mer bilder



ååh jag saknar dig

HAHA!!! Min tjej skickade en länk på youtube, och frågade om jag kom ihåg när vi sjöng den här låten??

JA jag kommer ihåg. Vi gömde oss inne i en sån där reklamskylt så att inte folk skulle se oss, så la vi fram en hatt upp och ner så att folk kunde lägga pengar dit typ HAHA. Och sen kostade en låt tre kronor. Kommer ihåg att vi faktiskt fick lite pengar på de! haha.



så bra musik

jäkla ipred lag...

fyfan va trött jag är

har hållt på absolut hela dagen. Och blev just klar. Sara och ida är här nu. Ska duscha sen fan ska jag lägga mig i sängen!





ont

fan vad jag har ont i mina ben, och i min mage. Det är nått som inte stämmer just nu..... For inte till skolan idag, lika var väll de för pappa är här snart, och vi ska börja flytta mina grejjer till nya lägenheten. Thats right, flyttar idag! ska man skratta eller gråta? de praktiska gråter jag iallafall över, för jag har typ hur många trappor som helst i nya lägenheten och skit ont i benen... hojja hur slutar de här då?

Igår var jag i stan med eve o gick i de fina vädret! När vi går förbi nere vid hamnen kommer de ägg från ingenstans. Haha, nån kasta ägg på oss från taket. Fyfan va äckligt de var och ja, nu har jag inte vita skor längre :(

Vi var oxå igår o tittade på lägenheten, när de nu stog tom hittade vi ju lite fula saker, som tex att de inte är samma tapet över allt. haha.. Ja men de funkar, vill nu bara sova och vakna när pappa har fört dit alla mina grejjer.

pusspuss


twister spel från i fredags

mörkt hår



vill ha mörkbrunt igen:( de är så fint. men måste vänta tills nästa år, fuck. Sitter vid fridas dator nu och tittar på bilder... hittade några på mej. hehe

klassfest!

Det var askul igår! Och jag har då världens bästa klass:)





wiiiiiho!

underbart väder idag igen!! Det är så äckligt skönt att vakna med solen i ansiktet. not. NEJ men de gör inget för när man väl rest sig upp och tvättat ansiktet o så så är man typ världens lyckligaste när vädret är så BRA!

Ska på en halv timma åka till storheden för att vara sista dagen på H&M. Det har varit kul. Okej, har varit där en dag. Men de har varit ungefär som jag hade förväntat mig... kul:)

Igår kväll promenerade jag och Eveline hem till sara där vi satt o pratade och åt grönsaker i dipp. Så där grymt mysigt var de. Och promenaden hem sen var som priken över i:et. För jag älskar verkligen o promenera. Underbart:)


igår var de club-dag så hade på mej deras fina röda tshirtar. "lets go clubbing, H&M."

ny muuusik

jag vill ha ny musik in på mobilen!! Men jag vågar ju fan inte hämta hem nå musik:( Någon som vill göra de åt mej;) Eller kanske någon utav har låtarna jag vill ha? Lars Winnerbäcks låtar som jag och sara nötte igår vill jag ha på datorn och inte bara på spotify...

Nu ska jag snart åka till H&M. Hare bra, hejs:)

det är så tyst

Sara for hem just. Nu blev de tyst, sorligt tyst. Efter skolan åkte vi till Burströmska för att skriva på mitt kontrakt. Det är ju såååå skönt att ha skrivit på de nu. Får nyckeln på söndag. Nice!

Då blire nog o flytta på måndag. Pappa får komma till Luleå o så. De blir bra!

Annars då. Jag och Sara har lagat as god mat, åt så mycket så jag blev helt övermätt. Sen har vi lockat håret på varandra. Eller Sara började locka mitt hår men gav upp och sa att jag skulle få massage istället om jag ändå lockade hennes hår. Och jag säger ju inte nej till massage så!

Nu sitter jag här. Ska imorgon till H&M på morgonen. Ska bli kul! Är där onsdag och torsdag.

