godnatt

ska titta på film nu med ida och äta popcorn, kommer nog inte somna på ett jävla bra på tag för har vaknat 11 idag^^ men godnatt:)


nya jeansen

hoh *pustar ut*

i flera timmar nu har jag städat, pyntat och tvättat kläder. Ska ennu till tvättstugan men allt annat är klart. Och här är nu väldigt mysigt! Vi har bytt gardiner i köket till lite juligare och sen har vi lagt en ny löpare på bordet och tomtar och sånt. Sen har vi hängt upp stjärnor i fönstrena och ljusslinga på balkongen:P myspys. Nu fattas bara julmusten och pepparkakorna, för vi ska titta en film ikväll som heter this christmas. Sötbollen Chris brown är ju med så hoppas den är bra:)

Imorgon är det en ny vecka skola igen, men det går så fort så man märker ju knappt av att man har skola. Lika mycket som man märker av helgen också dock...

Ska bjuda lite bilder på våran julmysiga lägenhet innan jag drar till tvättstugan..:P Suck. Måste ennu lägga kläderna i torktumlaren, så måste dit en gång till senare. Sen ska jag iallafall bada badkar sen ska jag titta film :) hejdå!


Lite tidigt men what ever xD

Köksfönstret :)

Mitt fönster :)

Min balkong :)

hej allehopa

har suttit hos erri hela kvällen. Kom hem vid 22 tiden och böt om och hoppade typ direkt i sängen, var så jävla trött! Men har inte somnat ennu för har snackat med linn på msn och sara i telefon... Ska sova snart, bussen imon går vid 1200tiden... Ska sen städa och pynta arslet av mig! Och den som vågar stöka till det sen får fan med mig och göra! Och det ni, de kan vara farligt. Tror ibland att mina vänner innerst inne är väldigt rädd för mig när jag ibland blir arg så lätt. Men im working on it!

Nej nu är det första advent och jag ska ta och sova snart! Godnatt:)


Jag taru och sara hemma hos linn igår. Roliga är att att alla har fingrarna vid munnen på denna bild... hah.

lördag

Hoh vilken dag, mycket promenad och shopping. Har hittat ett par nya jeans och en halsduk, båda från gina tricot ;) Och sen har jag köpt mig en massa julpynt som jag ska sätta upp imon. Köpte två stora fönster stjärnor och en ljusslinga som jag ska sätta upp på balkongen =) Och sen en löpare.

Vaknade vid 11 och taru ringde då och frågade om jag var påväg att vakna, såklart jag var! För jag sa att vi skulle fara klockan 12, och jag behöver bara 40minuter på mig att bli klar, 40minuter senare stod jag bakom hennes dörr. Innan vi sen drog ut på stan gick jag o sara förbi familjen D och sa hej till Gudrun. Det var roligt, har inte sett henne på ett väldans bra tag:P

Sen gick vi först till rajalla och köpte lite kläder ;) sen till ikea och ikano sen rusta och sen hem. Vi gick våra ghetto vägar men det gör väll inget ändå.

Nu ska jag byta lite kläder till mjukis kläder och sen göra nått varmt att dricka, det är svin kallt i mitt rum här hemma:| gah...


Frida jag och Taru påväg mot finnelandet


Taru och Sara vandrar

AAAAWWWWW, inte lika van vid vintern som oss andra som upplevt vinter varje år i snart 17år!

godmorgon

Nu har jag vaknat, rummet är svinkallt men hör att pappa håller på att tända ved i brasan... Dom ska snart åka till stugan och stänga av vattnet och elen och så... Men dom kommer tillbaka till kvällen.

Ska fixa till mig lite snabbt nu och sen gå(!) i detta snöväder(!) till stan... Med take. Ska vara klar 12 så måste börja fixa nu, hejs!


Det ser ur som att hon är värsta inne i de va hon gör! aaw, sötboll

på måndag!

får jag återigen ladda upp bilder på pixbox! Haha, allt minne gick ju åt då till halloween bilderna... Ska ladda upp lite roliga vinter bilder som jag samlat på mig nu i november. Fan vad tiden går fort altså, det är helt sick. http://ppaulina.pixbox.se

Idag landade jag i Hapadada efter många om och men i bussen. Jag kom hem till världens mysigaste och julpynttigaste hem i världen, och åt tacopaj med fampan, och sen gick jag i den knarrande snön hem till Linn! Vi satt och snackade upp oss på de hetaste nytt i våra liv. Tog väll typ 2timmar innan taru och sara kom och joinade oss i vårat snack. Lite youtube skratt och skämmigheter senare gick jag hemmåt för jag vart svin trött!

Nu ligger jag här i min säng, med ny tvättat hår och ska snart stänga av datorn och sova! Det är nått jävla dunkande här i kvarteret dock, jag undrar vad det är... låter som att det kommer från grannen :o suck, hoppas dom slutar snart...

Imon ska jag vaknade i tid och fixa mig och sen dra till esprit med taken min, och titta efter jeans:P hatar att testa jeans, man blir så svettig och anfådd... Men ska fan hitta ett par imon, behöver verkligen... Vill ha såna där neutrala mörka jeans.

Min bror, han är så stor. Jag gick förbi hans rum tidigare idag och hoppade in där och satte mig på hans byrå, tittade lite vad han och mi höll på med och insåg sedan att båda två såg ut som unga killar! Det är så sjukt, och söta är dom:) Tjejerna får ta och bråka om dom två sen!

Har tittat genom papprena nu till skolan. Har valt engelska B och rättskunskap iallafall... Vet inte alls vad jag ska välja så att det blir 300poäng... Måste fundera lite.. Sen blir det inriktningen handels och service. Vi får ju se hur vi gör med inackoderingen som förmodligen slutar komma då. Men det löser sig, som min gode vän laban brukar säga!

Godnatt.


Bro som äter något gott

Filip och mi har romantisk middag. hähä

Frida och Eveline på vårat eget källardisco innan lektionen

FridaN och Therese och så Christoffers ben

bron to be cheap

hahah! Fyfan vad den är ful! Är det någon som har samma torra humor som jag har xD?

http://www.tele2.se/frank-filmer.htmlv

godnatt

nu ska jag sova, har tittat film och ligger nu här utan täcke för här inne är det kokhett... Godnatt:)


ny mössa:)

torsdag, snart fredag!

Har packat väskan nu med sakerna jag ska ha med till habi i helgen... Vet aldrig vad jag ska packa för två dagar. Det är ruskigt svårt, blir alltid för mycket. Ska ha med datorn iallafall!

Idag har de varit kvällsöppet i stan så jag och ida åkte in nångång vid halv 6. Kom hem vid 4 så åt mat och vila ett tag typ sen drog vi;P Köpte en jätte fin ring för 15kr! vill ha en sån sen när jag om jag förlovar mig :)

Ska iallafall ha mjuka kläder imon, för ska ju åka buzz sen i över 2timmar... Suck. Börjar 1215 imon så åå jag får sova! Finally!:) sooft, skönt, underbart.

När vi var inne i stan hälsade vi oxå på Frida på blågåsen, beställde världens godaste milkshake, oliver:P FY va god den va, och jag som älskar lakrits...(L)

I skolan idag hände väll inget mera seriöst än vanligt, efter att halva klassen slutat satt jag och tittade när stefan städade skåpet, hade sån lust sjävl att göra det, men jag skyller på att min kropp satt fast limmad i soffan...Sen hade vi ju tre timmar framför datan igen, som vanligt på torsdagar. Men den här gången var jag JÄVLIGT trött, låg(!) i stolen och gäspade typ hela tiden. Men jag vet inte den enda som vart trött^^ Och jag hade lite svårt med power point, men elina hjälpte, snäll som hon är. Sen försvann min mobil med vinden oxå, jabar ville lyssna musik. Så jag vart utan musik i tre timmar! ovanligt? ja.

