trött idag

skolan kvart över 8 idag. död firre säger jag bara, död firre!

nog är man rätt bra ändå

idag var vi på kalas i sunderbyn. eller kalaset var väll över när jag och ida kom dit, men tårta fick vi iallafall ;) och träffa på födelsedagsbarnet och mina favorit killar!

efter de handlade vi på kvantum. och sen gjorde jag middag åt mig, sara, ida o ewe. och nog måste jag väll erkänna att jag kan de där med att laga mat ;) gött vare.

imorgon börjar den andra skolveckan för den här terminen. suck. jag orkar inte. jag som inte blev skoltrött alls förra året. är de nu redan andra veckan. fock it!

och igår åt jag o ewe på matstället, dom kan också de där med mat. de var gött. och sen tittade vi på en film, bra film, den vill jag se igen! stick it. nattbussen hem och 40 kronor fattigare. :(

nu ska jag ta en sån där tomatknäckebrömacka med citronpeppar på ala dahlbäck style!


RASTLÖS

så jävla rastlös så jag har nu städat och möblerat. dock har jag så jävla mycket möbler till en rätt så liten lägenhet så de ser liksom ut som att man bara placerat ut möblerna... men de här var de bästa jag kunde komma på:

   
 

love you sooooo

jag ligger(eller ja egentligen sitter jag, väntar på att jag ska få mitt bärbara internet så at jag kan bära runt på den här jävla datorn istället för att måsta sitta här o få ont i rompan) och lyssnar på röster, som, killen i kings of leon, lil wayne, beyonce.... de regnar ute och känns mysigt att bara vara och lyssna på bra musik. de känns liksom, nostalagi, nu när jag ser på lite gamla bilder också.

kom hem vid 3 inatt. frusen och så jävla trött la jag mig i sängen efter ett tag och jag tror aldrig de har varit så skönt att ligga ner, har aldrig sovit så bra. väl behövligt iallafall

idag ösregnar de. har inga planer. eller ja, ska hitta på något senare med ewe. men de får bli ikväll, om de slutat regna.

saknar min syster som tyldigen börjat prata mycket och som för någon dag sen målade sina tapeter helt själv!!! haha ;)

saknar min bror som börjat 7an. pratade med honom i telefon nyss. inte alltid så givande då han svara i telefeon med typ ordet "öööuh" och svarar "jo" "okej" på allt jag säger. sen försöker han låta intresserad av de jag berättar medans han spelar wow samtidigt...

allt känns helt ok faktiskt ändå.


jag och anna

ja filip som pratar i telefon





baby

hade bara en lektion i skolan idag. gick på stan efter skolan med Frida och hennes mamma. Vi tittade på en massa fint. får skaffa mig ett jobb eller någon cool vän som vill köpa en massa saker åt mig ;)


sen har jag varit hos sara resten av dagen tills nu. kom just hem. lagade mat åt oss tre när sara städade lite.


 
SHITstor hand hahahahahahaha xD

Lil wayne

slutade typ halv 12 idag men jag o frida stanande ändå i skolan typ två timmar för att vi skulle vänta på hon som står i receptionen. nu vet jag mina betyg från ettan, 2 mvg, 5 vg och resten g. rätt nöjd ändå ;)

har suttit här och ätit middag med jonna och sara kom också hit för ett tag sen. nu sitter sara och läser min gamla dagbok. VAD ÄR DE FÖR SÄTT!?

imorgon är de fredag och imorgon kväll blire bio! nice ;)



down, heting geting rösten dära! <3<3

wonderbart

altså vi hade ju brännboll idag. hp1b <3 de var så kul och se alla så där tillsammans igen. längtar efter klassfesten. den blir nog fett nice, FETT ;)

nu väntar jag på att ewe ska komma hit och hälsa på. hon kommer dock få skavsår i öronen känner jag.  JAG HAR SÅ MYCKET ATT FÅ UT :O

men dissen är väll de bästa, just nu.

mitt gamla rum i haparanda

väntar på att sara och jonna ska handla klart så att jag kan fara hem till sara och våldgästa.

tittade genom min blogg. läste såna där jätte gamla inlägg och så hittade jag bilder på mitt rum i haparanda. chill rummet, vi hängde seriöst alltid där. ja de var så fint, grymt mysigt! och väldigt likt min lägenhet jag har nu, lite annorlunda och rätt rosa... hittade flera olika mubleringar


hahaha playboy affisch, den är slängd!

min älsklingssäng. hmmm fattar inte att man sparade på sånt där som finns där uppe på garderoben


