söndag

jag hatar verkligen söndagar:( finns inget att göra, idag har jag varit utanför netto o käkat glass med rebbe linn o taru:) det var gott, sen drack jag enn kurre sprätt oxå, mindre gott. fan det smakar så sött! att jag alltid glömmer det, köper det bara för att burken ser så söt ut! haha.

igår var vi igen på språk o spela basket, sen for vi typ 13pers till sebbe och satt, sen hem till isac(k?) o satt. fyfan vad läskigt att åka moppe, har fan inte gjort det på över ett år, herregud jag tror det var första o sista gången det här året xD hah seriöst. men tur att jag litar på sebbe! satt o kramade honom hårt som fan ,haha.

det har inte varit så bra väder i helg, har frysit en hel del! men inte så farligt. hoppas på bra väder till valborg!
hejs!:)

hejigen!

har verkligen inte orkat logga in på blogg.se på ett tag. men tänkte nu att jag skulle ta o skriva lite om vad som hänt dom senaste dagarna :)

fick mvg på hela engelska nationella ;) *stolt* sen har vi haft matte oxå, det gick mindre bra, är inte alls bra på matte! men jag försökte verkligen iallafall.
sen så har vi haft idrott men jag har inte kunnat vara med på den 100% eftersom att jag har mitt knä som verkligen inte vill gå över till att inte göra ont. bajs.

sen fick jag idag mina skolpapper från luleå, det ser bra ut för mig iallafall på turism&resor, vi får hoppas nu att jag inte sänker nå betyg:P det tror jag inte iallafall.

kom typ just hem från lite cruis med taru o dom där, sitter uppe på mitt rum o måste tyvärr lyssna på min fulla pappas ös med hårdrock nerifrån. stackars grannar!! nina är ute och fippe hos mummi så han passar väll på att leva lite som en omogen 15åring då...

färgade lite ljusbruna slingor i mitt hår idag, men jag tyckte det blev lite orange, men gjorde dom själv och jag vart nöjd med resultatet så att ja:)

idag har vi suttit hos mig o kökat chips o titta på the hills på mtv, serien äger seriöst! sen for vi till språk där sebbe o dom väntade på oss med en basketboll, vi spelade eller rättare sagt så spelade alla andra och jag bara gick runt för jag kan ju inte springa för jag har ju mitt knä:/ sen gick vi oxå upp i vattentornet, fyfan vad det är varmt där uppe:O kunde fan inte andas, kan också för att jag är otroligt höjdrädd ;o första gången dom gick upp dit så vågade jag inte med men andra gången så! sen andra gången vågade inte sara komma med upp så hon stannade nere o stackars plutt klämde fingret i dörren så vi for till akuten., nu har hon ett bandage! haha.:(

nej nu är jag trött :) HOPPAS DET ÄR BRA VÄDER IMORGON :)!!!!

image310

sen kan jag ju bjussa på en bra låt bara för att jag inte skrivit på så jävla länge :)

hah!

Postat av: Marjo

Tur att du fick slippa badet.Jag hade heller inte viljat bada med spöken.Hihi. Kram!

jo du, det tog ett tag innan jag fattade. har skrivit att alla andar var och badade. haha! ursäkta, andar.

btw har hitills 4 vg och 1mvg på nationella, så nöjd!

lite valkar

jag är inte sån där som bryr sig om det syns lite valkar när man testar kläder o så där, om det hänger till nånstans. haha¨! nej men seriöst jag är inte sån som klagar över min kropp. om jag nu vore så onöjd skule jag väll göra något åt det. men iallafall så testade jag en tröjja idag, hoh man såg enorm ut. drog bort tröjjan snabbare än kvicken och tog på mig en vanlig tröjja istället. ibland blir man nästan rädd, kan tyvärr inte gymma på ett tag pga knäet.

fick sitta i skolan idag oxå när alla andar var på badet. men det var skönt, gjorde ett kapitel till boken om mig. har nu gjort 6kapitel. jei! måste nu bara börja på so arbetet, eller inte börja fortsätta!har redan skrivit typ 3sidor. stolt.

ska kanske på den där tobbe trollkarl ikväll med sara:) kommer inte ihåg vad han heter så. sara o dom hade nå fribiljetter, ska inte skriva att jag helt säkert ska dit för man vet ju inte om sara ångarar sig och inte ska fara dit. men hopppas skulle vara roligt!

nu ska haltande jag ner och äta! adios amigos.

bjuder först på nån bild på mig. outfits och sen en webbis:)

image307image308image309

det slog mig just

jag kommer sakna alla mina vänner så himla mycket!! om jag kommer in på skolan i luleå så ja.att inte se alla varje dag och att inte kunna umgås som vanligt... usch, men jag hoppas det går bra.

