15 min

Idag sprang jag 15min(bara). För jag fick så jävla ont i smalbenen/vaderna(dont know the diffrent) så kunde inte fortsätta. Och efter jag vart så hurtig som jag är så ringer Linn och frågar om hon skulle komma över med kladdkaka. åh linns kladdkak..... MUMS. Men jag cyklar till dig istället så bränner jag bort kladdkakan på hemvägen sen.

Ja men nu borde jag sova. 05.50 ska man vakna imorgon. Suck. Natti, på ett tag...


nu har jag lånat saras cykel alldels för mkt, saknar min gris<3

justja

Idag på jobbet kom de en jävla bra låt på radion. Och tänkte att jag skulle komma ihåg vad dom sjöng om så skrev inte upp texten. Men inte fan kommer jag ju ihåg nå mera.

Dom sjunger något typ "Put the radio on, there is another song about you". finska the voice spelades den på ;) någon som vet?

springa

Nu ska jag springa på rullbandet igen, snart. Får se om jag orkar 20 min igen. Har lite träningsvärk så vi får ju se...

Har varit med Elias hela dagen efter jobbet. Vi var o åt glass på torget innan vi fick skjuts till marielund där vi lagade mat o så:) Kom just hem.

(har skaffat mig ett litet jobb oxå hähähäh, kan dock inte berätta mkt om de)


********************************************************************

strömavbrott

Länge sen jag haft så här tråkigt. När Linn lämnade mig satt jag på soffan och stirrade in i tvn med hopp om att den skulle lysa upp xD haha nä de gjorde den inte. En timma senare dock, lös den upp igen.

Ja dom har lovat bra väder tills imorgon, hoppas!! då ska jag steka efter jobbet och sen springa lite på rullbandet igen!


Sara och jag förra sommaren, bbq08

stoltast ever

Har sprungit på rullbandet jag använder alltför sällan här hemma, sprang chokerande 20min utan att äns bli trött :O knäa sa dock stop sen. Men ändå, 20min!! Mitt längsta ever typ*stolt*

Efter jag sprungit satte jag mig på cykeln och cyklade till stan och förde papper till pappas revisor igen, var där tidigare idag också... Får börja ta lön snart!

Kände mit tät idag, så köpte mig en ny parfym som luktade as gott, en ny mascara, nagellack och nagelfil. justja, ska hoppas in i duschen nu och sen fixa naglarna!

SOVMORGON imon, börjar först efter jag varit på sjukhuset juh!! Får sova till 07.00 LYX när man annars vaknar 05.50 ;)

Idag när jag väntade på Erri när hon jobbade så såg jag att jag var rätt brun.



haha finaste minen

hohojja

Idag är de varmt med mulet. Lite så där tråkigt då jag fick slutade tidigare idag oxå... Ska promenera in till stan nu för att fixa lite pappersjobb åt pappa. Sen går jag nog görbi nina oxå. Ja, annars var de en chill dag idag på jobbet. BARA EN VECKA KVAR NU! Soft.

Imon börjar jag vid 9 för ska göra besök på sjukhuset före. ja

vi hörs


stek

nu har jag legat ute o stekt sen jag vaknade. Hojja säger jag bara!! så jävla varmt :O Vi ska snart fara o handla så ska jag köpa solskyddsfaktor för de är nog inte nyttigt att hålla på att sola som jag gör utan solskydd.

Vi hörs

 

huh

På kvällen blir jag typ arg. Jag är inte arg nu, lite kanske. Eller inte arg, men irriterad. Vad fan ska jag göra för att tänka framåt? Jag menar, kan inte allt vara som förrrrrrrrrrr.................................

Nu har Rebbe, Linn och Taru leftat. Jag är nu ensam i huset, igen. Det är skönt. Jag vill vara ensam ibland, älskar att vara de på kvällarna.

HOPPAS de är varmt imon då ska jag lägga mig ute på gräsmattan på dirren när jag vaknar. ;)

Ikväll skulle jag dock veka ha sällskap


nu ska jag ställa mig i brygga! not

nu är jag hemkommen

Efter en asmysig kväll i Rebbes stuga med henne o Sara känner jag nu att de är dags att ta en dusch. Förhoppningsvis försvinner inte brunheten i duschen för jag håller jag på att bli brun! Rebbe o sara med ;)

Kvällen började med att vi bara satt o solade o pratade o lyssnade å musik, ni vet så där skönt. Sen fortsatte de med att vi satte i gång elden och grillade en jävla massa mat! Såklart blev de över en massa som de alltid blir men de var då iallafall gott och alla blev nog väldigt mätta.

