raseriutrbott x1000

jag hatar det här! jävla skit hals! Det är inte bara det att det gör ont, jag måste verkligen anstränga mig när jag ska svälja
1. Jag ser ut som att jag ska svälja en tennisboll.
2. DET GÖR ONT.
Och sen nyser jag ju hela tiden, och det gör ont som fan! det känns som att den där tennisbollen har förvandlats till en sten och vill nu upp för halsen igen. goddamnit, nu måste jag vila!

MEN jag mår bättre idag, och när jag äter mandariner och dricker tea känner jag inte ens av att jag är sjuk. Har iallafall dragit på mig en kofta och täcke, så sjukligheten ska nog inte vara mycket mera långvarig. Imon vill jag faktiskt kunna ha roligt, det är ju halloween ffs.

Imon ska jag punkt slut kunna umgås med mina vänner, vara lika elak som en djävul och kunna ha lika roligt som en blondin! HEJDÅ.

ÄLSKAR dirty dancing

Där har jag och guttan något gemensamt. Vill komma ihåg att hon också tyckte om den fimen... Eller var det bella måntro. Iallafall har jag haft en sån här annars mysig hemmakväll om inte min hals hade gjort så jävla ont och om min näsa inte hade runnit. Har tittat på big mamas house, mean girls, just my luck och nu tittar jag på dirty dancing 2.

kommer ihåg när jag ar helt inne i ettan, den var ju så jävla bra, eller den ÄR så jävla bra. Men tvåan är lika bra, och han javier. mjau, kissekatten kom hit!

Har pratat med Ida idag oxå, har fixat och trixat lite med henne i telefonen ;) imon kommer hon och jonna hit, finally, lite sällskap! eller har ju bara varit hemma nu en dag men. =( frida ringer nog nu när som helst, då får hon komma hit, och vicky kanske oxå skulle komma:) Trevligt med sällskap ju!

Ska bjud på en jävlans bra låt från dd2!

härlig låt som jag haft på mobilen i över ett halv år nu:o och jag byter låtar ofta!

luleå

nu är jag hemma igen, eller kom hit igår kväll men har varit så sjuk hela dagen så har inte orkat blogga eller nått. eller jo nu ljuger jag lite, har varit inne i stan på blågåsen och pratat med frida ett tag :) det är så jävla kul och titta när dom jobbar för det går ju sjukt fort :o

jag hatar att vara sjuk, när man har skola så vill man inte bli frisk för då slipper man skolan, men då blir man frisk dirr. och nu när jag har lov och vill bli frisk så är jag då fan sjuk hela tiden:@

frida skulle ringa när hon varit och ätit middag, hon slutar jobbet om en timma och sen skulle hon äta med sin pappa:) hoppas hon kommer förbi senare ikväll!

Nu ska jag titta på mean girls. make my day, jag är uttråkad!

utmanad by zara

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Mina 5 saker...
1. Jag kan alla replikerna i friends.
2. Jag tänker alltid vad jag ska ha för kläder imon tills jag har lust att riva av håret på mig själv.
3. Jag sover med 9kuddar.
4. Gråter nästan varje dag åt nått, film, super känslig
5. Svårt att visa känslor.

Jag utmanar: Linn, Taru, Elina, Eveline och Linnea ;)

SUCK

jag är sjuk............................

nu är jag ready

lösnaglar, lösögonfrasnar har jag skaffat mig idag! äkta vara är vad de är ;) nu måste jag bara hitta någon som kan/ORKAR fixa fransarna åt mig. Det gick ju som det gick på nyår med mig och Sara... hum?

idag åker jag hem. Pappa o filip stannar nog och sover hos oss tills imorgon, då ska dom ta med sig killarna till habi. Ska försöka hinna fara och storhandla med pappa innan dom åker, så jobbigt att åka buss med påsar...

kom just från globen med mamma och jag är sjuk! men det går över, mitt huvud är tungt som en sten och min hals är torr som sandpapper. fuck.

nu ska jag lägga mig på soffan tror jag. hehejdå.
 
old!

ibland är msn inte så farligt...

dom som känner mig vet att jag inte tycker om msn, det är så hej kom och hjälp mig och sen vågar man inte prata alls lika mycket med den människan irl. Men det är bra, är ju kanske själv inte den människa som kastar ut mig i ett hav och skriker JAG ÄR PAULINA.

men idag är det mysigt:) snackar med linn and i made her day ;).




Jag och min söta linlin ;)

sen bjuder jag på denna bild på ma wonderful friends ;)♥

<3 T.I.

har just badat badkar, skönt. imon åker vi hem igen:( 2100 går flyget hem till luleå, pappa kommer o hämtar oss från flygplatsen, han o filip åker hem till happis på engång och jag stannar nog i luleå... för sen på fredag kommer ändå ida o alla tbks känns lite jobbigt att åka bara för att vara där på torsdagen..:) men vi får la se!

<3 T.I. så äre bara, han är bäst! och snyggast.

hittade den!

kjolen fanns ute i sikla, det var sista, snacka om att jag blev glad! när jag skulle betala den hittade hon som jobbade en massa prislappar i kjolsfickor och en massa larm, det var någon/några som använt sig av kjolen för att kunna lägga dit en massa prislappar från andra kläder som dom hade snott ;) smart.............

nu sitter jag här jätte hungirg... vi har varit i farten hela förmiddagen, eller haha är ju hemma nu men vi har vaknat 9idag så... håller på att bli sjuk, det får INTE hända. Har köpt schampo o balsam som jag ska ta med mig hem, och annat nödvändigt. och imon ska jag köpa det sista innan jag ger mig av hemmåt klockan 21,00 imon. Är hemma i luleå altså sent på kvällen först, tur att det är höstlov!

Nu ska jag äta snart, hejdå!


min ;)

hahaha


Ett jävla bra tag sen jag och Sara hade tråkigt!

fan vad jag uppdaterar

bläddra neråt, har fan skrivit 100 inlägg idag ;)
måste bara fort visa en snygg bild på min läskiga brorsa :o shit, jag är rädd. hatar dom maskarna :|




jag kan ju bara säga att jag längtar tills lördag! och att jag nu ska äta stekta makkaroner med mami o bro' ;)

ma girlz!