haha! hade tråkigt så jag gjorde en video.:)

nöu

istun kotona nyt. ja öö vittu ku on tylsääää!! jag dör fan. nå men hum. vill ni ha en dagens outfit bild? haha! okej, ska ta en bild.

undra om det blir skola imon? tror fan inte det :s men vi får se. men åå jag som skulle vara tvungen att bada på onsdag för måste ju göra cooper och dom där testerna fan... nå hmm! kommer inte få bra betyg på idrott fan;o

image306
leggins, yllestrumpor, linne, munkjacka. nå ja, känner mig lite fräschare ändå, kunde duscha i morse! jei.
vädret suger och jag har tråkigt. hejdå

blir nog ingen skola imon

fan asså det här knäet! jag önskar att jag kunde förklara hur inlåst jag känner mig. haha, måste fan planera in toa besök osv, måste dirr börja gå mot toan när jag känner mig det minsta pissnödig. för det tar så där 100 timmar för mig att ta mig från platsen jag är på till toan. nu sitter jag faktiskt uppe på mitt rum(!), har kommit upp för trappan nu, knäet har blivit mkt bättre än igår!yes. men ska ändå inte till skolan imon för orkar inte att alla måste vänta på mig osv.

så ska sitta här ochkänna mig ofräsch! fan asså, måste duscha, men ska försöka göra det imon när jag är ensam hemma så att ingen hör när jag trillar i duschen eller nått sånt. haha! nej men måste göra ett försök innan jag fan for svimanfall fan.

jag min dag har varit att ligga ner o sitta ner, ätit har jag oxå. hum tittat på tv, lyssnat musik, ganska chill ändå. bara att jag har ont och inte ens kan gå på toa normalt....

image305
både jag och rebbe ville verkligen vara med på bild i lördags ;) endå ser det ut som att jag tar bilden?haha...

aj aj

ligger o har legat i brorsan säng hela dagen! mitt knä har pajjat så går med kryckor igen. lyckat att man springer/går på hal is.jaja. ja och sen kan jag inte ligga i mitt eget rum för har inte någon toa där uppe nå mera, renoverar nå bastu o de där. så bor i fippes rum nu några dagar :)

igår var vi hemma hos tomppa typ hela kvällen, vi satt där och sen for vi iväg med bilen. och det var ju då jag skulle gå på den där jävla hala isen!!:@ ja men det kändes inte då iallafall... kom hem nångång vid 1 tiden? och sen så när jag vaknade nästa dag så kunde jag inte ens gå :O huj säger jag bara!

jaja ligger nu o titta på beck som kommer på nån viasat kanal, flickan i jordkällaren. o så wops, så dyker björn G upp i tv rutan.

på måndag äre skola igen, men vi får se om de blir de för min del. kan ju bli sjukhus... sen ska vi ringa o boka tid för nån spruta emot cancer. det är ju skönt att vara på den säkra sidan när det går att ta sprutor emot sånt :)!

bye!

anna baby

Idag hade vi skola till tre med världens pucko till vikarie på musiken. höll på att bli galen! men jag överlevde och for till sara efter skolan. Vi åt lite musli, som jag inte tycker om med det smakade faktiskt! har nog mognat och kan äta saker som växer i munnen och klimpar i yoghurten. Ja sen for jag o gymma och sara på basket, sen gick vi hem tillsammans även fast jag inte sa så mkt för jag pratade med anna i telefon :) och mamma såklart.
jag ska oxå utomlands i augusti!:) ska bli apskönt! vi får se nu vilka jag far med, men iallafall med mamma och typ tommy o christoffer :p ska sola!!!

ingen skola imon eller på torsdag. skönt? svar ja!:D ska ta bort stygnen imon, ska bli roligt o se resultatet, men nervöst om det gör ont. men det gör det nog inte, och jag tål smärta! säger vi. hejdå!

Är hon inte världens sötaste?! Jag blir GALEN.
image302
image303
image304

Haha, helt otroligt söt!!!!!!!!(L) mycket kärlek åt anna som jag pratade med idag, hon sa hej:) haha<3

jahap

jag sitter hemma nu medans taru o sara är o simmar. tänkte ju följa med men päivi sa att jag inte borde bada eftersom att jag just har sytt det där såret och efttersom att stygnen sitter kvar ennu. så det blev inge bad för mig idag! men på torsdag kanske, när jag har tagit bort stygnen! Haha, mitt plåster kliade som fasen! så var tvungen att ta bort det, nu har jag ett spiderman plåster! coolt ju ;) ja har hängt hos sara o taru idag, sen kom jag hem för typ en halv timma sen och nu sitter jag bara här och glor in i datorn.