Sen gick vi in o satte oss i sofforna o mänkkade ännu mera, chips. Sara o rebbe gick ner till bryggan för att fota lite medans jag stannade kvar, somande såklart efter en hel jobbvecka. Hade tydligen pratat i sömnen sen när dom andra kom upp till stugan igen. Sen gick jag och min flickvän Sara och la oss i dubbelsängen medans Rebbe gick o la sig i vångingsängen. Somande dirket där oxå, efter lite prat om efternamn, o sånt.


Sara grillmästaren alltid;)

ojoj solen skiner

mamma skickade massa mms på hur skönt dom har i sthlm, var ju tvungen att visa att vi inte heller har de så pjåkigt med att skicka en bild där jag inte kan ha ögonen öppna utan att kisa för att solen lyser så just nu här i lilla hapadada!

rebbe stuga, cred

rebbe kör, CRED

tar de bara lugnt

ta de bara lugnt nu tills vi ska äta frukost.
Ja okeej.(hoh fan va skönt, får sitta har så ont i fötterna).
Sånt får jag typ höra hela tiden på jobbet ;) chill? jaa!

Det var igen asvarmt när jag cyklade till jobbet, slutar vid 1 och då ska jag hem och byta om och sen till ica med Rebbe o Sara och sen till Rebbes stuga. Hinner nog inte steka idag men tur är väll de för har ju bränt mig lite. Fast de känner jag dock inte av idag... Men imon hoppas vi på bra väder så vi kan STEKA i stugan.

Men ska iallafall gå ut på lunchrasten och försöka sola lite. Eller så gör jag färdigt allt jag ska göra under lunchrasten så jag får sluta tidigare...

puss!


och de här gillar vi idag igen !

det luktar räka.. Sara?

Har varit på Ica med Rebbe, Linn och Sara. Altså hahah, Linn låtsades nog inte känna mig o Sara. hahaha. Men har man roligt så har man ;) Och Linn du vet att de löser sig de där med att värma lunchen imon, ring Sara!

Jag har bränt mig lite i ansiktet, de stramar åt:( Och har även bränt smalbenen lite tror jag... Aj! Men imon äre nog brun ändå. För jag är brun nu!:O jei!

Och imon blire Rebbes stuga med min bästa vänner!!! FETT KUL VI SKA HA:O Mys:)<3

HEJDÅ.



bilder från valborg 09

hot

Idag har vi stekt! Jag och Sara, sen kom Rebbe nyklippt(snyggt) och joinade oss.

Har även skickat iväg filip till stockholm, AVIS. Ja man har ju en vecka jobb kvar. De har dock gått assnabbt, och jag hade tur, städtanterna är snällare än vad ni tror ;)

Nu ska jag o Sara basta. Tjoh;>


me like

Det är asvarmt idag igen, när jag gick hemifrån imorse vid 06.00 så svettades jag så där skönt! Vill inte jobba:( :( :(

sola sola

Har solat idag! Åh lite färg har man ju fått iallfall! Soft, kände mig som en blekfis före...

Har varit ute hela dagen idag känns de som, eller jag har då iallafall inte varit hemma på hela dagen! och imon åker filip till stockholm och pappa kommer nog hem. Så blir inte ensam iallafall...

11juli åker jag till stockholm!

Ska sova på ett tag, vakna 05.50 imon. Nattinatt ;)

fan va stekt

så jävla varmt ute. Har varit ute o promenerat med tjejer... Hojja altså! Ska senare ikväll mer Erri til jim o titta på en tydligen väldigt söt kattunge ;) Sen ska jag oxå på solarium tror jag! Behövs då alla andra är värsta bruna och jag som inte orkar sola utomhus har blivit blek :(


så här gick jag klädd, fan va svettigt de här bara var! hojja



våran nya pärla;)

VARMT!!

Vad fan gör jag inne då? Slutade just jobbet, ska fixa till mig så jag ser någelunda mänsklig ut. Sen ska jag ringa Erri. Ja vi hörs!





 

stick hem

Sara och jag har legat på soffan och tittat på nått flyg program, där dom tog fast illegala invandrare o shit, ett jobb jag VILL HA! Var så spännande... Men efter programmet vart jag trött jag menar hallo, jag har vaknat 05.50 idag :O Stick hem var de jag skrek åt Sara då, men hon vägrade att dra. Jag drog av henne byxorna och drog henne ut ur huset. Där ligger hon nog fortfarande om hon inte har promenerat hem nu...