MISS U! ps i love you ;)

i want to see your smile!

sitter här vid datorn nu och har absolut inget att göra. Längtar tills imon då vi ska in till farsta och sen ut till länna. Ska titta efter en svart jeans kjol... har velat ha den från gina ett bra tag men idag när jag äntligen hade pengar att köpa den fanns den inte i storlek :( det är inte alls säkert att den finns kvar i farsta heller för dom håller ju på att "gå ut" eller hur man ska beskriva....

mamma och filip har bakat bulla idag så nu luktar det gott här inne, och goda bullar var det oxå! var på waynes idag och fikade, fy va god icetea dom har! seriöst jag skulle kunna dricka upp flera liter nästan! haha. smakade persika idag, brukar dricka jordgubb i lule så testade på nått nytt:) godare faktiskt!

nu ska jag ta och försöka hitta på något att göra.... adios.

min kung!



&

anna och jag

lite shopping ;)

köpte tre par nya skor idag! och en svart kort "skin" tröjja och ett rött linne :) nu är allt klart till min outfit.



the one you wanted

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

beyonce.

gammalt!

har tittat genom en massa gammla bilder med mami nu! hittade en massa på allt o alla, tog lite bilder på de... inte så bra kvalite dock...

   
Jag och erri, haha!

  
skolavslutning för ett bra tag sen!

 
gissa vem;)

  
världens bästa hundar! gizmo....


gammal vän till mig... som förlorade tummen och handen i misshandel av hund :(

outfits


haha ursäkta posen....
kofta-gina tricot
linne-gina tricot
jeans - esprit
skor - sko punkten

tröjja - vero moda
linne - h&m
byxor - esprit eller h&m
bälte - spainen
skor - sko punkten


stumpbyxor-lindex
strumpor-tampis
linne-gina tricot
väst - gina tricot

stöckholm

här regnar det och är kallt! vi har just ätit middag, lasagnette(eller hur man nu stavar), gott! Snart ska vi ta fram glassen och jordgubbarna och godiset, fy äckel va gott de ska bli...

sitter här nu och har rätt tråkigt, har försökt snacka med folk på msn men alla ska nånstans och åå... jag som annars hatar msn ville ju för en gångsskull prata menmen. Ska nog titta på någon film snart ;) tittar nu greys anatomy med ena ögat men hänger inte riktigt med.

idag på arlanda såg jag att några killar stod o kramades och typ dansade lite så jag tittade dit lite snabbt men tänkte inte mer på de. Sen känner jag att nån typ tittar på mig lite(han trodde väll att jag skulle komma o ta hans autograf), nå iallafall tar jag min väska och är på väg mot arlanda expressen, DÅ först ryggar tillbaka, fan det är ju Danny och alla andra kilalr från hmm... emd(?)! haha det var rätt roligt.

nu ska jag pysa och mysa. Buenas noches!

 

jag och anna i likadana tröjjor ;)






haha ny badad!

nu är jag på G

snart åker vi mot kallax :) när vi kommer till arlanda så kommer vi att åka in till stan med arlanda expressen och där kommer nog mamma o dom vara o vänta på oss. kvart över 10 kommer "taxin" och hämtar oss ;)
har packat klart, och jag blev lite rädd över hur mkt jag har packat igen :o men kom på att jag har en jacka och väska åt mamma där i så det blir ju mkt mindre sen när jag åker hem :) för kommer inte shoppa nått alls för har inga pengar :(

nu ska jag titta om jag hittar nå dammråttor att äta  i vårat kylskåp, adios vi höres! bara några dagar kvar till halloween ;)

no matter what, i'll be there.


Jag idag.

iam like... in love

Men nej... jag är en 16årig tjej som bor i sverige...



lördag 15.33

hejhej! sitter nu i soffan och tittar lite vänner på tv, det är bara för bra! har sett på vänner nu non-stop i över 2år. har sett alla avsnitt 100gånger, minst. love it!

har hämtat upp brorsan från stan oxå, han har blivit så stor :o 13snart, o grabben börjar sjuan :o herrejesus.
Vi köpte hem kyckling till filip och pizza till mig och en massa godis o dricka. Vi ska nog äta det sen när jag har varit i tvättstugan som jag ska till 1700. ska tvätta bort alla kläder så att jag har rena kläder till sthlm. Dit åker vi imorgon!

å filip har tagit med sina jävla trummpinnar så ungen sittter o trummar överallt han går nu... kan det bli mer irriterande? suck.


filip och sina trummpinnar.............

Nu ska jag titta vidare på tv, och vara avis på sara som träffade leffe idag :o seriöst, det var ett bra tag sen sist! adios!


outfit, myskväll igår hos zara.
tröjja-bikbok
strumpisar-lindex
 
HAHA, aaaaaaaw så söööööt! anna (L)

Så jävla skön låt!

hemma

kom typ just hem! har varit hos sara nu hela kvällen. jätte trevligt! vi cyklade en omväg(!) till busshållsplatsen där vi väntade ca 10min på att bussen skulle komma, när den kom cyklade sara hemåt och jag tog bussen mot mitt hem.