Imorgon är det sista dagen i skolan denna vecka, eller aa som taru o dom sa det är som "fredag". jag håller doc inte med, eller jo men ändå inte. det är onsdag! men vi har bara inte skola på torsdag och fredag.
Vad händer denna långa helg då? inget? JOOOOOOOOOO. Nog måste man ju hitta på något. Typ chilla hos någon kanske tita film eller något :) Ska iallafall fixa nå gardiner eller lakan över fönstrerna, det är därför jag vaknar av mig själv varenda jävla dag typ klockan 8:o

jag pratade med mamma idag i tele och hon hade hittat en massa fina kläder i sthlm som hon sa att jag skulle tycka om. hoppas jag hittar nått jag kankse tom kan ha på skolavslutningen när jag far till sthlm i Maj!
Anna fyller 1år i Maj också, va snabbt tiden har gått :o ändå känns det som att hon varit en del av våra liv i flera hundra år. haha.

Vi fick tillbaks nationella engelskan idag, 4poäng ifrån mvg! fatta, fan va 4poäng kan vara irriterande ibland:o men jag var ändå nöjd:) jävligt nöjd.

Nu ska jag bjussa på en bild där jag o Ida ser ut som psykon, observera psykon!:D haha. sen ska jag hitta på något annat :) hejdå!

image301

nationella engelska muntliga imorgon!

måndag

sitter hemma nu efter en dag i skolan, inte så jobbig dag endå. nationella i matten, muntliga, inte alls så jobbig som jag trodde den skulle vara. Lite jobbigt bara att sitta i skolan när det är så fint väder ute!! underbart :) ska ut nu med taru o promenera snart, vi ska köpa mat hem till taru o dom också tror jag. kanske drar till gymmet sen senare:)

måste nu bara gå på toa och sen gå till taru, sen ut på promenad;D hejdå!

image300
stövlar-din sko
jeans-esprit
tröjja-hm
linne-gina tricot

haha jätte kul, verkligen

Man ska typ hålla i knappen på mobilen, altså ha uppe sin kontaktlisata och sen ska man skriva in namnet som man hamnar på.

1. jag heter: Hasse
2. jag gillar: Linda
3. jag hatar: Nina
4. jag är kåt i: Henkka J
5. jag är verkligen superkär i: Mirre
6. snyggast i världen: Pizza Amanda
7. fulast i världen: Briitta
8. äckligast i världen: Frida R
9. muppigast i världen: Janne
10. tråkigast i världen: Marie
11. jag ska satsa på: Tim
12. bästis: Erri
13. jag vill ha sex med: Emmy
14. hatar jag mest: Hem
15. jag har en hemlighet med: Joakim
16. jag skäms över: Lisa
17. jag flirtar med: Mormor
18. jag älskar: Ante
19. jag äcklas av: Lina B
20. jag vill gifta mig med: Taru
21. jag taffsar på: Emil

haha, ja nu vet ni hur jag tänker om er. haha

helgen

fredagen började med nationella dårå, som jag redan berättat om. fredagen följde sen att jag blev övergiven och var ensam hemma. har varit det hela helgen, eller aa iallafall så har inte pappa o  dom varit hemma med linn sara rebbe o taru har varit med mig:) vi har umgåtts i mitt rum och lekt med min nya dator. på fredagen efter mkt prat o funderingar på entrér, HAHA säger jag bara. jag tror vi är dom coolaste i världen fan ;) ja iallafall sen hoppade vi in i fbi bilen och cruisade runt i stan o torinio typ. var hemma nångång vid halv 1 och somnade typ direkt eller aa kommer inte ihåg riktigt.
på lördagen så  var det typ samma vi satt alla hemma hos mig o chillade, sen var det bara jag o linn kvar som satt hemma hos mig o tittade på tv, sen så kom rebbe o några killar från tornio o plockade upp oss, efter lite cruis o rally på kuben o i stan så släpptes jag o linn av hos mig där vi satt ett tag o pratade o jag nockade dörrar o haha! btw, en utav killarna var OTROLIGT lik min kustin Jesse, samma mörka drag och gosh! seriöst.

jaja nu är det söndag iallafall och jag sitter hemma hos rebbe. tilbaka till verkligenheten imon, men endå en kort vecka blire när vi har ledigt på torsdag o fredag! skönt som fan ändå.

byebye:) har inga bilder att bjuda på heller för i helg var det nog ingen utav oss som tänkte på kamera.
btw, snart får vi veta vilka skolor vi kommer in på. två veckor? läskigt värre.
haha btw, beställde en bikini idag, och eftersom jag har rabatter på ellos så kostade det bara 170 men med frakt blir det ju ändå typ 50 kr mer. men men har ju ingen bra bikini som passar mig så det behövdes!