Men som min vän Sara hade sagt " ta de med en nypa salt" (och så räcker hon sig mot saltet o häller lite i handen ) hahahahaha.

Idag har vi även varit rajalla, shoppat lite små saker, eller linne o nya leggins.

Imon ska jag jobba igen, en och en halv vecka kvar imon. UNDERBART! Sen ska jag sooooova.

Nu ska jag ner o titta tv, och ÖNSKA O HOPPAS! hähähä. Ja imon kan jag visa en massa outfits bilder som jag knäppt under sommaren :) tjao!




men se här!:O Jag har andra vänner än Sara!!!

jobbet IGEN

Nu behöver jag inte äns en väckarklocka inställd för att jag ska vakna 05.50. Jag är så inställd på att jag snart ska vakna när jag lägger mig i sängen så jag sover lätt och så vaknar jag av mig själv flera fuckin gånger under natten. SUCK.

Det ska bli så skööööönt med sommarlov sen, de suger dock att Zara inte har samtidigt som mig. Men vi hittar nog på något ändå, hähähähä.

Nu är jag ensam i köket, tanterna är o städar, typ. Och jag sitter här och väntar på att diskamaskinen ska bli klart och 09.15 har jag fått order om att lägga korvsoppan på kokning. Det är as coolt, de är värsta tunnan och så rör man om med en sån där jätte stor slev. Känner mig som nils karlsson pyssling när jag står där.

Och jag drömmer mardrömmar varje natt nuförtiden. Det är så jävla mycket dåligt pågång just nu! Vill bara skrika ut allt och aldrig mer träffa vissa personer. Men de skulle aldrig funka, eller? Lets give it a try.

Tjao!

jobbar

ja nu sitter jag här på gränsskolan igen. Har just diskat en JÄVLA MASSA disk. Och jag slutar egentligen på en timma, men ska jobba över för att jobba in midsommar...

Oj nu ringde telefonen, borde ha svarat, men vågade inte... *gulp*

hähähääh;) slut svamlat, bjussar på min OTROLIGT SNYGGA köks outfit senare.

/kökstanten som har kläderna!

justja

Gjorde något åt mitt katastrofla rum idag oxå! Det såg ju hemskt ut med alla olika färger och mönster. Kan inte säga att de ser jätte snyggt ut på bilderna jag knäppte nyss men de är iaf as mysigt här nu! nu fattas ju bara min bubbe så skulle kvällen vara perfekt ;)


Linn, ser du föresten att tavlorna blev de mönstret vi fruktade fast bara andra vägen. hahahaha

där sitter knut oxå ;) och min spjällsäng/soffa(vill ha en ny)

buzzin

nä zara vi har fan aldrig kul. borde vi sluta umgås?

 




nu känner jag mig som en människa igen!

Jag har duschat, fixat mig och nu väntar jag på bättre tider. Näh, ska nog ringa rebecka o simon på ett tag. Se vad dom gör, eller kanske se om Taru och henkka har kommit hem från stugan ännu.




de här har jag på mig idag, och neonfärgat får ju folk o se jätte bruna ut. me like!

midsommar

är nu över. Och vad fan gör jag uppe redan? somnade vid halv 5. Men de faller inte Sara o sova länge för klockan 10 kommer sara och viskar "det är sol ute" och så stänger hon igen dörren till mitt rum igen. Haha men vad gör de, nu sov jag inte bort hela dagen och de är ju faktsikt sol ute. SKRÄLL.

Igår hade vi as kul och vi har tagit en jävla massa bilder så igen säger jag åt er att titta in på min pixbox.


hahahahaahhahahaha

Jag har då alltid kul med SARA har du kul med mig?!?!?!?!?!?!

who's your daddy?

Idag äre midsommar och jag är så gla för de! not. Vädret suger och jag har as ont i huvet. Men visst, efter en varm bastu med Sara och lite feeling musik kommer nog allt kännas super igen;)

Har sovit på soffan inatt, igen. Det är så skönt. De enda som är bad är att jag sparkar bort lakanet och att jag sen klibbar fast i skinnet på soffan xD hahahaha.