Hemma hos sara städade hon och jag lagade lasagne, det var gott:) men usch vad jag blev mätt, vi lämnade typ hälften av det vi gjorde, hon får väll bjuda lite till sina gäster hon väntade imorgon ;)  sen tittade vi på idol och lekte lite frisör.

imon måste jag packa, och har tvättstuga klockan 1700, vad jobbigt.... godnatt:)


påväg mot bussen ;)

aw

höstlov

idag i skolan så såg vi någon helt jävla knäpp teater. Den var typ så jävla dum, en gubbe som ensam visade upp en teater helt ensam :o fy fan va ful den var...

sen hade vi svenska prov, tror det gick helt bra.. skrev på alla utom en iallafall... så mvg är det inte för man var tvungen att ha fullpott för det.... efter skolan var det höstlov! soft!

var ute på stan med therese, eveline och elina en stund efter skolan, sara kom oxå förbi ett tag. Sen åkte jag hem och böt kläder, åkte buss till sara och n sitter jag här :) sara städar och jag ska snart göra lasagne :)

ska hem ikväll och sova för imorgon kommer brorsan hit :) sen på söndag åker vi till mamma som sagt.

nu ska jag söka musik på google:) adios.
bjuder på lite bilder från igår när v hade middag hos oss ;)


jag viskar något ser det ut som.

Jag i davves tröjja.

Sara o rebecka äter

Ida o rebecka ;)

dom lyssnar nog när jag snackar ;)

gud

vad ska jag ta med mig för något när jag åker til sthlm på fredag?:o ska bara vara där tre dagar, och tre dagar är just så där jobbigt många/lite dagar. vad ska man ta med sig för kläder och hur mycket... Jag måste packa typ imon eller på lördag, ska inte ta med mig mkt !;P men måste iallafall ta min resväska för har så mkt vätskor som måste checkas in...
Sen ska jag ju ta med min kappa som mamma ska få låna ;D

Imon börjar jag 10, ingen sovmorgon :( det suger, istället ska vi på nån rockteater i lärkan. äh... men vi ska få sån där komp sak iaf, altså vi får tillbaka timmar som vi är i skolan när vi egentligen inte har skola... skönt det iallafall! Sen har vi prov i grekiska antiken på svenskan på eftermiddagen, hoppas det går bra... Sen börjar fredagen!
Helgen blir lugn, filip kommer på lördag hit :) sen åker vi till sthlm på söndag, då blire kul!

Rebecka och Sara for just hem, följde dom till bussen och sjöng mig sen när till läggan igen! har bra musik på mp3 you know ;) vi hade iallafall jätte mysigt på våran middag! levande ljus o allt ;) vi åt kyckling och sen åt vi massa chips o godis. Vi snackade om allt och lite till ;) Vi eller pratade om alla snygga hunkar det finns här ;)

nu ska jag ta och ligga här i sängen, oj, känner att jag kommer kunna sova inatt :o är rätt trött. det är ett under! nu ber vi till gudarna att byggarbetarna här ute inte jobbar imon. har iallfall lite sovmorgon imon, kan sova till 8. byggarbetarna börjar jobba halv 7 :@ när jag säger att hela huset skakar när dom jobbar så menar jag verkligen det, suck.

börjar 10 imon, egentligen 12.... godnatt!


ma jacket ;)

live your life

på lördag kommer filip hit, jei, 11.20 går hans buss så måste åka in vid två tiden och möta upp honom :P jag vet till 100% att om ingen är vid busstationen och hämtar honom kan han sluta upp i kina. Han är världens virr panna.

sitter på datakunskapen nu, fyfan va tråkigt. vill hem. vi har ennu näthandel idag:o suck!

men när jag kommer hem så kom ju som sagt några tjejer hem till mig och äter middag ;)
ska bli kul!

Nu ska jag iallafall börja med excel... hola...

hata video maker

fan jag som hade planerat att göra värsta coola videon på kusinen när han dansar snyggt(!!) i en video, hade tänkt lägga musik i bakgrunden lite bilder o skit... men NEJ. det går inte :O och det värsta jag vet är error, när man inte vet vad som blev fel :@ hata.

idag när jag kom från skolan satte jag mig vid köksbordet och gjorde bort läxor! och det gick bra :) har tränat lite på näthandelsprovet som är IMORGON. det är väll imorgon? så att jag inte ger någon hjärtattack igen, hah..

imon är det skola, sen ska JAG REBBE IDA O SARA äta middag! LOVE. länge sen sist! Och självklart lagar jag maten, och resten står för underhållningen ;) ska bli mys! hoppas jag dagen  går fort, slutar ju vid halv 4 imon... buhu :(

ska nu torka håret sen titta nån film, och träna till prov.

chao! me gusta bailav, speciellt till såna här låtar!

 
jag säger det igen, har sagt det förut. HAN ÄR VÄRLDENS SNYGGASTE! T.I.


me gusta!

onsdag

vaknade och var skit trött för tittade på föräldra fällan igår kväll/natt... men den var så bra och det var så länge sen sist så var tvungen... men somnade nog när filmen var igång och vaknade nog där i slutet... för kommer inte ihåg att jag sett dom vara där på campingen o de :o ska nog se om den idag ändå så ;)

ska snart till skolan, irriterande, börjar 0950 men det går ingen buss som jag inte måste springa en tok från för att hinna till skolan så måste ta 0904... hmm... då är jag i skolan vid kvar över typ och en halv timma innan jag börjar.. det tar 10min att gå till skolan TYP. trött.

Efter skolan ska jag nog hem och sova... eller jag vet att jag inte kommer vela det då, men som det känns nu så ja tack.

tänkte se om jag hinner ladda upp en bild på ma aotifit nu dårå ;)

 
ursäkta min flax pose.


och det jag hade igår ;) riktiggt mysigt var det ;) tkr om västen så.

inte alls prov idag..

vi har så mycket prov just nu så svamlade bort dagarna, vi har näthandels prov på torsdag och inte idag... svammel. men tur iallafall, så hinner jag träna lite extra!