;)

snygga pattar har du hittat dom på soptippen eller

skolan idag var mest tjatig när man skulle sitta och vänta på ens tur att gå att prata med läraren. men när de var gjort gick vi iallafall och åt den första skollunchen för de här året. sen har vi vandrat på stan.

imorgon brännboll
haha YES jag som är så KING på att träffa bollen!!!!!!!!! altså yes!!
not x'D

har lite ont i fötterna idag ja, efter att ha invigt mina nya skor, som förövrigt gick sönder idag. så måste föra dom till en skomakare... :(

 
<-ny - dagens ->

måndag

typ en halvtimma i skolan idag. ändå var jag inne i stan från klockan 9 till typ 4. men gick på stan med en massa olika personer. han ta den där fikan med tjejerna och bl och anders. gick på stan o köpte mig dom där jeanslegginsen. fick en ny klass, chill, har ju sett alla i ettan redan så...

när jag kom hem har jag lagat mat och pratat en himla massa med jonna och sara. även angelica och ida ett tag.

abooooo nu ska jag duscha och imorgon inviga mina nya skor shululu

isnt it obvious

altså hade städat här idag. har nu vänt upp och ner på alla kläder och shit jag har i lägenheten... jag hittar fan inget att ha på mig! jag hatar dom här dagarna........ imorgon börjar dock skolan. mhm, de blir kul. längtar typ.

sen ska jag gå på stan efter skolan och jag behöver sara med mig !!!

en jord
spade
en krona
ett tag senare
pengaträd
om de vore så väl :(

altså hahahaha

de är så kul de man gör när man inte riktigt är sig själv! finns mycket man borde gå och bikta sig för.


haha jag blir aldrig lika cool som linn!!!

PUSS

och bara för att jag vet vad jag tycker om såna här bilder lägger jag in den, bara för att!

hurtbullar #1

Igår kom jag till Luleå. Efter jag packat upp alla mina grejjor och städat lägenheten lite drog jag hem till henkka för att se film med ewe o sara. Vi såg män som hatar kvinnor igen, den är så fett bra!
Sen mot kvällen cyklade vi in mot stan för att föra hem ewe. I stan såg vi även anders och hans vänner i bilen och leo och hans vänner utanför max. kul. och imorgon får jag träffa alla andra vänner igen! Sen cyklade vi mot skurholmen igen.

Och imorse ringde väckarklockan kl 09.00. Vaknade, klädde på mig och promenerade mot malmuddsviadukten där ewe stod. Och Sara försökte väcka dig i morse! Tänkte titta in genom fönstret men var lite rädd över vad jag kanske skulle se så struntade i de... hohoho.

Ja men nu efter en promenad med ewe till kvantum där vi köpte frukost och jordgubbar sitter jag nu hos ewe och tittar på när hon gör amerikanska pannkakor.

Ikväll ska jag tvätta kläder
Testa kläder och
imorgon börjar skolan
tjoo:)

dagen av ovetande

nu ska lyssna lite movits innan jag drar till polisen och hämtar ut mitt nya idkort. finally altså. skulle ha inte fula men inte fina kläder idag, altså, hur klär man sig så.



i gotta a feeling

nää va joddrar vi om? klart vi ska ha en sista kul kväll innan vi sen skiljs åt och inte vet om hur länge vi igen alla kan umgås!? KLART.
lite bra musik som gör att man liksom vill dansa. utmolands helst! men en svenskfest med dans duger också för tillfället.

 

Utkast: saker jag ...

saker jag inte vill just nu är
godis
makaroner med köttfärs (har ätit de nu till lunch och middag i 3 dagar)
bussresan till luleå
fest
dagar till 5, ska drömma om de perfekta schemat inatt
stressen jag bär runt på hela tiden!!!! whats up with that
sakna alla vänner jag inte kommer träffa på länge nu när jag drar igen. rebbe, linn, sebbe, taru, erri.....

saker jag vill ha
min säng
pengar vill väll alla ha
lägenhet i stan, om de går bra, så passar de utmärkt med en lägenhet i de gröna huset en bit ifrån max
utlandsresa
motivation
en vän som sjunger lika bra som snubben i kings of leon
fest
mitt vanliga humör tillbaka
ALTSÅ BRA MUSIK musik-går inte att stänga av-glad på morgonen-jag har ju bra musik
ja när man väl drömmer kan jag ju önska mig fred också


kings of leon

beyonce

medina sagoland


ALTSÅ MUSIK, jag bara älskar de.

tv 400

sitter och tittar lite gamla big brother avsnitt. altså haha helt fuckat. skulle aldrig gå in i det där huset. eller hmm, de där får jag fan ta o tänka över, kanske ändå.