Ska ta på cinderellas story och sen försöka somna tidigt imon och vakna sent imon, att känna mig utvilad är målet! hejdå och godnatt :)


Moi today

the truth hurts

Jag ligger här i sängen helt ny duschad. Har varit och tränat med Sara idag... känner att mina armar är helt utpumppade...I think, THINK att vi körde lite väl mycket på armarna idag... Men sånt är livet.

Ida har farit till marjo och dom för att vara barnvakt idag, så jag är ensam, im all alone. Men det är skönt ibland, man har tid att tänka och höra sina egna tankar typ.

Åå jag är inne i någon fas, jag vill dansa och sjunga hela tiden^^ Det är ju så grymt kul! Ska bjussa på en jävla bra låt jag hittade igår...

Och nu när jag ska hem till helgen så är huset tomt:P tråkigt, men jag får ju ta och umgås med mina vänner istället... Sen ska jag köpa med mig julsaker oxå till lule^^ och sen jeans, det måste jag verkligen ha:P Har INGA som passar bra eller som är snygga helt enkelt ;S

Nej jag har ingen fantasi idag, då är det rätt onödigt att blogga! Hejdå, lyssna och njut på låten.

godnatt!

Dagens saknad: Sommar...
Dagens bästa: Pappa som betalade gymmet...
Dagens sämsta: Trött!
Dagens hatade: Måste nog vara mina naglar :(
Dagens älskade: ny musik :)
Dagens låt: James morrison ft. Nelly furtado - broken strings
Dagens klädsel: Röd "klänning" och kofta
Dagens händelse: svin halt
Dagens planer: se film sen sova
Dagens vill ha: Nya jeans!
Dagens tråkigaste: Matte...
Dagens köp: Inget...
Dagens mat: Makaraoner och köttfärssås med paprika
Dagens mående: helt ok
Dagens program: Vänner, alltid!
Dagens färg: Rött är farligt snyggt

varför kommer det bara?

Jag är svartsjuk på något som jag inte vet vad det är för något ens! Nej nu ni, imorgon när jag vaknar är jag en helt ny människa. Ska inte alls tänka så negativt på de hela tiden, nu blire positivt som fan. Alltid.

I skolan idag satt jag på lektion så ringde Satu! Hon sa att jag lätt annorlunda, haha. Men hon ringde iallafall och sa att det finns jeans till på esprit. För ville ju ha likadana som hon själv har:) Så i helg när jag åker till habi så ska jag faktiskt vara snäll mot mig själv och köpa nya jeans! Hum, det är mycket över 1 år sen jag köpt jeans senast:P...

Vi hade idrott idag oxå. Det var roligt faktiskt, vi hade aerobic typ, med typ världens låten som spelades om hela tiden, man blev ju lite smått less tillslut^^ Sen delades vi upp i grupper och så skulle vi göra steg och sen lära ut dom till klassen, haha vårat var ju som de var men det var rätt kul ;)

Jag har just lockat håret, det vart ett tag sen :P Och man märker verkligen nu när jag inte färgat håret på flera månader och klippt bort det slitna så blir lockarna inte alls lika bra:P Dom liksom faller bort, älskar när mitt hår blir bättre hela tiden! *skryt*

Vill ha bra musik? Någon som har nå tips? Hittar inget själv... :/


mitt hår

 
Kolla min rygg/kagge. Böjd som fan... Ida har likadan som jag... Släkt bevis.

jul:P

tre mjuka klappar:
- Frote badrock
- Pyamas men skjorta och brallz 
- Strumpor från Tampis

tre hårda klappar:

- Mobil! Sony ericsson w595, den vita!
- Logitech högtalare till datorn min...
- Massa bra dvd filmer, helst såna där gammla filmer som titanic, ensam hemma filmerna, dirty dancing...

tre viktiga klappar:
- Mobilen och högtalarna!
- Umgås med min familj och min vänner!
- Att vi firar som vi alltid gör.....

jag utmanar: dig ;)

klänningar

 
Det här är den där kjolen som vart för stor, men som mummi sydde in åt mig:) Nu passar den mycket bättre men är fortfarande lite stor där nere men det gör inget tycker jag^^ Kjolen kommer från Gina tricot.


Den första klänningen kommer från Gina tricot och den har jag faktiskt aldrig använt, köpte den i somras när jag var i sthlm med Zara :) Den andra kjol kommer oxå från Gina tricot, det är egentligen en tubklänning men passar bra att ha så här oxå^^

Testade lite kläder idag innan jag for och gymmade med Sara på nautilus. Det var skönt! Och nu har jag just duschat och ska kasta mig över våran frukt som ida hade köpt hem idag! Gott! Sen ska jag titta nån film och sen sova. Börjar 1015 imon, skönt när jag bara börjar 0815 två dagar i veckan... Har sovmorgon annars varje dag! Bye and gonight!

DAMN

jag fryser fingrarna av mig snart! Det är seriöst skiiiit kallt här, och även fasst alla elementen är på, det måste nog vara nått drag någonstans... Vet att det drar vid mitt fönster oxå.. Har ibland ont i nacken när jag vaknar, sover ju med huvet åt det hållet så... Jag längtar så efter jul och nyår, men tänk er att kunna dra på sig en kjol, linne och nå snygga skor och bara springa ut i sommarens värme! ååå, jag kan inte hjälpa att jag längtar till det lika mycket som julen...

Sen vill jag dansa! Ni vet släppa loss och dansa arslet av en! Det är kul ;) Men nu är ju frågan om vart?







Här är tre låtar man verkligen vill dansa till!

Måndag och snöstorm

Fy vad det har snöat idag! I morse när jag gick till bussen behövde jag inte gå långt innan jag insåg att dagens val av skor vart helt fel. Det tog minst 5minuter att gå upp till bussen för man fick fan plumsa igenom snön! När vi sen åkte iväg med bussen så slirade den och typ fastnade i snödrivor...  Fy för det här vädret!

I skolan när vi skulle till matsalen vart det oxå skit kallt att gå dit, jag hade ju som tur en kofta på mig men frös ändå ihjäl typ. Hoh, efter skolan gick vi in till stan och in på gina tricot där jag köpte några julklappar till en viktig familj för mig! Men vilken familj säger jag inte, någon som vågar gissa?;)

Imon ska jag ha mjukisbyxor på mig i skolan för första gången det här året, jag tycker inte om att ha de, känns som att jag ska gå och sova... Men jag skiter i det nu för vädret är för äckligt för något annat.

Det är typiskt att när man gör bort saker i skolan så kommer det nya, vi har ett nytt matteprov nästa vecka... Fick G på det förra, nöjd, är ju ingen matte människa trots allt... Sen ska vi 5december vara klar med produkten, altså mina potatisar ska vara klara då ;) Glosor på fredag, praktisk marknads föring imon. Men vet inte hur mycket vi ska ha gjort tills imon, vi får la se.

Fy vad det blåser altså! nää uuh, ska ta och lägga mig och vila ett tag. Adios

//Paulina








[ ] Ditt efternamn slutar på -ström
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i egnahemshus
[ ] Dina föräldrar är mellan 40-50 år gamla,
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Åland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn/bil
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig.
[x] Du idrottar
[ ] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter på Mc Donalds
[ ] Du följer Melodifestivalen


ta antalet X gånger tre så ser du hur finlandssvensk du är.
21% är jag ...

Wallander

Ligger på soffan i idas rum och tittar på tv! Det händer inte ofta ska ni veta... För har ju bara svt och fyran. Men nu kom det faktiskt något jag tycker om på tv och det är ju wallander. Det är inte lika bra som beck men det är rätt bra det med faktiskt... Klockan är snart halv 11 och jag känner mig inte alls trött ennu... Jag undrar hur lång den här natten kommer bli och hur trött jag kommer vara i morgon morgon. Börjar ju 0815, och då ska jag få göra bort min bokredovisning! Ville redan ha bort den i fredags men det gick ju inte... Så får göra det imorgon istället, skönt....