Idag hade vi idrott i äventyrshallen, det var jätte roligt. Vi klättrade på klätterväggen, men JAG har ju sån HEMSK höjdskräck så jag stannade nere på jorden jag, men det var ändå roligt och jag hjälpte till med att hålla fast i snörena åt andra. Och jag kan faktiskt erkänna att jag höll på att svimma två gånger :o jag började rysa över hela kroppen och kallsvettas, det var när jag såg hur högt upp vissa var:o shiises....... det är inte roligt att vara höjdrädd:o

Nohemy har lärt mig spanska idag ;) SKA KUNNA FLYTANDE SPANSKA NÄR JAG GÅR UT TREAN!
Hola, como estas? Yo tengo dieciseis anos, me gusta bailav, yo vivo en luleå.
Sen försökte jag lära dom lite finska oxå, och sen kom vi fram till att spanska och finska är ett rätt lika språk:o

Efter skolan gick jag till marjo och dom... vi for sen på mcdonalds innan jag åkte hem och la mig här i sängen... eller nej, har städat garderoben lite oxå... och tittat lite kläder till halloween, som skulle kunna se lite djävulskt aktigt. Nej men vi får se, hoppas det blir mysigtmystiskt ;)

FÖRSVINN!, ni vet nog vilka jag menar :@

Jag idag
skor-ellos.se
jeans-esprit
tröjja-gina
västa-gina

  
snygga. men det märks att nötterna är släkt, right?;)

ny jacka!

har köpt mig en vinter jacka idag, en brun parkas typ :) 1100kronor kostade den men det var på typ rea så fick den för 800kr. jei. Var på stan med elina, linnea och therese. Köpte jackan och sen for alla hem utom jag och therese som for in till ingen aning vad det heter(?) men där vart sko kanonen finns, tittade lite på skor men hittade inga roliga. eller jo, jag hittade, men inte i rätt storlek... sen gick vi på dollarstore och jag köpte lite toa saker och cdskivor... men nu när jag testade att bränna så gick dom inte att spela i idas dvd spelare ändå så... måste kirra en cdspelare...

imon är det näthandels prov, hoppas det går bra! har inte tränat mkt alls faktiskt... gulp.
sen har vi idrott oxå, hoppas det är lika roligt som det var förra gången.

ska nog ringa och efterlysa ida nu, ingen aning om när hon hade tänkt ta sig hem :S hon har varit och ridit eller nått nu...

Nu kom hon! hejdå.

i said morning

nu har jag vaknat, känner mig jävligt äcklig! ska duscha snart... håret är fettigt och jag tror jag är helt svart under ögonen av mitt smink från igår...

Igår kom jag hit till luleå vid 2100 tiden, hann just och just med bussen från stan till tuna, altså just på sekunden, hoh, vilken tur jag hade... hade annars varit tvungen att gå, och det var kallt ute:o

När jag kom hem kom frida, vicky och tobbe hit. Vi tittade lite tv typ, sen spelade vi poker, eller dom spelade, jag åkte ut första ronden och la mig och tittade vänner istället. sen letade frida upp våra sanning och konsekvens lappar, så frågade hon runt massa frågor som alla svarade på... typ
- Vad är det pinsamaste du gjort?
- Hur många har du hånglat med?
Ja typ såna frågar tvingade hon oss att svara på ;) hehe.. men det var faktiskt roligt.

Idag är det söndag om någon missat:( Och vi har tvättstuga 1700, men före det ska vi nog in till stan och släppa av daw, och sen gå o handla lite hade jag tänkt minsan. För det är så jobbigt att handla på veckordagarna när vi aldrig slutar samtidigt jag och ida, och så är man  så trött så blä.

Imon ska vi alla ettor på handelsprogrammet samlas nere i källaren i ett enda klassrum, klassrummet är rätt stort men jag tvivlar på att alla ryms där?... hmm, det återstår att se ;)

Nu ska jag duscha, tjao!


våran pool i bulgarien, åå vill tillbaka...

i vått

och torrt!




MEDIUM

*stolt*, klarar medium utan problem på gh nu ;) lite efter kanske men vet iallafall att jag är bättre än taru nú, mohaha. senast igår kväll var hon bättre än mig, men sen for hon och myste med sin kille och jag stannade och myste med gh, och visst blev jag ju bättre! screw boyfriends, gh som gäller!

idag har jag oxå hämtat ut halloween sakerna, hur gulliga som helst, haha måå ida kommer vara så söt... skrattade när jag testade dom på mig xD hehe.... jag kommer se farlig ut ;)

bussen går 1810, kommer somna på bussen känner jag, o justja, måste typ hoppa av nånstans där vid mjölkudden för annars måste jag vänta på bussen i stan igen fan i typ 50min :O no thanks.

Har ätit tacopaj nyss, nam! alltid lika gott, och äter alltid för mkt, så nu har jag ont i magen. ajaj.

Tittade taxi 2 igår, har typ sett den 500 gånger, men den är så bra! haha.... men sen somnade jag typ, vid 0100, vaknade vid 11 :P skulle egentligen ut med sara men tänkte att det är ju lika bra att jag umgås här hemma lite, för nu blire inte att komma hit på flera veckor igen... Sthlm, höstlov och halloween ;) livet leker. HEJDÅ.


jag brun(!) i sthlm i somras med sara.

sova snart

ligger här i min säng nu, spjäll säng xD i habi dårå.

Har just spelat gh med filip och jag klarade fan en hel låt tilslut, på easy... spelade lite på medium, men kom inte så lång typ 43%, bra de med fan ;)

bjussar på lite bilder från idag innan jag ska sleepa och drömma söta drömmar om heta hunkar! godnatt .


haha måå va söt!


jag i min nya tröjja ;)


jag lirar gh!




bro lirar

taru leker:)


Erica lyssnar intensivt på vad taru säger ;)

justja

filip har fått nå nytt wii spel med värra trumsettet :o ska spela nu! hihi, va kul!
har så tråkigt så lika bra att lära mig det där spelet så att jag kan visa att jag är bäst när filip kommer hem ;`)



Cruisbilder 08 haha, vi har då alltid så roligt...

habi

sitter i habi nu, kom hit vid 3tiden.. vi fick sluta rätt mkt tidigare idag:o typ flera timmar, men det var bara skönt! vi hade engelska prov idag, undra hur det gick... hoppas iallafall på G, är inte så bra på engelska såna där plural o sånt...