Vi får se hur denna kväll slutar. Ja nu känns de bättre när jag lyssnar på sebbes playlist på spotify och fick lite myror i brallan, vill ju dansa


jag ida o sara på halloween 08!


föredrar egentligen reggaeton o dansa till men den här kan nog blir rätt frän den med;) från SebbOs playlist ofcourse

midsommar imorgon

Och allt är klart. Tror jag, allt är iallfall fixat o köpt. Vi ska grilla här hos mig jag o mina friends. Vi ska leka, dansa, äta och dricka!

Jag sitter här ensam nu i huset för pappa är i stugan, Filip är ute med kompisar och han ska sova hos mummi. Sara for just hem men kommer  tillbaka ikväll o sover med mej tror jag.

näää nu ska jag ringa rebbe.

Btw, vaxade benen idag, skönt ;) gjorde dock inte alls ont !!! :o ja men jag tycker om smärta ;) alltid.

jobbar

nu sitter jag på jobbet. Vi har rast och jag satte mig vid datorn. Eller egentligen så tittade jag snabbt efter den närmsta stolen och kastade mig över den, en bonus var ju då att de fanns en dator på bordet breve.

Idag slutar jag nog tidigt (som alla andra dagar, gillar dom här städtanterna!)

men vi hörs! nu ska vi gå o städa mera...............

haha!

Bilder är så kul. Rebbe har nu skickat en massa bilder till mig som vi tagit idag. Det finns bilder på min pixbox men kan bjuda på någon här oxå:)





oj oj oj oj

Ja den här låten var ju mycket mycket bättre en gång i tiden mitt i natten med mina bästa vänner och ett "dans"golv. Nu, haha, ja jag sitter o skrattar och kan absolut se oss dra en dans till den här igen på fredag!;)
nu ni, nu ska vi shaka i helgen.

ida ida ida

Idag ska ida firas för hon fyller faktiskt 17 hela år ;) onneks olkoooon(L)



3inlägget på en timma

okej jag vet de. men LYSSNA. jag ska utomlands i sommar, jag bara ska!!! Och jag ska ta sara med mig! VI SKA DANSA NON STOP I EN VECKA. Snällaaaaaaaaaaaa jag är så taggad, kommer du inte med åker jag själv!!!!! :( FATTA KUL?

Turiket, bulgarien, grekland?!

bastu

men nu ska jag basta, någon som joinar?;>






ps. saknar frida lea o ewe jätte mycket!(L)

sjuk:(

Jag har jobbat nu i två dagar, sjuk som bara den :( Men jag kämpar på, ska dit imorgon oxå... Det var INTE KUL att vakna idag när klockan ringde 05.50. Hojja. Men ja, vad gör man inte för lite pengar? mycket.

Har varit hemma hos Ida hela dagen. Jag har suttit med jesper i famnen och tittat när ida vaxat benen. Eller jag och och jesper satt mest o blunda och höll för öronen.

Har just tagit på bastun. Fan att jag är sjuk! Annars hade ju någon kunnat joina mig..:( de här suger...

Imorgon kommer pappa hem, och ida fyller år imorgon oxå!<3. Vi ska dit tjejerna o fika, sen ska jag dit på torsdag oxå för då ska släkten dit. Så de blir mkt av mummis tårta ;) nam.


de jag jobbar i. för SNYGG för att vara med på bild idag altså. hojja ser ut som en sjukt monster.

justja sen smashade jag ida på rumpan med en flugsmällare. De är jag på bilden, men ungefär så här såg de ut. Fast ida hade bara trosor.


Tack för den Super snygga designen ewe;)<3



hapadada va

Har varit här nu sen igår. De började absolut inte bra, var på AS dåligt humör, vände upp o ner på svin stian som jag kom hem till. Men ja, jag lugnade ner mig mot kvällen då jag såg på termometern att jag hade 38.7 grader feber. ja vad gör man, vaknade 7 imorse o drog o jobba. De var slitet, huvudvärk o allt! Imon börjar jag 06.30:(

Annars idag har jag umgåtts med Sara och rebbe, spelat klockan med Sara, brottats med Sara. Umgåtts med min kära familj Greus/M. Ja och nu sitter jag här tittat igenom en massa bilder vi knäppt idag, jag skrattar. hahaa....








mer bilder finns på pixbox

utlandet

Nu kom jag på något jag VILL dela med mej av. Jag vill och är verkligen i behov av en lång semester till ett jävla varmt land där man kan ligga o steka och bara lyssna på bra muisk och dricka gott!