En annan sak som blir kul är klassfesten på fredag! Jag och några tjejer har äntligen bestämt datum för festen och på fredag blir den av! Vi ska först ha tjejmys hemma hos mej innan resten av klassen kommer. ♥

Hejdå nu!

only for you

my friend Erica;);)


Inte för att du har vägglös men du vet jag menar!

måndag

Idag fick vi reda på vart vi ska vara på "apu" i två dagar med en trea. Jag ska var på h&m ute på storheden med en tjej som heter Sanna. Hon var jätte trevlig och jag tror verkligen jag kommer trivas där ute! Men dock sa hon att jag kommer dit på dom jobbigsate dagarna... Mycket varor som kommer in. hoho men det fixar jag;)

Efter skolan jag gick jag, Linnea, Eveline, Frida, Bl och Anders till H&M för att göra en uppgift istället för lektion. Det var väll lätt, bara tittade runt lite bland kläderna innan vi tjejer vandrade vidare till blågåsen och åt glass. Men ajaj, jag hade så ont i magen så kunde liksom inte njuta av glassen. Magontet har gått över nu och jag har städat lite här, diskat, bytt gardiner i köket osv... Inte för att de var nödvändigt eftersom att jag får nycklarna till lägenheten nu på söndag...=) Men eftersom att vi har klassfest på fredag kan jag ju inte packa ner mina saker + att pappa inte kan komma på söndag eftersom att han ska kröka(haha)på lördagen.

Så de blir nog flytt helgen efter de. Eller under nästa vecka. Vi får se. Men hjälp får jag iallafall av en massa frivilliga:)

Nu ska jag, som har dom underbaraste tjejerna i klassen, städa vidare innan de är dags för mig att gå till tvättstugan:) tjao

 
hiss eller diss?

beyonce-broken hearted girl

Imorgon är de skola. Jag känner just nu, absolut, inge, sug, alls. Jag vill helst bara ligga under täcket och inte röra på mig alls. Fy säger jag bara. Jag hatar söndagar, liksom deppighetsdagen nummer 1. Spelar ingen roll vad jag försöker hitta på, på söndagar kommer liksom allt fram.

Har varit i Sunderbyn idag iallafall, och hälsat på mina favorit killar. Dom är alltid lika mysiga. Sen har jag varit och handlat också. Skönt att ha lite mat i kylskåpet, var ju lite tomt i skåpen igår när jag kom hem... Nu finns de iallfall mat så de räcker.

Jag blir så less på att inte ha någon o prata med här hemma!! Jag pratar fan med väggarna snart. Suck...


så himla bra låt

utmanad

Linnea utmanade mej:)

Reglerna är enkla säg 5 saker du ska göra under 2009 
och sedan ska du utmana 5 personer att göra sanna sak,
en lista där de skriver 5 saker de ska göra under 2009.

- Förhoppnigsvis sommarjobba! Skulle kunna jobba hela sommaren...
-Åka till London med mamma, sensommaren:)
-Inte färga håret på hela året;)
-Flytta till min nya lägenhet
-Bli äckligt brun i sommar!

Jag utmanar då Reboecka, Taru, Linn, Erri och Zara:)

girlfriend!

Därför är det så bra att vara tjej!

Vi kom av Titanic först.
Vi lider inte av för tidig utlösning.
Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...
Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.
Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.

ful

Min dator är ful. Och jag hatar o ha fula saker, eller inte fula direkt. Men saker som man typ limmat ihop, eller typ saker som inte ser ut som dom gjorde från början. Min dator är iallafall ihoplimmad nu. Sladden får man aldrig ta bort från datorn o ja... Lätt irriterad.

På ca en timma åker jag hem till Luleå. Vet inte alls vad jag ska hitta på ikväll. Men något hittar jag nog på. Ska iallafall plocka upp mina saker, hur fan kunde jag ha så mycket saker?! Mina saker rymdes inte äns i närheten in i min väska nu. Så har lånat en av sebbe. Oh, den kommer nog inte hålla... Den är proppfull och tung som jag vet inte vad..

Jag ojjar mej för att bära väskan från busstation till smedjan... och måste vänta på bussen ca en timma?! Nej vi får be till gudarna att peter är i närheten så att han kan skjutsa hem mej....