Oj, nu måste jag välja nå kläder till imon oxå. Har inte tänkt på det... För tydligen kommer det snöa som fan imon! Eller jag hörde med ena örat iallafall på tv nyss när vädret var att det kommer vara trafik kaos imon, snöoväder osv. Men det kanske inte drabbar oss här i norrbotten, eller sen så drabbar det just oss här i norrbotten...

Jag är ju som sagt helt inne i Mia erikssons böcker, gömda, asyl, mias hemlighet och nu den här boken som mia och emma har skrivit tsm! Den ska jag läsa!! Den har kommit ut i augusti tror jag... Det finns en intervju med henne på nyhetsmorgon för er som de intresserar. Det är altså Mia eriksson som själv är med i intevjun, rätt coolt tkr jag:P
http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=651201&treeId=9018&renderingdepartment=2.757

Nu började wallander igen, hejdå!

tråkigt!

Gud vad jag har tråkigt. ska snart till tvättstugan, haha dagens händelse? Ja det kommer iallafall vara första gången jag går utanför ytter dörren på hela dagen... Sen ska jag badabadkar när tstugan är överstökad! Nu ska jag bjuda på ett bildspel av lite av höstens bilder som jag gjort på video maker ;)


söndags depp

Idag är det söndag igen... Jag hatar söndagar det har jag alltid gjort... Men faktiskt så har det lugnat ner sig rätt så mycket det senaste året... Det är inte lika ångestfullt att veta att det är skola imon igen, att man inte har något att göra på söndagarna för att ingenting är öppet och för att det alltid lyckas vara mulet eller regningt på söndagar. Idag känns det helt bra faktiskt, ska snart börja på camilla läckbergs bok preikanten sen så har vi tvättstuga klockan 5... MEN jag kommer inte lyckas somna idag heller för har vaknat halv 12 idag...

Vi har städat hela lägenheten idag igen, och vid 12åkte davve hem. Han hade gjort världens gulligaste 2års present till ida, en tavla av en bild på dom. Bilden har faktiskt jag tagit! stolt.

Var tvungen att testa lite nytt smink jag köpte igår så har jätte mkt smink nu... Det känns skumt på en söndag! Men orkar inte tvätta bort det ennu ;D Nu ska jag läsa! hejs:)



varför gör jag så här

Har just tittat på den igen. Före jag la på filmen hörde jag Saras röst i mitt bakhuvud när hon skriker att jag ska stänga av filmen när hon hör den där sorliga låten. Jag önskar alltid när filmen tagit slut att jag hade lyssnat på den som känner mig bäst i hela världen, att jag hade stängt av den där jävla filmen. För jag vet ju hur jag mår efter den. Nu ligger man här i skiten istället, alltid....

Världen är så jävla orättvis, jag hatar inte någon, men jag hatar verkligen det här, den här känslan.

stel

i kroppen är vad jag är. Känns som att jag har hur många knutar som helst, som jag bara vill masera upp. Har en blandning av träningsvärk, trötthet och frusen. ska bada badkar vänta på att davve sticker till stan och sen att dom kommer tillbaka med godis åt mig! sen ska jag titta nån film och sova.

BTW, tror jag har 169 virus på datan. HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP.

sleep is no good for you with a bad rygg

får så ont i ryggen när jag sover länge..... plus att jag har värk! guuh.

Somnade någon gång vid 1 tiden med datorn i famnen... vaknade av att vänner fortfarande var på men jag hittade den inte... den låg bakom mitt täcke som jag sparkat bort... farligt att sova med datorn i famnen må jag säga.

Ska nog fara med pappa o dom och titta på marjos nya hus sen senare idag... Få se när dom ringer... jag är iallafall färdig fixad, skönt att vara vaken lite tidigt på helgen iallfall... har vaknat halv 11 av att mamma ringde och frågade vad filip har för skostorlek... eller frågade hon måntro byxstorlek.... kommer inte ihåg, var yr vaken.

Ska läsa lite nu. Och nu ringde pappa att dom kommer om en timma typ. hejdå!


Syns att dom är kära? AIGHT.

hej

kom just med taxi hem från stan! Haha det fulaste hände när vi gick ner från tunavallen.
- Jag, akta gå inte över parkeringen det är snö där men det är skit halt!
- Davve vägrar lyssna och går mot parkeringen.
- Jag hmm...
- Davve, wäääää bang!

Hahahaha det var för fult! Han trillade just efter jag sa att han inte ska gå där!

I stan var ida och davve på bio. Och jag satt hemma hos marjo och peter med dom och pappa och nina. Tittade idol och läste ur mias hemlighet. Har redan läst över halva boken, även denna bok är bra! Fast inte riktigt lika bra som gömda och asyl men den är tillräckligt bra att jag sträckläst den typ hela dagen...

Idag  i skolan började vi i biblan, vi hade en liten rundtur och sen fortsatte vi i skolan med engelska. Efter engelskan slutade vi och jag gick ut ur skolan och började promenera mot stan. Sen kom jag på att boken var i skåpet, jag tvekade, var inte så taggad på 11trappor... Men var sedan att gå tilbaks. Mötte Frida och Alexandra i trappan, jag små sprang upp för alla trappor för att dra med mig boken och sedan hoppa ner för alla trappor igen. Sen gick jag ut ur skolan och sprang ifatt frida, alexandra, stefan och christoffer:P

Var väll hemma vid halv 4 åt middag med davve och ida och sen åkte ida in stan för att dansa. Jag och davve åkte in senare med buzz....

Nu ska jag titta på någon film och sen försöka sova med den hemska värken jag har... Hatar det här, och en gång i månaden. WTF


me today
tröjja-hm
benvärmare-hm
"uggs"-ellos

vafan, really?

Jag har just varit på nautilus med sara, vi fick först kryssa i en massa rutor om vad vi vill att våran träning ska resultera i, jag tog kondition(!), muskler och fettproducering. Sen fick vi uppvärma på cyklarna i 10min, sen gick vi mot maskinerna och det vart skönt att vara på maskinerna igen! Instruktören sa att jag var stark!  Blir nog ett bra reslutat ska ni se ;) Är rätt taggad den här gången, var ju det förra gången jag gick på nautilus oxå men när det där jävla knät kom igen så gick det ju ner i diket... Hoppas, HOPPAS att knät håller sig borta i vinter, orkar inte... Men en positiv sak är ju då att jag får hissnyckel i skolan, och att jag och mina vänner får åka hiss upp till sjuan istället för trapporna. Nej dumma knä!

Imorgon kommer Pappa och Nina hit till luleå, dom ska vara hos Marjo och Peter men jag ska då trycka in mig där jag med imon på kvällen. För pappa har jag inte träffat på över 3veckor och honom vill jag träffa och Nina också, henne har jag inte träffat på 2veckor typ... Så mig kan dom vänta sig där vare sig dom vill eller inte. Haha.

Imon börjar vi 1215 men ska ta 1024 bussen in till stan och gå och fika med Elina och Therese och göra färdigt våran uppgift till Praktisk marknadsföring. Sen ska vi till bibblo(haha) och se på nått? Och sen har vi väll engelska skulle jag tro.

Nu har jag just duschat, ska vänta på att Ida och David kommer hit och sen ska jag titta Harry Potter och sen sova ;) Såg hemligheternas kammare igår. Och idag blir det fången från azkaban... AZAKABAN. hähähä.

Hejdå!