La in cdskivan med bulgarien bilderna i datorn och tittade på dom. Gud de borde jag inte ha gjort. För jag vill ha sommar och värme!!!!!!! Det får man ju inte i sverige som de ser ut nu.







im coming home

Ja nu har jag packat och städat(not) färdigt. Sitter och tittar på den där mary, för att få tiden att gå. Väntar på att Nina och Pia ska ringa och säga att dom kommer och hämtar upp mig. Och att vi sedan kör hem till lilla Hapadada.

Har sovit i flätor inatt.. HAHA, när jag tog bort  dom i morse så var mitt hår jävla krulligt!!! Förutom där bak uppe, eftersom att jag hade inbakade xD hahaha de var så jävla fult men lyckades trycka upp lite lockar o krull där oxå med spray o sånt. hahaha. Kände mig då iallafall jävla snygg!;) not här med.

näää här har jag lust att radera allt jag skrivit. Har absolut inget att skriva eller dela med mig idag.


JAG BEHÖVER TID, att tänka ut saker. ååååååååååå jag är BÄST på att sätta mig själv i jobbiga situationer

jag kan inte fatta att de är över

kanske för att du alltid vågat,
nu när de verkligen är äkta,
 så vågar du inte längre.
 och jag som aldrig vågat, 
vågar nu när jag verkligen hittat,
de som känns äkta.


Idag har jag packat, de känns jobbigt. Lite små jobbigt. Min lägenhet är skitigt som fan, jag vill städa, men jag har inte någon ork, ingen alls. Jag vill mest av allt bara ut på en lång promenad nu. De vill jag fan. Men vart skulle jag gå?

Har även gått på stan idag med nina, pia och sanna. Vi var på thaithai och åt, de var as gott. Jag är fortfarande mätt. Sen har jag väll gjort ett o annat oxå. Men de ska vi inte gå in på, har ingen ork med de heller!

Imorgon åker jag och mitt liv jag packat ner i min rosa resväska mot gränsen mot finland. Där jag ska sommarjobbar, drömma och allmänt bara försöka njuta av att ha mina nära kära nära. Och sakna dom som jag inte har så nära. Dig kanske?

vissa är så bra



jag verkligen älskar älskar

ER. Och jag verkligen hatar hatar att de är slut!:'(

Nu har jag sagt hejdå till alla, eveline sa jag hejdå till alldeles för en timma sen. Jag grät hela vägen hem i bussen. De bara rinner hela tiden, kan de inte sluta? Igår grät jag ångest och glädjetårar som var blandat med något jag inte vet vad.



pysselpyssel

Ikväll har jag varit och tittat fotboll med ewe. Sen har vi suttit hos Sara och Ewe fick höra en o annan rackare som gör att jag  o sara är helan och halvan, rödluvan och vargen.. Ja, osv!

Efter att jag och Ewe promenerat hem till henne i stan igen med ett mjölkpaket rikare drack vi varmchoklad och åt rostade mackor:) mums! Jag säger bara att jag kommer sakna, henne, alla, er, under sommarlovet!:(


fyfan vad jag är trött!

Igår kväll/natt, var jag på picnic med ewe. De var hur mys som helst och absolut inte pinsamt! Haha. Sen for vi vidare med Anders och co till hälsans hus för att spela lite fotboll. Eller dom spelade lite, sparkade och så, några sparkar slog väll jag också på den där jävla bollen, men jag är ju så bollrädd :(

Senare for vi vidare mot mjölkuddesberget för att grilla. De var hur kul som helst. Men vi var hemma alltför sent och de slutade med att jag somnade i skolan idag... lyckat =) men ja, sista veckan, skit samma!

Ikväll ska jag på fotboll med ewe! kul:)


haha åååh


he is back

min älskling är tillbaka! :)

Söndag

Söndag och jag är fortfarande ute i Haparanda.

Ehm. Igår. Umgicks jag med dom jag trivs bäst med - att de fattades några. Sen åkte jag inlines för första gången för i år. Och de är kul, de ska vi göra igen Zara!

Och du slutar aldrig förvåna mig, men jag lovar, jag kan förvåna dig med. Var redo på en överraskning.

Bussen tar jag 1810 ikväll. Och ska då avsluta den sista jävla veckan av ettan på gymnasiet. De ska bli soft. Om en vecka börjar jag jobba också.