Nu ska jag titta så att jag inte glömt något och sen börja dra mej mot busstation på ett tag. Hejdå alla hejdå happis!

oho

sitter här i vardagsrummet med sara sebbe och linn. Eller dom ligger på sofforna och jag har hållt på med min dator nu i säkert en evighet. Fan laddar saken i datorn har åkt in. Så den går inte att ladda. Men nu lyckades jag få ut den och tröck in sladden. Felet är att jag måste ha i sladden nu hela tiden så att inte batteriet tar slut. För drar jag ut sladden finns chansen att saken åker in igen. Måste prata med pappa imon så får han hjälpa mig, hade gjort de idag men han är inte hemma....

Imon åker jag hem till Luleå vid 1610 tiden. Eller om min dator funkar. Fan kan ju inte åka till luleå utan dator. Det finns ingen tv där så. Annars får jag väll stirra in i väggen och vänta på bättre tider. jess....

Nu ska jag umgås och senare när dom stuckit hem titta på nån film :) hejhejhej

ah jag dööör

Skippa fjortisrösten där i början. MEN SOM LILWAYNE SEN SJUNGER, så ska min nästa boyfriend kunna sjunga!! den ljuva stämman, smälter som smör i mina öron!! love

En låt jag aldrig raderar från mobilen...

Fint väder idag! Underbart :) Ska snart ringa Taru. Har kommit hem från Ida för ett tag sen. Åkte med pappa till stallet och satt där när veterinären kom för att titta på ena hästen... Hästen är frisk, de är bra.

Sen åkte vi och förde min dator på lagning eftersom att den inte läser av cdskivor... Så sitter nu vid pappas dator nu... Men ska snart hitta på något annat att göra. Orkar inte sitta inne när de är så bra väder.

Justja kom på att Linn komme förbi idag kanske:) Och undra om Sara också kommer hem idag... Jag behöver något att göra iallafall! Jag saknar Luleå lite och mina klasskamrater. Undrar hur sommarlovet blir då man mesttroligt inte träffas så mycket. Jag är ju så jävla känslig av mej så saknar människor skit lätt, människor jag kanske inte äns känner så bra.

kan inte sova, får ingen sömn, trött ändå?

Ida ligger och sover redan, de hör man, hon börjar smaska och andas otroligt djupt. Oj, där hörde jag att hon snarkar också. Själv sitter jag här vid datorn, är otroligt trött, men får ingen sömn. Det är så otroligt mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Det känns som att när något ordnar sej kommer ett annat problem. Och just nu har jag otroligt mycket, jag vill få ut, men de går inte. Och de går inte att göra något åt de heller, det blir bättre med tiden. Jag hoppas bara att alla förstår de...

Hoppas på bra väder imorgon iallafall, de är så mycket lättare då, man är så glad! Ska vänta på mummi på morgonen, så får hon sy in en kläder åt mej:) Sen vet jag inte. Åker till Luleå på Fredag eller Lördag.

Nu ska jag göra ett försök, försöka somna... Det jobbigaste är att jag tänker på precis samma sak varje kväll, så mina drömmar är som en film som spelas om varje natt... Och det har hållt på nu i snart en vecka! Jag liksom vet precis vad jag kommer drömma om inatt. Det är inte alltid samma sak, men precis samma personer är med, samma sammanhand. Skillanderna är bara vart drömmer utspelar sig, och lite var och när jag väljer att vakna. Man vaknar ju alltid när de är som bäst?

3maj

Jag vill så gärna flytta nu! Vill ha ett fint hem, så där litet mysigt, ett eget litet krypin. Nu känns de så sjukt tråkigt att åka till Luleå, för snart måste jag börja packa sakerna i lådor, och de är inte alls fint där nu. Fy...