Idag har Sebbe och Rebbe suttit här hemma hos mig.
Och imorgon har jag tandläkare
och sen ska vi på stan, ska leta skor


danne från bb 2004, fyfanken va snygg altså!

härliga härliga tider


sara och jag, hahaha tagen igår JAG LOVAR

jag och ida heheheheh FAN va små jag kan inte fatta vad tiden gått

bonito

you go girl

idag ska jag sova hos ida
snart börjar skolan
idag har jag slösat pengar
idag har jag gjort nytt idkort, slipper mitt gamla där jag ser ut som en ukrainsk uteliggare på
på onsdag har jag tandläkare, *gulp*
på torsdag har jag körtkortskursen, finally!
på fredag åker jag till luleå
på fredag ska jag mysa med tjejerna
på måndag börjar skolan igen
igår somnade jag av utmattning
idag vaknade jag och kände att mitt nya liv är nära
på måndag
då jävlar
en vecka kvar
borde njuta nu
fast först ska jag fixa naglarna

   

solig dag idag

idag/imon far vi till luleå. hmm. måste städa lägenheten, kommer tillbaka till habi på söndag! måste hinna förbi sunderbyn också, kanske våldgästar där ikväll. tjooooo :)


SÅHÄR ser JAG ut NU

GÄSP

jag är så trött, helt sjukt trött. varför sover jag inte. mer än något annat skulle jag vela ligga i min stora säng, i luleå. men åh, ligger isället i en spjällsäng i haparanda.

har varit i luleå idag, gått snabbt på stan, ätit gott på dagoberts(? haha roligt om jag stavat fel), tittat hockey och åkt hem igen.

altså nä jag får typ sudda allt jag skriver så godnatt


person

som person

pappa tycker synd om killen som slutar upp med mig i framtiden eftersom att jag inte ger efter jag är envis humörsvängningar jag gör absolut inget jag inte vill
jag är rätt lat när de handlar om något jag inte vill eller någo som inte är kul
tror att pengar växer på träd bortskämd? ahm
jag kan inte somna i lägenheten utan att titta på friends först SARA som typ bor hos mig bara älskar att höra de där bakgrundsskrattet NOT
jag älskar att sova ensam, bra eller dåligt vet jag inte
jag kan inte somna om jag vet att jag måste göra något dagen efter, typ städa osv
jag kan säga dumma saker och ångra mig efteråt men de svåraste jag vet är att säga förlåt
jag har även sjukt svårt att säga jag älskar dig till någon
jag har rätt bra smak på inredning
händig, de är jag
kan göra flera saker samtidigt ;)
jag är inte speciellt rädd för döden eller över att dö ensam, som dom flesta är
hatar tandläkaren, har ont i magen flera veckor om jag vet att jag har tid dit
min största rädsla är att såra någon
jag älskar sara som alltid får mig att skratta, de är seriöst inte många som kan de
jag är typ världens pedant
jag har jätte svårt att säga nej
jag är envis som faen
jag är stark
jag har assvårt att bli kär
jag tror jag är en person som man tycker om att prata med om man är ledsen
jag älskar kläder och jag är nog rätt bra på att klä mig


altså fan vad bra man är på att hitta negativa saker om sig själv! men ack så svårt de är att ens skriva ner dom bra sakerna




helt så här utan smink och med en tröjja jag skrattade åt när jag hittade den i garderoben, helt så ser jag ut idag

REGN

Jag har just målat ena kortsidan av staketet, och nu fan regnar de, färgen rinner av. jag HOPPAS verkligen inte de, FETT irriterande om jag måste måla om de....