Imon är det lördag, ska vara här hela dagen innan jag sen åker hem på kvällen, igen. för på söndag är det städ dag, tvättstuga o så :o värra mkt tvätt har jag, böt sängkläder igår, åå soft kommer hem till ett rent rum! *lycka*

har varit hos erri idag, med taru o jenna. trevlit, fick se deras ur söta valpar! aw, vill ha en. nu!

sitter på brorsans data så får se om jag hittar nå bilder som jag kan ladda upp, skulle inte tro de....

Tjao!

Mannen själv!




















fredag 1103

vaknade tio idag, soft! men drömde om sjukaste drömmarna, mitt hjärta dunkade i 200km/h när jag vaknade, tur att det inte var sant.... det hade ju varit något :o

ska till skolan snart, sen blire väll buzz.... vi ses snart!;) Ska lämna mina små duvor hemma hos oss så får dom vara för sig själva, daw kommer ju hit idag.


David leker med min webb...

Hejdå alla fredags taggade!

fy fna va kallt

det är ute altså :o höll på att frysa ***** av mig när jag gick från busshålsplatsen ner till läggan, hugga....

ska nog ta och duscha nu lite snabbt och sen försöka sova, sovomorgon imon! godnatti ;)

bjussar på lite nya o gamla bilder från skolan ;)


Eveline och Linnea

Therese och Elina

Nohemy, eller mimmi ;)

zarros place

sitter hos sara mätt o belåten ;) hon bjöd hem mig på nudlar och kyckling. nam! eller egentligen skulle jag få tea, men det här blev ju mkt bättre!

Imon börjar jag 1215, har engelska prov... hoppas det går bra:) Sen åker jag till hapadada för att umgås med min familj =) sen åker jag tillbaka till lule på lördag kväll, för på söndag ska jag städa hemma...

Ska ta bussen nu 2100 hem, hoppas jag inte måste vänta länge på bussen i stan... hejdå!


underbar låt!


jag och sara ;)

datakunskap

har vi snart... och sen näthandel, suck. lång lektion...

Fick tillbaka mitt praktisk marknadsförings prov idag, VG, fifan vad jag vart överraskad :o men nöjd! matte provet fick jag oxå tillbaka, g++... undra vad han menar med dom där +en... elina fick ju +++. haha:D

nu ska jag snoka, hejdå!

the eagle has landed

ida har gått till bussen!pf...........

sömnlös vecka

Det har den här veckan verkligen varit... kan fan inte få någon sömn :o Igår så låg jag ennu vid 0100 i sängen och sjöng nå jävla irriterande barnsånger som fastnat på min hjärna... Och det värsta är att det inte bara är barnvisor som fastnat, utan oxå massa akon och typ rixfm låtar.... så här kan det låta på kvällen från mitt rum om någon undrar....
- Du får inte stoppa kötbullar i näsan markus, du får inte stoppa kötbullar i näsan där....
- oh shit, let med see your hips swing.....
- Sjörövar fabbe farfars far, det var.....
- am i all alone, am i all alone, Is anybody out there hearing my song?!?!?!
- Min tand är lös, den är jätte lös, när jag tappar den blir jag en tandlös gumma...
AND SO ON. Innan jag till slut somnade vid kanske 2?

Det må ju vara min små kusiners cd skivor som fått mig att haka fast på den underbara musiken som är omöjlig att sluta nynna på.....


Bro, saknar min lilla dansande hiphopare......




sis!

mami o moi;)


brosan;)

Pappa och Nina :)


Jag har sagt det förut och jag säger det igen men han är nog världens snyggaste ;) han är perfekt, jag som ennu gillar killar från andra länder än sverige ;)

Nu ska jag sjunga vidare och försöka sova... måste vakna före 7 imon för bussen går vid kvar i 8 och slutar först 4imon :( har så där jätte lång data sak oxå :( eller data först i nån timme, sen näthandel oxå, man har så himla ont i ögonen efter det passet....

bi şevê xweş raketin! godnatt ;)
Sthlm 26-29oktober ;)

ska börja övningsköra snart....

Pappa får jag låna din bmw?

tisDag

Idag hade jag skola från 1015 till 1500 nått... för vi hade prov sista lektionen så vi fick gå när vi var klara:) provet gick uäää för mig... fy vad jag fick black out! allt var bara borta, puts...

Vi hade idrott i skolan, vi spelade basket. Vad länge sen sist! det var jätte kul :) men jag märkte att typ all min "talang" var borta, men några korgar dunkade man väll ändå ;)
 
haha när vi gick till idrotten så sa Elina och Therese nått om någon labyrint och jag var förväntansfull och vänta mig nån sån där typisk alice i underlandet labyrint med höga gröna buskar som väggar, men HAHA framför mig ser jag nå stenar placerade i nån sorts labyrint... hade nog för höga förväntingar dära :(

Efter skolan gick jag in till stan med Alexandra och där mötte vi Eveline, Therese och Stefan, vi gick typ runt på stan lite innan jag alla andra skulle hem och jag o Eveline åkte ut till nått ställe där vart sko kanonen finns iallafall, hon köpte jätte fina skor. Det riktigt bubblade inom mig, jag vill oxå ha skor! eller pengar kanske? hmm... det var iallafall trevligt att umgås:) Sen kom vi in till stan igen och hon köpte en massa fina saker, vill oxå ha... Trevligt var det iallafall idag.:)

Nu har jag legat hemma o degat ett tag, ida kom hem med en ben and jerrys till mig, proppade i mig för mkt samtidigt så fick ont i maggen dock.. ska snart sova, tack för glasse iduu!

Imon har jag skola från 0950 nått, får se ennu om jag orkar ta bussen 0904 eller om jag tar 0924, då kommer jag säkert lite sen menmen :) vi har bara data första lektionen ändå så.

Nu ska jag sova, godnatti!


labyrinten :'(

godnatt nu!

nu säger jag bara

godnatt och att det blir ett helt klart icke godkänt för mig i praktiskt marknadsföring imon... har läst och läst sidorna och sammanfattningarna men blir inte ett dugg klokare för tycker att det står samma sak överallt?... stupid plina stupid...



jag o sara på bbq 08

hej alla barn

sitter på idas datorn nu för att hon har min dator, hon har inte photoshop och det har jag så... vi böt ett tag... hennes knarrar... datorn altså.