Men jag tror iallafall de kommer bli grymt fint i min nya lägenhet, och hoppas jag kommer trivas också:) Och när de är närmare stan så blir allt mycket roligare tror jag. Eveline och Sara har lovat att fixa till där sen! Åh de här kommer bli bra, väldigt:)

näst intill perfekt

Dagen idag har varit skönt, vädret gör mycket. Har på morgonen varit ute o promenerat med ida, ätit lunch ute o så:) Sen for jag hem, hämtade mina saker och for till marielund. Nu har jag och Ida just kommit hit till mlund igen efter att ha varit ute med Henkka och Taru. Nu känns mitt liv näst intill perfekt. Måste bara sy in mina leggins imon så kan de nästan inte bli bättre! Eller ja, de kan de ju alltid...................................

Nu ska jag gå o kasta mig i soffan, känns skönt o bara slappa hemma hos farmor. Farmor, ha ha.

nu vill jag ha party och dans!!!! hejdå:)

...

Its killing me.
This aint how its supposed to be.
This is taking all of my energy.



då var den tisdagen över

Har varit i farten hela dagen känns de som. Har hunnit vara på banken, rajalla, databutik, jala, hos nina och sen har jag varit hemma... Frida och Taru joinade mej ett tag, kul de, har inte träffat frida på såååååååååååå länge. KUL:)

Nu har jag skit tråkigt igen, men ska basta på ett tag och sen se tv. DH kommer ju, och fula betty...


nu är även jag en i mängden med mina nya jeansleggins.

sen träffade jag även på morry på gatan:) rebbe hon hälsade:)

tisdag 14 april v.16 2009 13.27

Har vaknat idag, och absolut inte på min bästa sida. Jag blir så galen, när saker måste ta så jävla länge att fatta, eller att de överhuvudtaget ska vara så jävla svårt för vissa människor att fatta saker!! Och jag blir så irriterad när inte människor kan säga saker rakt ut istället för att gå och fundera och grubbla över saker. Det är bara otroligt jobbigt, och JAG blir GALEN.

Jag har iallafall lugnat ner mej nu. Pappa och jag har fixat internet till lägenheten, eller vi ska testa, om jag kan leva på de här internetet jag ska ta med mej, en sån här låda med sladd... Vi får se om de är alltför segt, isåfall fixar vi via bredbandsbolaget. Men kommer iallfall ha internet dirr jag flyttar in, skönt...

dagens outfit, inte för att jag har nå planer på att gå ut ur dörren idag.

dokumentärat dagen

Lilla lilldalle fick inte upp bilderna av dokumentären så jag lägger upp dom istället!

Jag och Sara har hela dagen haft astråkigt och har absolut inte haft något att göra. Men inte gör de nå, för vi tog en massa bilder hela dagen så att vi skulle kunna dokumentera den inte så, händelserika, dagen i bilder.


dagen började med att jag fick besök av en rosa kanin!!

Sen gick jag och min kanin ut o väntade på min mummi som vi skulle ut o cruisa med!

VÅR!


Cruis till Rajalla ;)

sen var de dags för lunch o då joinade sebbo oss oxå


Schteek i mina nya brillor ;D

sen joinade jonas oss oxå på våran vårpromenad till coop


sen fick jag lite massage när jag promenerade, de bästa!

Och nu har alla farit hem till sitt, dom flesta hade skola imorgon, det är bara jag o sara som inte behöver tänka på att vakna till väckarklocka. Eller HUM, Jag iallafall, Sara är en galen tös som ska följa Linn till bussen.

Pappa kom hem för ca1 timma sen, han hade med sej frasse mat till mej och filip. GOTT! Nu ligger jag här, asmätt, och lite trött. Tittar på film, the fast and the furious. Ska snart stänga av. GODNATT.

påsklov

SÅ HÄR KUL HAR JAG PÅ MITT PÅSKLOV!!!

nu var de färdig shoppat!