Jag måste iallafall vila knäna idag så idag blire nog bara att vara hemma. Och fy, vädret, ja de känns inte så hemskt att behöva ligga hemma ändå...

bilder från min och zaras kräftskiva vi hade igår eller ska vi kalla de kräftkasett heheeheh ;P
   

mina färger var blå

men ändå målar jag vitt

Sara och ida for redan hemifrån vid 8 i morse för dom hade sina ärenden. Jag stannade och sov till jag själv cyklade hem från ida i nattmössan för att hinna börja måla staketet före kl 12. var hemma 11,  började måla på dirpan och är nu klar. Var utan o ljuga helt vit när jag hade målat klart. Så ut ur duschen kom jag just.

ikväll ska jag äta kräftor. med vem tror ni?

 
evighets staketet som tog 3timar att måla, imorgon målar jag baksidan :(


lel men nu är jag ren

lodisar #1

Ja jag är hemkommen från stugan, eller i söndags kom jag hem. De var faktiskt rätt kul. även fast jag inte tycker om att vara där, så var de, faktiskt, kul. de gör jag om :)

Ja annars då, idag blir min LILLEbror 13 :O :O Altså neeeeeeeeej :( Igår när de åskade och jag var ensam hemma med filip så låg jag i soffan i de helt bläcksvarta huset. Och filip frågade med darr i rösten om han fick sitta brevid mig, om jag kunde flytta mig lite. haha mååå då kändes han inte som en cool 13 åring som han är idag, då kändes han som den lilla filip som han fortfarande är i mina ögon.

ANNARS då, jag har lodat med zara heeeela dagarna långa. Ja mmmm de har vi gjort! idag rajalla, inte så god sallad på sub way men nog var den dyr ändå, och lite cruse med cyklarna. logan och blixten <3 Igår lodade vi med eva och adam hemma hos sara men ikväll sviker jag dig sara när jag tar mitt usb minne och drar till mlund för att titta jalla jalla. Kom dit?


lite shopping på rajalla idag
slappt linne
troller
leggins(långa, fan känns ovärt dom går dirr sönder men var ju tvungen)
usb minne <3 men tydligen var inte mitt liv större eller mer värt än 8bg för 199kr :(



jag och filip i stugan

biltvätt

hahahha ja nog har vi lodat

c*gungan

<3

palleballe vattenskalle

idag har jag hälsat på i nikkala!
BLIVIT BRUN. konstigt.

imorgon ska jag testa på skogsliv
EFTER 2 ÅR. konstigt.

Idag var de skönt då jag vet att jag inte blir en sån där, som jag såg på tv idag.. SKÖNT

Imorgon blire nog skönt, för de blir fett bra väder i helgen. FETT


saknad?

tjejerna drog hem nyss. fan vad ensam jag känner mig nu :o något som är helt fel känner jag! Jag längtar efter något, tror de är pappa och nina som kommer hem imorgon. undra om allt kanske känns som förr då. jag hoppas de, känns som att jag levt någon annans liv i snart ett halv år.

anna ringde mej idag oxå, jaaa
hon sa
hej auina
hej anna!!!!
hon börjar skratta som fan
åååå anna<3

nä jag blev seriöst deppig utav att sitta här uppe ensam. nu går jag ner och frågar om filip vill titta film med mig....

jag vill så gärna ha min säng ikväll, min stora älskade säng som jag sover så bra i :(


hahaha

h&m paket

sen har jag fått hem mitt hm paket oxå, fick min väska *älskar den* och även denna;

hot

varmt är de ute, skönt. Har varit hela förmiddagen med sara och linn på cape east och solat, inte badat, vattnet är verkligen svin kallt där :o

Men igår badade jag! Jag ida sara och päivi var i sortis heeela dagen, badade och solade. Och jag som har kämpat hela sommaren med att inte sola med bikinin och få såna där sträcka på ryggen och halsen. nu har jag de:( så skiter i de nå mera..


sara diggar till smurfhits

mina bh sträck

sara åker vattenskojter

ida o sara steker

haha jag river ut ögonen TYP nej

bro

ja jag har saknat filip kände jag så jag gick ner för att se vad pysen höll på med. Men han var ju inte hemma:O såg att dörren stod på glänt och gick ut och såg att snubben stod o spela fotboll, med en basketboll. klart man joinade ;)




haha jag fick dom snyggaste pooserna, men egentligen var de riktigt proffsigt bollen bara flög upp ;)

där fick jag ont i foten höhöh

bomben har slagit ner

nu äre krig i mitt huvud. de låter ungefär så här
- ska jag? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- ska jag? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
joooooooooooooooooooooooo
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
men tänk om
jaaaaaaaaaaaaaaaaa
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

habo idag

altså jag har märkt att varje gång jag skriver in hapranda någonstans blir ordet bara kortare och kortare. från haparanda till hapadada, från hapadada till habo. höhö dit ska jag idag iallafall

<3




slitet, över, tack!

Ja vad mer kan jag säga än att jag är så kär i er!





snart är vi beroende

ja de är fett nice. vi kör väll igen, ikväll med raubtier och LINN!


bild lånad av ewe
RSS 2.0