Idag i skolan så hade vi... ja vad hade vi, känns inte som att jag har varit i skolan idag:o har varit så jävla trött... justja! redovisade bransch saken, ensam... hjälp. men det gick bra =)

sen efter skolan gick jag, ida och sara till helex och tittade runt lite. wohu, seriöst, snyggt! ska nog börja där efter jul när jag har mer pengar förhoppningsvis.:) Sen gick vi runt på stan lite innan vi åkte hem till oss och modellade ;) finns massa bilder på pixbox, höst bilder!

Imon har jag prov i praktiskt marknadsföring, måste verkligen plugga men har ingen energi... men måste nog dra mig i kragen nu :( bjussar på nån bild innan jag börjar plugga... Hejduu....

   
  

Höst bilder... med idas system kamera och min digitalkamera.

godnatt...

måste försöka sova nu, annars kommer jag vara en död man imon... godnatt.


haha bästa bilden

good nighty

Ligger i soffan nu, ner bäddad i täcken och kuddar. orkar inte flytta mig till sängen ennu, om jag inte kan somna här så tar jag o kastar mig i sängen och somnar nog på en gång. är tröttt! ska snart sova.

idag har varit så skön, har tittat på mean girls, och blanc check(?) vet inte riktigt vad den heter... sen har jag tittat vänner nu i några timmar och legat med datorn i mitt knä :)

imon är det typ städdag... eller iallafall måste jag tvätta klockan 5. undra vilken tid ida kommer...

GODNATT nu alla söta.

everytime i think of you...

sitter här ensam hemma nu, soft. som tidigare.

Har varit ute med soporna, började gråta när jag såg en igelkott som var dö :( sen har jag lyssnat på soft musik, ska snart ta fram doritosen o en bra film =) ska kanske till frida senare, om jag orkar dra mig någonstans så att säga :) menmen...

har inte så mycket att skriva nu, tänkte bara lägga in två bilder jag tagit idag, brunheten sitter kvar lite iallafall...






fy vad det ser ut som att jag har mycket smulor i sängen. aldrig att jag har sånt (A)

lördags chill

fredagen var lite så där woooooipoipiiiuuuuu........ helt (Y) först sen helt (n) ett tag.... kvällen slutade iallafall med taxi hem;) mkt billigare än nattbuss oxå, nattbussen går på 40spänn st, och taxin på 37kr... och vi kom fram till ytterdörren med taxin så ;) heh...

vaknade vid 10, åkte inte till stan med ida, hon åkte till habi och jag gick till blågåsen och skrämde frida. Sen åkte jag till sara och beställde lite maskerad saker till halloween! kul!:) ska vara djävul ;) passar bra... tkr nog många.

Gick på wedins idag oxå, för måste ha en ny väska som jag kan ha med till skolan. för börjar bli lite tjatigt att ha samma vita varje dag, och den håller på ett gå sönder :o måste fråga pappa om han ids hjälpa mig att få en sån, har egentligen inte råd men...:P

Det är jätte skönt att vara ensam för engångs skulle oxå. Sitter här och äter ris, massa sallad och brända nuggets. kan det blir bättre? och mot kvällen väntar en dipp och doriots på mig! *glad*

blev inga bilder alls igår! eller jo en, vänta ska ladda upp den :) är nog på sara o felicia.

laddar upp bilder senare, går inte nu :( hejdå.




Min anna!

Jag på ikea i sommras :)


Sara, Felicia, Anna och Ellen där bak. Trevliga tjejer ;)

Jag hemma hos sara :)

haha :)

hej fredag!

nu är det fredag IGEN. Det går som på ett tågräls fram, veckorna altså.

Jag sitter här i mitt rum och väntar på att mörkret ska falla så att jag kan dra ut på mina äventyr ;) Ida och hennes vänner sitter i köket och skrattar och äter. dom verkar iallafall ha roligt ;)

Idag hade vi bara skola i typ 2timmar som vanligt på fredagar eftersom att våran lärare alltid släpper oss tidiagre :) så sprang(!)nästan till bussen så att jag skulle hinna med den bussen, sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig lite... men fy, känner mig så ful just nu. hittade inga kläder att ta på mig så... suck.

Nu fick jag en ostkaka här brevid mig, ska smaska lite på den och hoppas på att kvällen blir rolig! :) adios.

håller på att ladda upp lite bilder så tänkte bara informera om att ostkakan var väldigt god.... åh recept någon?


så här blev kläderna idag...

mååååå



haha....

(pau)LINA

SÅ DET SÅ. Det andra ska ner i graven med mig ;)

Sitter hos sara nu, har fått middag o allt ;) tog bussen hit efter skolan, åkte med therese hon bor ju också här i bergviken så:) Ida var här när jag kom så vi har ätit mysmiddag ;) Senare tar väll jag och ida bussen hem till oss på tuna...

 
Ida jag sara o rebbe ;)

Jag och ida.

gammal bild på mig........

<3<3<3
Jag pussar ida, sara, rebbe och linn

hejsanhoppsan

sitter i skolan nu, har typ 2och1halv timma data nu, eller näthandel oxå, men det är ju sak samma.... Slutar vid halv 4, ska då åka hem. Jag är så depp på det här vädret, orkar inte göra nått fan :(... menmen.... det går över, saknar solen.

Fick tillbaka mitt turism prov idag, vg fick jag. Helt nöjd vart jag!  Skönt att veta att man kan vara bra på nått oxå.

Imorgon är det fredag, ska umgås med ida och hennes kompisar, och säkert åker jag in till sara oxå ett tag på kvällen! Sen på lördag ska jag in till stan för att snoka på blågåsen där frida jobbar :) ska bli kul, ska då köpa min ice tea och har lovat att bjuda sara på en oxå;)
På söndag har jag tvättstuga 1700-2200 som vanligt dårå. Ska tvätta bort det jag har, inte så mycket men iallafall....