Ditt äldsta hångel? 18
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Svår!
När kramade du någon sist? Hmm... Det måste vara nån vecka sen
Kramade du någon speciell person? absolut!
Har du svårt för att bli kär? ja, jätte.
När kysste/hånglade du med någon sist? AUGUSTI
Ångrar du det? ofta.
Är du singel? jajjebing
När fick du senast en komplimang? Idag
Har du hånglat med någon av samma kön? auuu
Hur ofta ljuger du? vita lögner ibland 


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? nja... nej
Lekt med någons känslor? nej
Hånglat med någon riktigt ful? nej........
Hånglat med fler än 50 pers? men klart!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Gjort något riktigt dumt? aa
Gjort något du verkligen ångrar? JA
Varit nykter på nyårsafton efter 15årsålder? nej...
Åkt ambulans? kommer inte ihåg?
Opererat dig? nej. Eller haha ja

Brutit något? nej
Gjort nåt olagligt? tyvärr
Blivit polisanmäld? näj
Slagit ner någon? nej
Skämts över dina föräldrar? Flera gånger, när dom leker coola
Skämts över dig själv? händer ibland ja
Sagt jag älskar dig och menat det? jajjebing
Tagit droger? NEJ
Vart full? ja
Varit kär? ja
Varit kär i någon du inte haft chans på? har hänt ja

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Sara
Fick dig att skratta? Några i klassen:)
Såg dig gråta? HUH. kanske...... kommer fan inte ihåg.
Fick dig att gråta? Gömda och Asyl....
Du delade en cigg med? röker inte
Du gick på bio med? Ida
Skällde på dig? pappa
Du tänkte på? hemligt....


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? ja
Kramat någon? näj
Pussat någon? näj
Köpt någonting? näj
Dansat? näj
Sjungit? ja
Saknat någon? ja

Blev då jävligt mycket näj, Imorgon är det jag som går och hånglar upp någon, dansar mig till skolan, tar en cigg och blir polisanmäld!

lång dag idag

Idag har vi lång dag i skolan. Suck... Är svin trött vill bara kasta mig i sängen och sova, känns helt overkligt att jag ska ut snart i kylan... Slänger upp vad jag har för kläder på mig idag snart. Vi får se vad som händer i helgen, pappa och nina kanske kommer hit till luleå så då stannar jag ju här isåfall^^ Vi får höras, hejdå...

Btw jag och sara hade lite kul när vi skickade vem är paulina till 118100.
Fick svart tillbaka att:
Paulina är en glad och sprallig tjej boendes i vårt lands norra delar. Vi tror oxå att hon är 16år gammal, och att hon ofta bär kläder från Gina tricot. Några av hennes kompisar heter Linnea och Marjo:)
Ruskigt likt... Hur, HUR får dom reda på det där?

Elina tkt det lät kul och smsade oxå dit.
Elina Bucht är den absolut bästa speedrappertränaren i sin åldersklass. Konkurrensen är i och för sig inte så stor, men vadå? Bäst är bäst.
Öhm, stämmer inte helt....


suger

Jag suger på photoshop. Så jag gjorde min header på ett ställe som aldrig sviker mig. Paint<3

Den blev rätt suddig men duger för gör nog en ny snart, det vart ju kul att fixa och trixa lite även fast den blev lätt easy. Imon börjar jag 0815 och slutar halv fyyyyyyyyra. Det är jobbigaste dagen på veckan och vi har även turism redovisning och det ska bli skönt att bli av med den. Och sen har Therese lovat att ta med klassfotot till skolan så att jag får se den live. hähä.

Imon ska jag börjar på mias hemlighet, alexandra har läst ut den så nu får jag ta hem den och läsa! åå vad jag ska läsa, hoppas den är lika bra... vet iallafall en hemlighet från boken... Frida så den åt mig... nu kan jag inte längta mer, jag vill läsa den nu!

Nu ska jag duscha och sen försöka sova. Igår blev ju en rätt sen natt när jag läste så länge... hejdå!

nu ni

ska jag ge mig ann photoshop istället för att göra läxor! Ser så kul ut, kan det verkligen vara så svårt. Ska testa göra en sån där header dit upp ;) önska mig lycka till.

hp1b<3

Sitter nu hemma igen efter en til ldag i skolan, fick reda på att jag har utvecklingssamtal 3december klockan 0830... Och jag som har sovmorgon till tio på onsdagar! suck. Pappa får då komma hit på tisdagen och sova här och så får vi ta oss båda till skolan på onsdag sen.

I skolan hade vi först då de där data provet i excel. Ok, det gick bättre än jag skrev i förra inlägget. Det var inte lika svårt som jag trodde, men ska inte ta ut nått i förskott, hade nog grymt fel på den sista uppgiften! haha...

Sen hade vi lunch, och det var kö som fan igen! Och så var det ju palt, inget jag köar till precis. Så vi gick in till stan och gick på pressbyrån och jag köpte youghurt och turkisk peppar som jag då åt till "lunch"... Är hungrgig som fan nu men ska vänta till iallafall 4 innan jag äter middag;)

Har funderat på att sola på solaruium någon dag, någon som hänger med eller vet vart det finns? Vet att jag frågat förut men kommer fan inte ihåg nå mera...

Har nu lite turism saker jag måste skriva klart och sen skicka dom till elina så att hon kan skriva ut dom åt mig, sen ska jag fundera om jag ska renskriva svenskabok saken idag eller imon... hum stora problem.

Måste nog till hapadada ihelg, pappa måste skriva några papper med mig.. Hejdå har lite papper att läsa igenom nu!


En massa från gina tricot idag! bara byxorna som är från ingen aning och skorna från ellos.

Snart skola

har vaknat för typ 40min sen, sitter alldels klar nu då, ska gå ut till bussen vid åtta tiden, den går 0804,  sugit med tanke på att jag börjar 0850, menmen. Nästa buss går först vid halv och då kommer jag försent. Annars kan jag ta den bussen, för det gör inte så mkt om man kommer typ 5min sent. Men vi har prov idag så....

Proc i excel, jag hatar det! Jag förstår inget och blir typ så jävla irriterad av det programmet! Men hoppas iallafall på g, högre kan jag inte förvänta mig heller då jag inte fattat vad jag gjort när vi gått igenom det =s

Läste ut asyl igår. Den var lika bra som gömda! Ska låna Mias hemlighet efter Alexandra tror jag... Eller sen så börjar nu direkt på camilla läckbergs böcker, har ju redan läst olycksfågeln, börjar nog på dom tre jag har inne i garderoben... jag älskar att läsa!

Hejdå nu ska jag gå och bli smartare!

påfyllning...

Av önskelistan 08. Ännu mera!

Escadas parfym, spelar ingen roll vilken, alla luktar gott.

ååå....

Jag saknar amber

hungrig...

men måste vänta iallafall en timma till innan jag äter middag... Blir annars så hungrig igen mot kvällen och äter helst inget då:( På tal om mat, igår när jag och ida var och handlade så ringde pappa.
- Jag. Hallo.
- Pappa. Hej, vart är du?
- Jag, handlar. Ida vi köper  bullenskorv!
- Pappa, neej inte bullenskorv köp falukorv och frys in halva.
- Jag, äh. (lägger bullens i korgen.) Ååå vi köper potatissallad.
- Pappa. NEEEJ, köp potatis istället.
- Jag. äh. (men skippar potatissalladen). Sluta bestäm.
- Pappa. Ni måste handla bra saker och tänka på blbla.
*klick*

Idag hade vi idrott, alla ettor på handles hade tsm... Jag blev i grupp med FridaD, Fredrik, Daniel och Robert. Vi var nog sämst! haha... Men vi hade roligt, vi skulle typ alla ligga på marken utom en som skulle gå med händerna medans vi höll i personens ben. Såklart klarade killarna det galant medans vi två tjejer fick lite problem med att orka hålla uppe dom. Haha.... Sen skulle vi kasta basket oxå, och det var så där att man skulle gå i ringar runt korgen tills man lyckats skjuta i korgen från varje ring. Men det fattade ju inte vi, det var inte förän nån i den andra gruppen förklarade som jag fattade och då tog ju tiden slut så klart.

Justja, sen när vi kom till idrotten förklarade lärarna lite hur vi skulle göra och så, och sen skulle vi just bli indelade i grupper när blandlarmet gick. Alla i hela hälsan hus fick ju dra ut då, och alla hade ju typ shorts och tshirt, fyfan vad kallt det var. Vi fick stå ute kanske 10min så det var ju inte så farligt. Mimmi hade shorts så hon fick dra på sig FridaNs stora svarta mjukisbyxor, hahah måå det var riktigt sött faktiskt!