Vill fixa och flytta nu redan!! Ska visa vad jag har handlat på IKEA idag. Har varit där hela förmiddagen med pappa och Filip. Nu är alla mina saker påväg mot luleå med peter o co. Sen äre bara o vänta tills 3maj då jag får flytta in allt i nya lägenheten:)





fast allt är i samma färg:) orkade inte leta fram samma färger nu,...

titta vad jag testade

de blev ju bra för att vara min första gång ;)







blä blä vita lammmm

duschade just, och som alltid finns de ju ingen balsam här hemma hos pappa. Så jag har altså duschat utan. Tjejer vet väll ungefär vilket himmelrike som väntar mej nu när jag inte äns har en borste. underbart:)

Igår var jag med mina underbaringar Sara och Sebbe, först var vi hemma hos sebbe där han gibbade, sen gittade vi hem till mej dit jonna o ida oxå kom:) vi försökte koppla in gh men de gick ju inte så bra... Sen gittade ida och jonna, jag sara o sebbe satt då i mitt rum och la in folk i kategorier haha. Sen gittade sebbe och jag o sara låg i min 90s spjällsäng och tjorvade, tills vi båda somnade och tills sara oxå gittade vid klockan halv 3 på natten :(

Nu ska jag oxå gitta! hejdå;)

 

outfit

Idag har jag varit på IKEA med sara, taru, henkka o satu:) de var kul och jag fick bra smakråd och har nu bestämt mig för att behålla migg bruna köksbord jag har hemma på tuna i luleå och köpa bruna möbler till! De kommer nog bli asfint i min lägenhet sen. Ska bli så kul o fixa sen...:)

Imon kommer onni till stan och då ska vi fan umgås vi han och sebbe! Någon som joinar?;)

Nu ligger jag o sara här i min spjälsäng, vi har just ätit mat som pappa lagat. Lövbiff med ris o sås. Gott!
Nu ska vi vänta på att någon hör av sej så ska vi hitta på något :) hejdå!

godmorgon godmorgon

har just vaknat. FAN va skönt altså, har inte sovit så här länge på hur länge som helst... de behövdes verkligen =) men har drömt om precis samma hela natten! Jag blir galen, de var liksom som en liten video som bara spelades om och om och om igen.... save me!!!

Nu väntar duschen och frukost. Sen får man se vad man hittar på =) hejdå!

feber o jävla sliten

jag ligger här i sängen på antmansävgen än engång. Har as ont i halsen och typ feber. :/ Har varit hos nina hela kvällen kom hem för ett tag sen och funderar på att avsluta kvällen tidigt. Men de kan jag ju egentligen bara tro, de kommer aldrig gå.

Längtar till någon dag här nu när jag och pappa ska på ikea, en massa saker som jag vill ha! Men de blir nog inte ens hälften av de som jag vill ha som får komma med mej hem, men ett köksbord, hylla och byrå måste jag ju liksom bara ha ;) pengaträd har jag planerat att hämta hem från underlandet oxå, måste bara ringa alice först...



jag vill bara, grau, röra, får inte, galen, jag? ja.

nu ska jag hem

och ta de lugnt! det behövs och ja efter flera veckor (känns som år) så ska jag faktiskt hem igen!


onni jag o nicke

jag sara linn sebbe o nicke ;>

jag var äckligt brun i somras!!! Juni folks

frida jag sara o erri, IKEA

!!

sara o jag

dude kam ån!

Har hjälpt Ida idag, hon har nu tagit sina grejjor till nya lägenheten, undrar hur de ser ut där nu... Nyfiken! Ska åke dit imon o titta ;) Längtar tills jag oxå får flytta, men måste vänta tills maj:)

Snart ska vi ha klassfest oxå, KUL!

Ska läsa lite till idrottsprovet som jag har imorgon nu, har matteprov också... Suck. Hejdå.

hihihihi

its time to go home

nu äre söndag, riktigt söndags feeling är de då vädret är unket idag. Mulet och blött. Vi ska på ett tag åka till halsta och sen skjutsar mamma och filip mej till Arlanda så åker jag hem senare ikväll... Landar i Luleå vid 2030 skulle jag tro.