fan va slitet

det här vädret altså, det gör mig deprimerad! usch fy f*n säger jag bara. April är det, men det ser fan ut som december för tio år sen när det var skit mkt snö på julen. GAH!

jaja, vaknade klockan 10 typ för pappa ringde o frågade om jag kunde titta nått på internet åt honom. ja så jag gjorde det. haha skulle instalera photoshop igår natt men det tog ju sån tid så bestämde mig för att lägga mig på sängen o vänta tills den var klar. så klar somnade jag ju. på morgonen sen var det klart, men vette fan hur jag får upp den:S måste fråga någon som kan om hjälp.....................

jusjta jag var hos frissan igår och klippte bort lite slitet hår, och så klippte jag till min pannlugg, nöjd faktiskt :) så nu öhm, ska jag spara långt. hoppas jag klarar det, är sån där som helt plötsligt får nån dille att jag ska klippa kort eller ha blont så :) haha.

fan att jag inte kommer ihåg vad jag skriver här i bloggen... men iallafall så kom ju mitt födelsemärke tillbaka och det var så irriterande:o så jag for till en kirurg o tog bort den, 5 stygn. aj satan jag var skit rädd för ibland när han sydde så gjorde det skit ont. var jävligt rädd att det ba skulle hugga till eller nått :o

image298
mitt hår :)

image299
o så dagens outfit talar för sig själv. orkar inte skriva upp vart jag köpt allt

pusshej :)

godnatt :)

kom just typ hem från bilåkning med taru sara rebbe linn ville o rebbe :) faktiskt mysigt roligt. ööhm, är skit rädd nu! är ensam hemma, när jag tvättade bort sminket fick jag ett sånt där ryck att jag bara öppnade ögonen och tittade bak. det lät precis som att någon stod bakom mig!!! :o sitter nu i mitt rum med låst dörr.
btw, fick en ny bärbar idag! jeeeei!! :'D den är apbra, har tom instalerat en webcamera, inte för att jag använder den ofta men på min förra så gick det inte att instalera den, jeeei :)

nationella prov idag i skolan, gick helt bra TROR jag, ´jag hoppar iallafall på g eller mera :)
sen öö pratade med mamma idag, vi ska utomlands i augusti, sista minuten! typ en sån där semester innan jag börjar gymnasiet nått blabla. nice ändå!:) men måste spara pengar sen på sommaren, typ jobba. sen kan jag ju fråga om mamma o pappa betalar biljetten eller nått.

nu ska jag sova snart, men först en bild på dagens outfit :) natti.

image297
grå tshirt - gina tricot
kofta-hm
skor-din sko
väska- vet inte, hittade den i förådet

!!!!

jävligt skön låt :)
dagens låt!

åååar mig

jag vet fan  inte! vill så himla mycket just nu. VILL HA KLÄDER, PENGAR, SEMESTER, ROLIGT. gosh säger jag bara, det är inte lätt att inte ha pengar! jag läntar tills jobb, sommar jobb?! hooppas.

nästa saker jag kommer sätta pengar på är
1.Shimmerlypsyl
2.Jeans
3.Nylonstrumpbyxor
4.Skor
112, jag behöver hjälp.

Testade lite kläder idag igen, älskar att mixtra och sånt :) titta lite i gadden och ba wow dom där passar ihop. någon som fattar känslan när man hittar något wow skit snyggt i garderoben?
jaja, imon är det dags igen för att ta bort mitt födelsemärke, fan vad det ska vara svårt då! det har ju kommit tillbaka helt, men ska imon till nån kirurg eller vad det heter. aj fifan vad nervös jag är nu, för liksom dom ska ta bort med kniv o sy den här gången;o mama.
Sen på fredag har jag frissa, ska bara toppa mig sen ska jag spara mitt sitna hår långt, och förhoppningsis så håller jag det den här gången! får att alltid nån dille att jag ska klippa kort eller nått sånt, ja kanske tom vill ha blont. never, det klarar inte mitt hår av nå mera.

image296
pumps-ellos
jeanskjol-gina tricot
tunika/linne-gina tricot
örhängen-h&m
diadem-idas c)

jahaja

nu kunde jag efter många dagar logga in på bloggen igen, det har väll ingen kunnat. Nå ja, iallafall så sitter jag här med Ida nu. Vi har varit i skolan, ida for hem till mig redan vid klockan 12 och jag slutade vid halv 2. har dammsugit i  mitt rum och sitter här nu med en dator som startar om hela tiden :@
jag har beställt mer kläder! :O har inga pengar men vafan :D haha, men jag får ju pengar i MAJ när mitt paket kommer :S fattar inte hur det kan ta så länge.

jaja nu ska jag kasta ut min dator genom fönstret!!!!!!!!!!!irriterad:@

image294 image295
RSS 2.0