Sen när vi slutat idrotten slutade vi oxå för dagen för vi hade inte praktiskt marknadsföring. Det vart skönt så jag tog bussen hem och sitter nu här hungrig och smutsig.

Sen har jag några till saker på min önskelista 08! Lite sånt där nödvändigt som alltid fattas i köket!:@

  • En sån där man gör potatismos med!
  • Sen av Linn en säck potatis ;))

    Måste duscha snart... Sen ska jag läsa asyl! Hejdå!


    Här ligger jag just nu och funderar på att ta en tupplur, det ska jag inte! Då kan jag inte sova ikväll....

snoooz

Jag ligger och snoozar hur länge som helst på morgonen, ställer klockan på typ en timma innan jag ska vakna bara för att jag ska få snooza. Men sen hoppar jag upp i panik och tror att jag inte ska hinna med nått. Men ändå sitter jag här nu och bussen går 0940.... Suck.

Ida och jag tittade på ensam hemma 4 igår, haha, dålig film. Den var helt värdelös plus att det var dåliga skådespelare...

Sen tittade jag lite vänner och somnade typ dirr någongång vid halv 12... altså är jag trött idag, igen.

Ska borsta tänderna sen ska jag väll vänta på att jag kan gå ut. Ska springa just innan bussen kommer, fryser ihjäl annars. Hejdå.

 
Titta hur lång min pannlugg har blivit på den andra bilden :o känns som att det var igår jag klippte pannluggen...
Tröjja-Gina tricot
Linne-Cubus
Skor-Sko punkten

äckel gubbar

det är så äckligt när man sitter i en nästan helt tom buss och lyssnar på musik, det finns HUR många lediga stolar som helst men så kommer det antingen en äcklig gubbe eller en gamling och sätter sig juuuust brevid en. Sen när man ska hoppa av bussen så måste man ju förvarna tanten eller gubben en halvtimma före så att dom ska börja förbereda sig att lyfta på sig det tar ju sån tid med deras höfter och trötta ben.

Åkte ut till willys i stan vid 4 och mötte upp ida där, vi handlade en massa mat och sånt hem till oss. Sen när vi kom hem kokade vi potatis och stekte köttfärssås, det var jätte gott! Smakade som mummis hemlagade mat. Alltid lika gött.

Excelprov på onsdag, turism saken jag måste skriva och svenska bokrecensionen jag måste renskriva till fredag. MEN nu orkas inte, tar nog fram asyl istället! hejdå.

R.kelly ft Keri hilson - no.1 sex

Kom just hem från skolan/stan. Vi har ju ingen praktiskt marknadsföring imon för vi har en uppgitft istället. Ta reda på varför Indiska(alla fick olika affärer) exponerar som dom gör, så vi gick dit jag, elina och therese. Frågade dom som jobbade där om lite saker och sen ritade vi av indiska lite smått på ett papper. Eller JAG ritade, och haha är ju inte så bra på det så... .

I skolan hände väll det vanliga, vi hade svenska, men vi fick sluta alla som inte hade omprov och skit. Sen hade vi handel, vi jobbade på produkten så jag, frida, alexandra och stefan gick till bibblan och jobbade där lite. Sen skulle vi gå och äta mat, alla var hungriga, och kön vara as lång igen... Så vi gick istället till fiket i skolan och dom åt risifrutti o macka men jag tog bara en sprite... Sen hade vi matte med våran snygga matte lärare, HOSTHOST...........

Ida är hos någon kompis nu, jag undrar om vi ska handla sen... Det tror jag. Men det får bli lite bara, för pappa har inte hunnit ge pengar, han har åkt till levi istället å åker nog skidor just nu då han inte svarar på mitt sms.

Imorgon är det idrott och vi börjar 1015 och slutar vid 2! soft!


Dags att städa och rensa.....

Önskelista 08

Skriver den här för vet alla Mamma, Pappa och Nina läser bloggen ibland.

  • Önskelista:
  • Sony ericsson W595+hörlurar och minneskort
  • Högtalare och Baslåda till datorn.
  • Pengar
  • Dirty dancing, Titanic och Ensam hemma filmerna!
  • Såna där mysiga stumpor från tampis.
  • Pyamas byxor med skjorta och byxor.
  • Stora örhängen och navelsmycken med häng.
  • Sån där asbra rakhyvel som vibrerar.


     

tvättstugan

Den hindrar mig från att istället för att springa ut en gång i timman och nästan frysa ihjäl ligga i ett badkar och bara njuta av det varma vattnet. Har nu varit i tvättstugan en gång för att sätta in tvätten i maskinen, en gång för att sätta tvätten i torktumlaren och för att sätta mer tvätt i maskinen, och en gång för att ta hem den torra tvätten och sätta den blötta tvätten i torktumlaren. Ska dit en endast gång till sen ska jag bada badkar och sen fortsätta på asyl som jag redan nu har läst typ 60sidor av, kan inte sluta^^ och blir så glad när jag tänker på att det är över 400sidor av boken kvar!;P

Imorgon är det skola igen, och återigen glömt svenska böckerna i skolan, har inte kunnat renskriva bokrecenssinonen ennu heller :o attans vad jag känner skam över mig själv! Men funderar på att redovisa imorgon ändå, och renskriva det senare i veckan och ge de till honom på lektinonen på fredag^^ Vi få LA se.

Det är skönt i bland när fingrarna glider över tangentbordet, man har bara SÅ mycket att srkiva. Idag är absolut inte en sådan dag, så avslutar här och säger godnatt till er som snart ska sova och hejdå till er andra som måsta släpa arslet till bla tvättstugan.


Jag som sitter i tvättstugan en dag när jag absolut inte orkade gå till läggan för att sen igen måsta gå till stugan. Bra tidsfördriv är ju att ta med läxorna dit och läsa på lite ;)

gömda

Har nu läst ut gömda, fy har gråtit fan hela tiden :o den var så bra så åkte in till stan kirra biblokort och tänkte låna den, men den fanns inte inne :( så var tvungen att gå och köpa den, asyl. Ska börja läsa den snart, men har tvättstuga klockan 1700 så måste först hinna dit. Sen ska jag läsa! och äta middag.

Sara och Ida stack till stan i morse hörde jag nog, jag låg o sov. Ida skulle dansa och Sara skulle hem.



Jag vill bara skrika, springa fram, slita tag i dig och säga vad jag tycker...

myspys

Har varit på hockey idag, sist jag var på hockey var för huur många år som helst sedan! Det var nog med sara på en utav asplövens matcher och hasse som var tränare. det var tider det.

I hallen var det kallt, men det var ennu kallare ute! hugga! Vi sprang hem till sara efter matchen och tog lite grejjer innan vi gick mot bussen och fan vad vi fick springa sista biten men så klart missade vi den med några sekunder bara!:@ så vi gick hem till frida och satt en timma, sen fick vi springa igen till bussen!! och vi hann den här gången dock. tur.

Nu har vi ätit pizza med kebab sås, nam! och ska äta chips och godis! och dricka påskmust! nam. eller är rätt mätt nu men vafan. Sen ska vi titta nån film och sova här allihopa;D

Sen ska jag bara säga att jag håller på att läsa världens bästa bok fan :@ gömda av liza marklund, fan vad jag har lipat! När dom kastar barnet och hoh! rekomenderas... har snart läst den, ska sen läsa asyl!

Hejdå nu!


Dagens fråga. Hur mycket tror ni hon på bilden tjänar?

Sara och Jag var utrustade med varma kläder och varma skor.

klassfotot!

Snälla linnea skickade klassfotot till mig. Får ju själv inte bilden hit, eller oj, har inte beställt den. Men skolkatalogen kommer ju sen hem till hapadada.