Det finns som inte så mycket att göra på helgerna... Eller klart det finns, men inget som lockar mig just nu. Men en klassfest skulle ju vara roligt :) vi får se hur det blir med det, lite senare kanske :)

Halva klassen har redan slutat, det är bara våran grupp som måste sitta här till halv 4... Men imon börjar dom 9 och vi 12 så... Vi är typ två grupper, vi har typ några lektioner tsm och några inte...:P

Måste göra något med mitt hår också. :@ det bara är, risigt, ful färg och ingen frisyr överhuvudtaget... Men måste vänta på pengar, sen ska jag nog göra något... Kanske till jul. Julklapp?

I julklapp önskar jag mig altså en mobil och pengar!

byebye.


jag och rebbe i spanien förra året :) miss....

cool va?

mina nerver har kommit och gått innan jag fattade hur jag skulle fixa det... Men nu ni, jei! ->
favorit låtarna just nu;)

so what, im still a rockstar

hej alla glada. kom hem från skolan nångång vid 3tiden, åt nuggets när jag kom hem, nam! det var gott ;) dankke ida.
Fick tillbaka mitt prov i projekt idag, fick vg *stolt*. Får tillbaka turism provet imon, hoppas det oxå gick bra... det återstår att se imon ;)

har skola imon från 0815-1535? +o( har inte ork med så lång dag just nu... menmen, ska ha på mig pyamas i skolan, skönt. då orkar jag. nej men ska ha bekvämt, det är så skönt, då kan man sitta lite hur som helst och då går det hur bra som helst att sitta där tills 4 typ....

håller på att ladda mobilen med nya låtar, undrar om någon här borta har märkt att jag ber med mig musiken och mobilen vart jag än går? det märkte ni väll i happis iallafall....

Nu ska jag bada badkar snart, så skönt. + att mitt hår en smörburk. tvättade inte de igår...

Sara, en bra låt jag tror du gillar ;) jag tkr om den iaf.


at my apartment

hejhej, sitter här och tittar på tv lite :P... kommer inget bra alls... den där främmande fågel är bara skämmig och det är typ den enda kanalen vi har............ fåck.

imon är det skola igen, undra vad som händer då. vi börjar iallafall med datakunskap 0950, sen har vi adm och sen arl. projekt arbete, och så får vi tbks våra prov! hoppas det går bra:).

snart är det helg *hosthost, tisdag idag* men det går fort som fna. men snart är det nästa vecka oxå:o en massa prov och en hel vecka skola igen. Men skolan är inte alls farlig, men proven är ruggi jobbiga. Jag har inte ork att träna till prov...

Ida har kommit hem, det märks. låg i soffan och chillade och tittade tv, lyssnade musik och allmän soft alonetime. Men nu är hon här och snackar glosor HÖGT, för "hon måste säga glosorna högt för att lära sig". gah, ska gå och sova snart...

Jaja men vad händer ihelg? Ska typ umgås med vänner, hitta på nått roligt =)

Har tom badat badkar idag, det var otroligt skönt tills vattent helt plöbbe var borta ;o hade typ sparkat med bort den där ploppen med foten så att allt vatten for bort...... :@ :'(

Justja! Vi fick tillbaka våra referat prov i svenska oxå. Läraren ropade ut alla en och en för att säga resultatet, och jag hade ju värra ångesten för att jag trodde att de hade gått så dåligt.... men jag fick vg! *lycklig*, och chockad var jag.

Nu säger jag hejdå och godnatt -v-


Tröjja-idas
linne-gina tricot
kjol-ginatricot
skor-sko punkten
+ svarta strumpbyxor.

at his apartment

Jag vet inte rikigt. Jag är lite rädd, ligger i soffan, äter nudlar, tittar på vänner. Suck.

Har inte mycket att skriva idag heller, men kom hem vid halv 5 tiden, väntar att ida ska komma hem, hon kommer senare hem efter dansen =)

 
me today

godmorgon

sitter här hemma och fryser ihjäl...... det är så kalllt, och det ser inte ut att vara varmare där ute... regn och dimma, FY!

nej nu, vill jag lägga mig i sängen igen, men det får man ju inte såklart... hejdå.

suendag

sitter här hemma nu, ska snart gå till tvättstugan.

Imon är det skola och skolfoto får se hur det går, hehe. Sen ska vi nog redovisa i bransch o produktkunskap... eller jag vet inte om vi hinner med det eftersom att vi har skolfotot då men vi ser ju imon....

idag har jag suttit hemma hela dagen och jobbat matte, har ett hemprov som ska in på på torsdag, det har inte gått bra känner jag.... jag är dålig i matte i skolan, hemma är jag verkligen urusel... det är nått med miljön som gör att jag inte jobbar bra här. altså inte på ett negativt sätt, utan mer som att jag vill sätta mig framför tvn eller nått.... hehe.:)

nu ska jag titta lite vänner innan jag går till tvättstugan... har inte mkt att tvätta men måste iallafall tvätta bort det jag har... handdukar osv....

idag har jag köpt en bil, ett hus, dominikanska republiken, alla sveriges fotbolls lag + sovskor.




















They said you wouldn't make is so far
And ever since they said it, it's been hard
But nevermind the nights you had to cry
Cause you have never let it go inside
You worked real hard
And you know exactly what you want and need
So believe and you can never give up
You can reach your goals
Just talk to your soul and say...

hapadada

Igår hade jag skola från 1215-1535 men våran lärare är så snäll så vi fick sluta redan 1430, så jag gick till busstationen och väntade på Ida och dom och så tog vi bussen mot haparanda.

Nu ligger jag vaken i min säng med taru vid min sida, vi har varit vakna sen klockan 0800, vi kände att vi var tvungna attfå sova ut idag, därför sov vi så länge................ Nu har vi hela dagen framför oss och vi vet inte vad vi ska göra. Kanske göra snögubbar? ideér?

har skolfoto på måndag, undra vad jag ska dra på mig för kläder.... skolfotot är i ett sällskapsrum, hjälp, alla kommer se :s skämmigt.......

