att han satte sig på min rygg o började masera mig, måå sötboll! Nu ligger vi här o tittar på olika saker på youtube, och han ville lyssna på pimp, men snoop dogg ;) Så den spelar.

Men bättre sätt att vakna på finns inte, så om ni nångon försöker väcka mig, masera mig! Hejdå vi hörs, ida packar.......


skorna jag ska använade flitigt i sommar o i teneriffa!;)

haha ja nu ska vi se

Teneriffa om nu bara 3dagar!!!!!!! Fan, hoppas de är någelunda bra väder däär bara!
Har nu tagit adressen hem till frida så hp1b kommer få ett kort från mig ;) det roliga är att jag förmodligen kommer sitta brevid dom när dom läser brevet, för det tar väll mer än en vecka för brevet att komma fram?

godnatt nu... ska försöka sova

RSS 2.0