Fredrik, Christoffer, Frida, Elina, Linnea, Frida, Chrsitoffer, Robert,
Therese, Jag, Alexandra, Mimmi, Eveline, Leo, Jenni,
Stefan, Calle, Jabar, Daniel, Kastriot.

de är då hp1b ;)

fku

Sitter här och kommer fan inte på någon vettig replik. Det är svårt, till såna här ovettiga dagar, folk som ligger sjuka hemma och hindrar mig från att ta bussen hem och kasta mig sängen,  onödiga skoldagar som varar i 45 minuter, tråkigt regnväder och inget vettigt att göra:o

Vet iallafall nu att jag ska till Sara senare, hon skulle tvätta och jag ska joina. Hähh, kul.

Började som sagt 0900 och slutade typ kvart i 10. Vet inte vad jag ska hitta på nu? Frida skulle ringa senare, och ida är ju otillgänglig. Buhu..

0753

Snart hoppar jag till skolan, eller 0824 går buzzah! Vaknar alltid för tidigt... suck. gör väll det ifallatt jag skulle få den där paniken ba nej det här jag kan inte ha på mig, panik!!!!!

btw, är med i kuriren idag, säger att jag aldrig tittar på idol för att jag inte har tv! hahah nej för er som inte vet, jag är inte lestadian....  men hade brottom till bussen så drog till med någon "fräsig" replik......................


såna här hopp haha ska jag hoppa mig till skolan med!

snowday with my hoe!

Kan man säga hoe? menar du inge äckligt med det ;) Åå va mysigt med snö! Håller ni inte med?!


Lite snö målning;)

Ida hoppar!

I have a black belt in karate!

Ida and me^^

you are my hero

Kom just hem från stan, vi har varit hos marjo och ätit och sen har jag köpt underkläder oxå^^ Eller trosor.
Idag har jag upplevt något jag aldrig vill uppleva igen, dom tre tråkigaste timmarna i mitt liv. När jag satt där på den där föreläsningen kändes det verkligen som att jag slösade på tid i mitt liv, så tråkigt var det. Jag tänkte på alla saker jag hade kunnat göra istället, nej men. Ni förstår vad jag menar, myror i brallan?

Vi satt där i lärkan och hade 20min rast, jag therese och eveline sprang till matsalen för att smuggla ut mackor. the perfect crime. Men vi bestämde oss istället att kasta i oss maten som fanns där, för den vart god! Sen i klassrummet innan det "roliga" började igen så vikte vi flygplan, och utskrattad vart man ju när man inte kunde vika ett flygplan...

Ihelgen blir det pyamasparty! åå va kul :) Favorit i repris, jag sara frida och ida! någon annan som vill komma ;)

Och måste bara säga, jag vågade! är stolt, kändes som att jag svävade på moln efter jag gjort det som inte ens visade sig vara svårt? blyga mig!!!!!!!

imorgon börjar jag 0850, slutar till lunch. GUD NÅDEMEJ, skjut mig om det visar sig att morgondagens skola är lika rolig som den vart idag...

mitt längsta ever!

Stod vid spegeln nyss och borstade mitt hår, grubblade över att jag aldrig kommer kunna somna ikväll för jag har sovit tre timmar nu efter skolan... La mig i soffan någon gång vid 4tiden och tänkte börja på boken gömda med Liza Marklund. Men jag släckte istället lampan och stängde ögonen. Vaknade vid 17.30 men ville såklart sova mer, så vaknade sen nästa gån 19.30... Suck tänkte jag då...

20.03 tog jag bussen till storheden och köpte lite mat och sånt. Men såklart glömde jag toapappret, men det får ida kirra imon. Hon är nu skyldig mig lite pengar för maten jag köpte idag när hon var och dansade i Kalix.

Imon är det då MRdagar, mänskliga rättigheter. Vi har första/enda(?) föreläsningen imon klockan 11.30, så tar bussen in till stan vid 11 tror jag. Och sen slutar vi vid 4:P då får vi se vad jag hittar på ;) Sen på fredag har vi skola från 0900 till lunch ;D vi börjar tidigt men ändå skönt att inte behöva vara i skolan till 1600^^, på en fredag...

Idag efter skolan gick jag med några från klassen på stan ett tag, hittade en massa fint men har ju inga pengar just nu^^ Fast ett par örhängen köpte jag, typ glittriga ringar^^ Sen kom kuriren och typ frågade mig och Elina vad vi tycker om idol och sen tog dom en bild på oss... OCH haha vad vi skrattade sen när jag tänkte på vad det kommer stå i kuriren om mig.
- Paulina usvasalmi 16år tycker inget om idol, hon följer inte programmet. Orsak- Hon har ingen tv.
HAHAHA.

Vi började dagen med datakunskap men håkan var inte där så vi fick typ träna lite till excel provet, men vi snokade bara runt på internet innan vi gick för att äta mat i matsalen. Sen hade vi administration, helt klart den tråkigaste jävla lektionen som finns i hela världen. Det är sååå tråkigt. Sen slutade vi och som sagt gick vi på stan ett tag innan jag tog bussen, och med min tur så kommer bussen alltid just och just när jag ska åka hem! soft.

Sen har jag fått en jätte dålig vana... Jag tvättar håret varje dag:o det blir liksom "smutsigt" efter en dag... Eller egentligen är det inte smutisgt på kvällen... men dagen efter på morgonen eller i skolan så börjar det klibba och kännas som att det jätte äckligt... någon som känner igen sig....

Längtar nu tills den 29! Då kommer pengar igen... och dom pengarna kommer gå till julklappar tror jag... Eller brukar ju få lite pengar av mami och papi att köpa julklappar för. Har bestämt mig för att i år köpa värsta personliga julklapparna! måste bara komma på nått. Vet iallafall vad jag ska köpa till pappa...

Allt flyter annars på jätte bra! fick g på näthandeln, kanske inte det bästa, men trodde jag skulle få ig helt klart. Så blev otroligt lättad, har bestämt mig för att undvika omprov under hela ettan... hoppas jag klarat.

Nu ska jag borsta tänderna, har druckit tea nyss. Tänderna blir så hala av det. godnatt, om jag någonsin kommer kunna somna. Tur att jag har sovmorgon imon.


Tröjja-Gina tricot
Kjol-Ginatricot
linne-gina tricot
skor-Sko punkten

hejhooo!

kom hem för ett tag sen, tittar på andra avenyn... hahahha, guh säger jag bara.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=111664 <- öhm, tror att jag ska försöka få så många som möjligt att klicka på länken? eller:D

tråkigt

vi sitter här nu och har datalektion, men läraren kom inte så det är väll inte så många som gör det man egenteligen borde göra... men sitter här nu och fan vad tråkigt internet är :o det finns inget att göra när man har läst allas bloggar... då sitter man bara där och väntar att någon annan ska uppdatera igen....

ska städa min gadde idag, behövs! alla kläder bara ligger och gömmer sig överallt, kan dra upp en massa tröjjor och säga "justja, jag har ju en sån här oxå". Det är egentligen roligt att se att man har mkt kläder, men vill heldre veta vad jag har typ. haha.

Akon feat. lil wayne - im so paid! jätte bra låt!

me gusta!

satt i garderboen och grubblade som vanligt när jag hör att msn plingar, linnea skickade en snygg bild på en ny blogg design åt mig! Åå vad glad jag blev, suger själv på photoshop så det är alltid roligt när någon proffsig fixar saker åt en ;)

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova :) är jätte avundsjuk på 1:3 imon för dom har sovmorgon :( och vi börjar 10... OK, det är oxå sovmorgon men dom andrra bröjar 12:o

nu titta sunes jul sen sova ;) hejdå alla <3

Linnea was here :)

Nu har jag fixat en ny header åt min lilla vän paulina ;)
Hoppas ni tycker om den :)

Kolla gärna in min blogg oxå :)

// Linnea

ring polia

är det någon som vill hjälpa mig med min blogg design? Göra den så där snygg på photoshop?^^ Skulle vara kul då jag verkligen SUGER på det! :'(

nyklippt och kladdkaka

Har toppat mitt hår! Känns helt underbart, alla dom där kluvna topparna är nu borta, och nu ska jag låta håret växa igen^^ Hoppas det går snabbt, vill ha långt och tjock till nästa sommar:) FAST nu är allt mitt hår i samma längd typ, det tycker jag inte riktigt om... Vill göra något, klippa upp lite så att jag får lite volym kanske... Får fundera på det lite ennu, måste iallafall trycka in en färg dit, mörkbrunt blire igen!