Gud, jag och taru drewlar...... det är om oss han sjunger, bara så ni vet.

HAN ÄR HET

snodde av erri :)

DAGENS:
klädsel:
aladain byxor,tshirt,kofta
frisyr: löst och blött
låt: alla akon låtar :o
tv: tittar inte på tv
vill ha: en maskin om man kan ställa sig i och säga vart man vill fara så tar det en sekund så är man där
tråkigaste: vakna
roligaste: får träffa kompisar idag

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: jag, annan är nog ida
såg dig gråta: jag själv
fick dig att gråta: en jävla film
fick dig att börja skratta: ida
du gick på bio med: ida
du gick på stan med: sara
skickade ett e-mail till dig: REKLAM :@
skickade ett sms till dig: taru
skickade ett lunarinlägg till dig: hm... kan det ha varit erica?

HAR DU NÅGONSIN:
sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: ja................................
bråkat med ditt husdjur: jep. alltid
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej men det har varit läskigt nära
EXTRA:
Vad är du mest rädd för:
att måsta göra ett sånt där livsförändrande beslut
Vill du gifta dig: nja, beror på
Vem hatar du verkligen: ingen speciel, kanske ett sånt där berg som ofta gör ont i foten
Varit kär: jo
Kör du bil: :(
Har du ett jobb: :'(
Gillar du att ha folk omkring dig: ja oftast, ibland är det bästa att vara ensam
Är du ett hälsofreak: njä
Är du ensam nu: jo

FAVORIT:
Rum i huset:
 garderoben
Typ av musik: rnb, soul,
Parfym: nått som luktar gott, christina aguilera är en favorit
Månad: januari
Mat: lasagne
Dricka: ice tea
Godis: choklad
Tidning: jag vet inte riktigt....
Film: Pelle svanslös helt klart!
Skådis: lätt orlande bloom eller milo ventimiglia!!
Djur: hund


beror ju på vem som frågar.- ja jag vill gifta mig milo..........

saviour tonite

Hej hopp. Idag fick vi tillbaka provet i datakunskap, 1poäng ifrån mvg :@ irriterande eller vad?

Jaja, men livet flyter. Idag var jag ute på stan med sara, vi köpte båda lite smått och gott ;) köpte ett par aladin bralls, tshirt och världens snyggaste örhängen ;) vita o stora, snyggt! kommer bild upp på dom sen.

imon börjar jag 1215 har svenska o engelska, en enda stor lektion för vi har samma lärare i båda ämnena. sen tar jag nog bussen 1510 till happis, den går just utanför skolan så behöver inte gå till busstation ;)

Jag är helt fast vid en låt igen. det är typ det bästa som finns, att ha en bra låt på mp3:D haha....
Akon-saviour tonite! så bra.

frågan är bara hur jag kommer från busstation imon... pappa ska till stugan och jag har tung väska :o får nog gå, men motion skadar inte ;)

Jobbigt att åka buss imon, men ska ta på mig värsta mjuka kläderna så kan jag sitta lite hur som helst i bussen, alltid skönt. sen på söndag när jag åker hem igen så har jag tvättstugan klockan 1700, har inte mkt tvätt men ska iallafall tvätta bort det jag har :)

sen är ju frågan hur länge vi blir kvar här på tuna? verkar som att vi blir tvångsflyttade till stan;) härligt! men vi får se hur det blir med det, flytten sker  isåfall i december så:) bra julklapp;)


Mina nya <3
örhängen-ginatricot
t-shirt med fick över ena bröstet-gina tricot
aladin byxor-cubus


Hejdå vi hörs!

bröstcancer

var på lindex idag och köpte strumpbyxor och trosor när kassörskan frågade om jag vill stödja bröstcancer fonden med en tjuga, klart jag vill sa jag så klart ;) så nu är jag en stolt bärare av det rosa bandet på min snygga svarta nya kappa ;)

Idag i skolan så var det prov i projekt, jag vet inte alls hur det gick... kändes som att jag babblade om samma sak hela tiden typ:S hoppas iaf att jag får G!............ fick inte g på det oförberedda provet på administrationen :( men var faktiskt sjuk när jag gjorde det! det borde inte gillas då..

Imon börjar jag 0815 och slutar 1600, guh, jobbigt.... har prov i turism, helt klart det roligastg ämnet men måste nu bara plugga så att jag klarar provet! :)

ikväll kommer väll mummi hit oxå tror jag, hon är ju här några dagar i veckan alltid för att hon jobbar för marjo o dom... men det gör inte oss nått, här är det stökigt som fna! Mummmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................

Sen på fredag åker jag hem som sagt.... känns så jobbigt att åka bussen :S men målet är ju gott ;)


en outfit jag prövade på när jag testade nya strumpbyxorna ;)
strumpbyxor - lindex
skor-din sko
tröjja-seppälä
linne-gina tricot
bälte-gran canaria

gick inte att publicera i morse........

sitter just nu här, börjar 0950 idag, men bussen går redan vid typ 9 ;o för ids inte komma försent, o det gör jag om jag tar senare buss.. menmen. kanske går till marjo o dom före, om dom är hemma så att säga.

igår var jag barnvakt med ida åt elias jesper o nathalie när peter o marjo sku på föräldramöte. det gick hur bra om helst, gick o la elias vid 7 tiden, och det var så mysigt när han la armen runt mig o somnade. hehe, höll på att somna själv men var sen tvungen att resa mig... och sen åkte jag och ida hem, med våra kyckling! nuggets o bröst;)

Målade igår mina klor röda, jävlar vad dom blev långa ;)

slutar tre idag! ska då göra vad? hem till habi iaf på fredag:) STRIP FFS




dagens
tröjja-bikbok
svartlinne-ginatricot
kjol-cubus
skor-skopunkten
+strumpbyxor
RSS 2.0