Nu ska jag packa färdigt innan vi far, vi hörs hejdå:)


haha anna kom och hälsade på mej i gadden igår :)

gadden

såhär sitter jag just nu;)

sitting in the closet

jep, sitte i garderoben här, med datorn i knät. Haha! inte så där att jag tryck in mig i en liten garderob så att jag har knäna i hakan. Utan en walk in closet och de finns en madrass här. Tänkte att jag skulle lyssna på lite musik så:)

Det är otroligt varmt här, så där underbart vårväder. Orkar därför inte sitta vid datorn så hejdå:)




skor!

ja jag vet, sommaren är snart här. Eller här i stockholm äre redan försommar, känns de som. Men sen när man kommer hem till luleå igen så kommer väll snön vara kvar, även fast man inte vill tro de...

Men iallafall så har jag köpt skor idag, stövlar! De var därför jag började prata om sommaren, man kanske inte använder stövlar då, ofta, men var iallafall tvungen att ha dom, blev som kär.



svårt o ta bild på skor man har på sig...

vaaaken

vaknade redan 9idag.... Anna kom o väckte mig. Otroligtnog är jag inte trött även fast jag somnade vid halv 3 igår...

Snart är de min tur att hoppa in i duschen, sen bär de av mot shopping igen... imorgon blire nog halsta innan jag sen tar kvällsflyget hem...

Filip och Micke sitter här brevid och spelar GH. Och jag måste nu gå och äta frukost och leka lite med anna när mamma just gick in i duschen. Hejdå :)

vaaaaarmt

det har varit as varmt idag!höll på att dö idag när jag gick på stan. hade leggins, tshirt o skinjackan. Hade kunnat ta bort jackan och legginsen, nästan iallafall!

Har shoppat rätt mycket idag ändå, tröjjor, linnen, tunikor, örhängen osv:) fina grejjor har jag faktsikt hittat.

nu sitter jag här, anna hänger på mej och hoppar runt.



stockholm

Kom hit till mamma för ungefär en timma sen. Sitter i soffan nu med mammas nya as snygga dator. Och anna ligger här brevid sjuk. må stackarn kommer inte ihåg mej:( eller så äre för att hon är sjuk, vi får ju se imon när hon bli piggare.... Börje kom då iallafall ihåg mej, plutten hoppade på mej och fick mig att känna mig väldigt välkommen:)

nu ska jag tvätta ansiktet osv :) Imon blire o gå på stan, hejdå!

sthlm, nu kör vi

kvart i 6 kommer min TAXI, fatta dyrt de kommer bli. Men måste man så måste man... Flyget till kallax går kvart över 7. Då har jag nog gott om tid på mej o checka in o så. Hatar och sitta o bara vänta, och de brukar vara en jävla massa väntande på flygplatser...

Ja nu ska jag kasta i mig nudlar. Sen ska jag packa färdigt, och hjääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälp. Jag vet inte om jag ska ta min stora eller lilla handväska :|

vi hörs!


mamma och anna i somras, på en strand i sthlm:)
hoppas anna är vaken när jag kommer fram... de är hon dock inte:(

jag är fast, så fast

Klockan är snart halv 11... Jag börjar faktiskt känna mej trött. Kanske blir "tidig" kväll ikväll... Brukar ju annars somna vid 12typ...

Har just duschat, före de så har jag suttit hos Eveline hela kvällen, ätit goda bullar och druckit varm tea:) Hon hjälpte mej med butiksmatten och nog blev man ju smartare allt. De var mysigt! Mer sånt får de bli när jag sen flyttar närmare.

Imon har jag skola från 0815-1700, men eftersom att jag måste fara o skriva på ett hyreskontrakt måste jag gå tidigt från dansen, redan 1600. ajaj.

Sen åker jag med 1915 planet till stockholm, mys! :)

Freedom - Akon

Att jag aldrig lär mej, altså åh, nu måste jag sitta här o vänta ett jävla bra tag till innan bussen går. Vaknade för en 25 min sen (!!), och jag är klar. Jag är otroligt snabb. Eller är de någon som gör de snabbare?;)
Vakna
Tvätta ansiktet
Göra frukost
Fixa till sig
Dra på sig kläderna

Ready!

Det ser ut som att vi har jätte bra väder idag! Jag längtar såååååå till sommaren:)


sommar 07

Sommar 08

Sommar 08

Sommar 08

Sommar 08

Sommar 08
RSS 2.0