Jag och mummi har sytt min kjol nu, så nu är den fin fin! Ska ha den här någon dag eller spara den till något extra roligt ; ) Sen har vi ätit kladdkaka som ida och mummi kom hem med hit idag. Gott!

På torsdag och Fredag har vi mr dagar i skolan... Så på torsdag börjar vi 11.30 och ska dirr till lärkan på någon föreläsning som håller på till 1600 tror jag. På fredag börjar vid 0900 och slutar till lunch :P inga riktiga lektioner på torsdag och fredag altså, soft!:P

Nu ska jag ta fram matteboken, måste verkligen det!:P

 
Jag för någon dag sen^^
tröjja-seppälä
kjol-gina
skor-sko punkten, sugig kvalite, redan sönder....
strumpor-seppälä?
örhängen-gina tricot

hähäh

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811101116174510&a=1&

do you dear try to see if you know me?;)

FRIENDS

Chandler: (To Gary) So what do you say, maybe sometime I hold your gun?

Gary: I don't know man, we're really not supposed to do that.

Chandler: Oh, what can happen? I mean, would you... (He gestures and spills some of his coffee.)

Gary: Yeah, I'm gonna say no.

Hahaha, det är så fult!.

Sitter hemma nu och äter makaronlåda med lingonsylt ;) gotti. Och tittar vänner här i idas rum. Borde räkna lite matte snart, men orkar inte... Har prov imorgon, kapitel 2... Hoppas iallafall på G!:P

Sen har vi idrott imon oxå, får ha mina nya idrottsbyxor:P ska lägga in en bild på dom så får ni se.

Idag i skolan så hade vi igen några timmar på oss att jobba med våran produkt, och jag har ju potatis (suck). Nå iallafall gick jag, alexandra, frida och några av grabbarna till biblioteket och jobbade... Eller vi fick inte så mycket gjort. MEN, har iallafall skrivit ut all fakta så kanske inte behöver stressa så mkt... eller huh, hur mkt har måntro dom andra gjort?

Ska börja läsa gömda snart, sen asyl och sen emma(?)s hemlighet. Dom verkar super bra, flera från klassen tyckte iallfall att dom var bra, och mamma har ju gett mig gömda så ska nog börja på den ikväll. ELLER oj, kom på att jag har svanslös att glo på oxå, julkänsla!

Adios!

 
nya byxorna

sunday night live, huh

Sitter hemma nu i sängen. Har tvättat, städat och lagat mat hela tiden sen jag kom hem hit till luleå. Känner mig som ingefär 40+... Tog ett bad för att tvätta bort allt skit och sitter nu här med amigo choklad och laddar ner pelle svanslös, YES nu känner jag mig som 10+ igen! Det bästa som finns!

Imorgon är det skola, borde ha renskrivit bok saken ihelg men glömde papprena i skolan över helgen... smart! Så får väll redovisa imon och renskriva och skicka det till honom sen. Eller något åt det hållet.

Åå, 1timma kvar, sen ska jag nöta pelle svanslös! Men fan, kom på att jag har vaknat halv 1 idag... kommer fan inte vara trött på ett bra tag.... och börjar 8 imon :( suck.

HEJDÅ.€

Frida och Taru hemma hos Pappa ;) sötisar

Linn hemma hos Rebecka^^

guh...

Lördag och jag sitter hemma här i habi och laggar data. Har skit tråkigt, längtar tills nina och dom far ut så att jag kan lägga mig på soffan och titta nån film. Lyssnar genom youtube nu, lovar har gjort det snart... ne inte precis, men t.i. ice cube och beyonce snurrar rätt mkt nu ;)

Imon åker jag hem klockan 1400, hoppas jag hinner ta 16.25 bussen till tuna, sen måste jag börjar tvätta kläder! guh, inte roligt alls känner jag. men det är så härligt att ta ut dom från maskinen när dom luktar rent och gott ;) me gusta. hähäh...

Har inte pratat med Sebbe på hur länge som helst, och idag skrev han något som jag inte riktigt fattade. hahaha....

sebastian=> säger:

fråga efter abdullah

Paulina säger:

vaaaa?

sebastian=> säger:

HAHA


Jag linn och självaste sebastian

en gång i tiden

Var vi fem tjejer som försökte laga en cykel. Slutade med att vi gick och la oss.

På gränsen

Kom till Haparanda igår kväll typ, eller vid halv 6 rullade bussen in på busstationen... Nina och Filip kom och hämtade mig och vi for hem och åt mat och sen for jag till Rebecka och satt där ett tag med henne och pratade tills Linn kom. Haha, åå vad roligt vi hade...

Idag vaknade jag halv 1 :oooo har inte sovit så länge sen nyår typ :o gah... Nina körde mig Reb och Taru till köpcentret, det var väll helt ok där borta :) mycket folk iallafall. Vi träffade på Sara och Lisa oxå, och lite andra kända ansikten. Köpte en sån där kjol man har under brösten, ska visa bild snart =) Tyckte om den, men den vart lite stor... måste annars sy in den... Mummi får göra det ;)

Har just ätit taco paj, vad ska jag hitta på nu då? Pappa är Levi och Filip är hos Mi, Nina ska ut ikväll... Får väll ringa nån vän snart, måste bara låta matten smälta ;) Hejdå! åker hem imon, vilken buzz tar ni, Zara och IdA?


Jag och Taru på gränsen!


Dåliga bilder, men min nya kjol!

Sara i bussen, jag tar bilden

Själv ville man inte vara med på bilder.

Ligger i sängen

Och har tittat lite live på mtv music awards, kayne west vann nått pris, och tokio hotel oxå... Jag som ville att beyonce skulle vinna, eller lil wayne... Menmen så går det ;) Fast nu tittar jag på vänner och känner att jag snart somnar... Får sova till iallafall 10 imon för börjar 12!

Åker med någon buss imorgon till Haparanda, ska vara med filip imon för han är sjuk och pappa är i sthlm typ... Sen ska jag bara tare lugnt. kanske besöka köpcentrumet... Har inga pengar men kag ju titta lite.

Nyaste fakta, pappa har köpt häst. Hejdå.


Våran stora klocka på sjunde våningen i skolan. Där genom fönstret ser man Idas och Saras skola tha lärkan.

hoppla

hejsan, sitter hos "sara" nu, tog bussen in till stan och sen hoppade jag på samma buss som sara satt i och åkte till skurholmen med henne. Nu sitter vi här och snackar skit och har ätit bulla.
 Ska snart ta och titta busstider hem. Ska ta ett långt bad när jag kommer hem, börjar 1215imon, SOFt. hejdå♥

 
Bra låt ;)

vem är stoltaste bävern i huset

skrik JA!
- JA!

Kom hem från skolan idag vid 3tiden... Vilade ett tag och tog sen 19.29 bussen in till stan och åt på max med Zara, sen gick vi till willys o köpte gödis och nån jävla äcklig milkshake +o( Sen tog jag bussen hem till Tuna vid 22tiden tror jag.

När jag kom in i läggan efter min små barn skutt (jag-vill-vara-liten-igen) så tvättade jag bort sminket och la mig i sängen med mitt godis och började spela bäver spel med zara! OCH JAG VANN. *skryt* i finally beat sara in something, bäver spelet sten sax påse! hähähäh.

Nu ska jag titta vänner säsongen 9, och försöka sova. Och imon har jag veckans jobbigaste skoldag, 0815-1535. suck...


DÅLIGT KVALLA.
Men bävern tog självmord varje gång han förlorade:'(
Sara säger: ofta man tar självmord när man förlorar sten sax påse jävla bäver jävel


muppigast i världen

Beskrivning: Ta fram mobilen och gå in på kontakter, håll inne "neråtknappen"
en stund och sen släpp och skriv vem det blev som svar på frågorna!