Tjo!

jaa jag är i haparanda

så här går jag klädd här en dag som denna! As dåligt väder, ska snart hem till rebbe o sy kläder.


som vanligt filips puma tröjja, mina svarta jeans och värdlens fulaste STRUMPOR. haha men dom får ni ingen bild på för jag vill inte att ni ska spy.

fantastic 4

Altså åååå!!!!!! Jag kommer sakna ihjäl mig! Jag <3 ER! verkligen, jag kommer sakna er:(

hapadada

Nu sitter jag här igen, hemma hos pappa, i ett tomt och jävla KALLT hus. Eller nej tomt är de inte, Linn sitter här med mig. Som vanligt när jag är i happis. Vi sitter och tittar på skicka vidare. Kan ju räkna med att de kommer rinna lite tårar när jag kommit in i filmen lite.

Jag har någon konstig tårknapp inom mig just nu, man behöver bara komma lite nära den på något sätt så brister jag ut i tårar! haha. De är då fan inte kul med tanke på att vi nästa vecka kommer splittras :( våran klass. Och sen inte träffas på hela sommaren + att vi inte är samma klass till hösten igen. Fy nä nu ska jag tänka på annat!

När jag kom till fram till busstationen här så kom rebbe o hennes kompis simone o mötte mig. Så for vi till rebbe och dom bjöd mig på middag! Så gott! Länge sen jag har ätit mat som någon annan lagat åt mig:) mums. Snart kommer dom två hit så ska vi basta oxå =) myspys.

Imorgon hoppas jag på att pappa och filip oxå kommer hem från stugan. De hade ju varit kul att träffa dom lite. Tyvärr har dom vanan att hålla sig borta hemifrån när jag kommer hem.

Men har inte så mycket annat att skriva. De har hänt mycket, för mycket, mycket jag inte kan berätta.

En tidig present åt dig Sara!<333333

Mitt liv é verkligen skit

Att födas var en nit

Allt é upp och ner

Och snart orkar jag inte mer

P.g.a. dig é jag aldrig mig själv

Jag har lust att hoppa och dränka mig i en älv

Det känns konstigt att vara glad med dig

För sen så vet jag att du bara ignorerar mig

Men att vara med dig känns också härligt

Men jag måste erkänna att det ibland även känns förfärligt

Det känns som om hela mitt liv står på spel

Och förlåt men det är ditt fel

Men, hur sur jag än é på dig så kommer jag alltid på:

Att vart jag än skulle gå

så finns du alltid kvar hos mig ändå

altså knut jäkel

Jag har en knut i ryggen. Jag känner den, jag trycker på den hela tiden, försöker få ut den!! Men de går inte :o och de gör så ont. När jag böjjer mig fram hugger de tillbaka så jag far som en jojo tillbaka upp.

I skolan hade vi idrott, jag och ewe gick då till massage rummet och hon försökte lösa ut min knut! Så underbart skönt! Tack igen!

Nå men den där knuten är ändå kvar. Blir galen.

Justja vi hade ett prov idag som gick as dåligt. Trillar av stolen om jag får g på de! och imorgon har vi ett prov som förmodligen kommer gå ännu sämre för de fastnar inte. fuckin administration:o

näh, hej! inte för att jag kommer somna idag, har sovit på dagen...


sara tog en bild när jag somnat. haha sen stack hon efter hon vält om kull mit flingpaket...

denna kille

Är min dröm kille. De är så här han ser ut, haha. Varför är livet så orättvist. Näh, jag ska utomlands efter 3an, då fan, då ska jag hitta mig en sån här. 2år to go.... Hmm:)



MUMMA

you are my everest

fy bugg och cocacola vad jag är trött nu! Vi klarade de, vi gick 10km i en skog, som inte var värre än riekkola, som TUR var. Men lite färg fick man ju ändå när man gick där bland träden. Sen har ju jag o Zara solat lite extra oxå!

Ja nu hade jag tänkt ta mig en aslång dusch. Sen blir o plugga ute på balkongen om solen kommer tillbaka. Har prov imorgon och på onsdag. Jei. Sommarlov, de ska bli skönt att du kommer!

Pappa ringde även och sa att jag fått hem ett brev från kommunen som de stod att jag inte jobbar på språk, utan på gräns :) Så ska jobba som städ och mattant där istället! Lovely


kämpa kämpa

den här backen var de värsta jag varit med om. MEN åh så skönt de var när man tagit sig upp, sen var de ju bara 10km kvar, lovely! not.

ormberget, ormar?

om typ lite mer än en timma ska jag ut o springa 10km. I en skog, värre än riekkola? Önska mig lycka till.

Ormberget, finns de ormar? Oj... hur ska de här sluta
RSS 2.0