1.jag heter: Linn
2.jag gillar: Moster Sanna 
4.jag är kåt i: Pizza Amanda.... (Halv sant?) 
5.jag är verkligen superkär i: Alexandra
6.snyggast i världen: Erri
7.fulast i världen: haha, Hasse...
8.äckligast i världen: Marjo
9.muppigast i världen: Päivi
10.tråkigast i världen: Tarja
11.jag ska satsa på: Sebbe
12.bästis: Ville
13.jag vill ha sex med: Gud vill inte ens skriva in namnet, Ee**. 
14.Hatar jag mest: FridaR
15.jag har en hemlighet med: JennaL
16. jag skäms över: Joakim
17. jag snackar skit med: Kimmo
18: jag snackar skit om: Mami
19. jag vill krama: Pia
20. jag vill nita: Sara
21. mitt nästa one night stand blir: JonasH



Jag heter Linn, jag tycker päivi är muppigast i värlen och jag vill nita sara.

vaknade för tidigt

hade kunnat sova en halv timma längre idag... men jag tror alltid att jag inte ska hinna bli färdig o så... men jag är snabbare än snabbast när det gäller att kasta på mig lite mascara och kläderna åker oxå bara på... så jag har vaknat för en halv timma sen och jag sitter här klar nu... bussen går om 35 min;P

Fast jag känner nu att mascaran måste jag ta bort... hostar så mycket så det kommer tårar och min mascara är inte vattefast....

 
Me today
kofta-gina tricot
jeans-kommer inte ihåg...
skor-sko punkten...
linnen- gina ofcourse;)
halsduken har mamma gjort

LÄGG NER

har ni någonsin blivit galna? så galna att ni får ryck i kroppen och kastar av er alla täcken och filtar ni har på er och saker ni har omkring er :O Jag har det nu, varför vill inte den här sjukan släppa:O HAR HAFT DET NU I EN VECKA. Och det vill ju fan inte ens bli bättre.... Borde ju stanna hemma från skolan känner jag, men det är ju gud så tråkigt att bara ligga hemma :s och hatar att hamna efter, för det gör man ju fan om man är borta bara nån dag.... gud, jag orkar inte mera. Nu tar jag mig ett långt varmt bad sen ska jag sova. Om jag får sömn? den efterlyser jag oxå.


så här ser det ut nu när jag ligger i soffan och inte gör nått vettigt.

hotellfrukost!

Jag är jätte sugen på hotellfrukost, sån där stor, maffig, härligt god frukost! Den jag och Rebecka hade i Spanien var ju helt underbart god! åå, nam :( jag är hungrig och sjuk, ingens om orkar göra någon mat åt mig :(? Det saknar jag mest med att inte bo hemma någonmera, färdig lagad god mat...

Idag i skolan hade vi idrott, kommer inte ihåg vad det hette som vi gjorde men det var iallafall inte roligt och man blev inte ett dugg svettig. Nog för att jag inte kunde vara med så att jag blev svettig för är ju sjuk, men ingen annan blev svettig heller så... Tog en bild i skolan idag som jag bjuder på senare i inlägget.

Tänkte egentligen dra mig ut mot stan och gå ut och promenera med Sara och Frida men jag orkade verkligen inte... Hade på mig jackan och skorna och allt och sen kände jag av locket i örat när jag gäspade. SUCK, nej sara jag orkar verkligen inte komma in till stan...

Har nu tänt ljus här hemma istället, Ida är i Boden och dansar. Hon kommer väll hem senare ikväll skulle jag tro.
Då ska säkert hon äta, då får hon fan ta och göra något åt mig oxå! buhu, stackars mig...

Nu ska jag lägga in bilder på datorn och sen ska jag titta vänner och kanske försöka sova tidigt idag, känner att jag absolut skulle kunna somna om jag la mig ner i sängen nu! Ligger med ena ögat stängt här på soffan bara... adios amigos v


Stefan och Alexandra innan idrotten ;D


jag idag
linne-gina tricot
kofta-gina tricot
kilklack skor-sko punkten

http://ppaulina.pixbox.se

ska snart till skolan..... känner mig inte alls frisk.... fuckhejdå.

4 bussar och några mil senare

är jag äntligen hemma i läggan då! Har varit med sara och promenerat, förbi hertsön, förbi örnäset, skurholmen. Okej, dom ligger alla på samma sträcka MEN vi tog omvägar och rundningar i öknen! lovar.

Ska nu duscha håret! tvekar, har idrott imon men kan ju inte vara med så hemskt då jag är sjuk forfarande:@ okej vet, inte smart att vara ute o gå i vinter(finns snö) men jag orkade inte sitta hemma.....

Några rader senare går jag och gör nått annat ;) hejdå!


jag ville inte frysa!

inte sara heller ;D


jag och zara överallt och ingenstans ;)

nödvändig information

Vad jag har i mitt kylskåp just nu:

Frys:

Så här ser det ut när jag står på min balkong och tittar mot höger:
¨
Så här ser det ut när jag står på min balkong och tittar mot vänster:

Hitta min rosa gris!

Dagens sysslor:


gah...

nu la jag in bilderna från mobilen ;)

måndag och en massa jävla host

har HOSTA nu. fan säger jag bara, ret hosta! men alla vet dom det så behöver nog inte skämmas i klassrummet när jag sitter och dj:ar mig fram med min hals.... HOST.

Idag var det skola igen, kort dag slutade vid 1:P sköööönt!  började 8 o vaknade 7 typ :P men ennu sover jag inte djupt, vaknade idag före klockan ringde men znooooza ändå typ 3gånger innan jag reste mig upp. I skolan var det lugnt, vi hade svenska där jag inte gjort mkt för har typ gjort färdigt allt, bransch gick oxå lugnt, bara det att hade ret hosta.... valde potatis som produkt! Sen hade vi lång "rast" så jag gick med alexandra och Frida in till stan, blågåsen satte vi oss vid och käka god glass! men jag blev så mätt så frida åt upp min tillslut. Sen gick vi till jeans affären som jag inte visste fanns, och dit ska jag gå nästa gång o köpa jeans! jätte mkt fint!  När vi slutade skolan stod jag o väntade på min buss som gick om 13 min. Men snälla som dom är väntade elina, therese och linnea på bussen med mig :) så behövde ju inte stå ensam ;)

Nu har jag städat lite här hemma, och ska nu lägga mig o vila ett tag. Vila bort hostan, vila bort locken i öronenen och hoppas på att jag vaknar FRISK. godnatt!


Elina och therese:)

Linnea emelie och eveline!

Superfrida och wicked vicky ;))

men bilder finns på http://ppaulina.pixbox.se


Sjuka jag idag.
 
jeans-har jag fått av satu ;)
tshirt-gina tricot
örhängen - gina tricot
plus mina bruna nya "stövlar" och min bruna parkas ;)

skola imorgon

suck. har inte lust!

hade en väldigt rolig kväll igår! det dansade och röjdes och almänt trevligt folk!








mycket nice

känner mig mycket bättre idag, har inte lika ont i halsen. Jag vet dock inte om det beror på ibumetinen jag tröck i mig för ett tag sen då jag hade ont i halsen... eller om det beror på att jag börjar bli frisk! käre gode gud gör så att det är för att jag blir frisk.... orkar inte mera!

ida och jonna ligger fortfarande och sover, jag har vaknat nio, kunde inte sova längre för jag hade så ont i halsen:@ och huvet... men som sagt, det känns bättre nu!

vi ska in till stan vid halv 3 och möta upp linn, davve och björn:) dom kommer hit, det ska bli kul. Vi ska svänga in på willys före vi åker hem hit till tuna. Nödvändig information!

Ska nog duscha nu... Eller inte håret för det ska jag locka och lockarna fastnar bäst om det är lite "skitigt", duschade håret igår så... adios!


det är bra att gurgla sånt här om du har ont i halsen! hah......
(hittade ingen bättre bild att bjuda på för har bränt alla bilderna på cd)
RSS 2.0