my boy

altså...grau, rösten...

mother fucker from hell

sara ska sätta på en bra låt på datan, en lugn låt.
Linn tycker sej också ha hittat en bra låt.
Sara. åå vad heter den, jag sätter på den.
Linn. Kill mother fucker from hell.
-tyst-
alla Hahahahahahaha.

Sprang hem från rebbe nyss, för det var verkligen svin kallt så jag sprang hela vägen! Sen var jag pissnödig oxå men det hör inte hit.

Ska nu packa mina saker för imorgon på morgonen åker jag till mommo sen till luleå med buss. Sen måste jag tvätta kläder! SUCK.

Nu ska jag ta o tvätta ansiktet, ska nog vänta med att tvätta håret tills imon kväll, sen så ska jag lägga mej i sängen o lyssna musik äta godis o kanske se nån film. Gonatt!

kom igen kom igen

har shoppat idag! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. nu är man inte tät någe mera. damn.

ett par jeans, en jeans väst och en tröjja ;)

hejs.

hola peeps

har vaknat för ett tag sen och har just dragit på mej nå trasor. Ska snart till stan med nina osv ska se om jag hittar nå jeans:)

altså, det jag saknar mest när jag inte är hemma i min lägenhet är mina högtalare och min säng! jag menar, jag kan inte leva utan dom! Att ligga i min säng och höra lil waynes underbart *host* sexiga röst komma ut ur högtalarna är liksom drömmen. Just nu anyway.

jee vi hörs, tjaooo



Och sen är det så roligt att titta gamla bilder, som dom här:


jag och rebecka i gran canaria 07... seriöst va länge sen!!

jag och ida, efter att jag varit i gran canaria med rebbe och ida efter att ha varit i turkiet med sara. vem är brunast? hähä

och sen då några av tjejerna i mitt liv ;)

ojojoj

fan så nice! Hon har gjort det igen, tack linnea;)(L)

Ligger as trött i sängen nu, somnar nog snart, har suttit med mina vänner hos erri ett tag sen gick jag linn o rebbe hem till mej o satt ett tag innan dom for hem.

Asså är svin trött o hatar dom här tangenterna så vi hörs imon, godnatt ;)

whos your daddy

Jag har just kommit till habi, det var tungt chill att åka buss för en gångsskull. Jag bara låg där o lyssna bra musik o så vips, så var man i sveriges ändpunkt... Nästan iallafall...

Nå har just ätit tacos och sitter nu här, är trött och mätt. Sova kanske? Snart ja!

Skolan idag gick snabbt, det liksom flöt på, och jag känner på mej att novellen jag började skriva på idag, kommer bli bra! För den liksom är realistisk, förbjudet heter den iallafall. Eller, okej, den kanske inte blir bra nu när jag skriver den, men OM någon författare vill skriva en bok med just den handligen skulle jag gärna vilja läsa den. Kanske det finns redan, hum... bibblo på måndag;)

Nu ska jag titta lite på internet och sen inte göra någe=) hejs!


ma beautiful hometown!

13 going on 30

såg den just, och den fick mej att sakna sommaren så otroligt mycket. Och den handlar ju om  gammal vänskap bla, och gammal vänskap rostar aldrig!


över ett halv år senare, och inte i närheten av varandra... Ser det ändå ut så här när vi väl är.

why can't i breath whenever i think about you

haha nu har jag fått mej en som ska fixa min blogg design! SNÄLLA Linnea ska göra det här nån dag, så titta in vettja ;) Jaa, då slipper jag paint!

Idag var ju skolan som den var, helt rolig om man räknar bort vissa saker:) Sen hade vi dans, som var kul! men jag är verkligen, inte bra på de, haha! Men skit samma, måste ju träna så man blir bättre!

Imorgon äre skola först 1215 så då får jag osva imorgon alltså, skönt :) Sen tar jag bussen till habi efter skolan, där får jag äta tacos dirr jag kommer dit, gott :)

Var på stan med eveline efter skolan oxå, och hon köpte världens snyggaste skor typ och jag världens snyggaste väska :) Stor som jag vill ha den, och den rymmer alla mina saker! åå...

Ja men nu ska jag vänta på att ida kommer hem med JUICE! sitter här o äter morötter.

Det blev liksom ingen röd tråd i det här inlägget.... Men, uppdaterar bättre sen.

Bjuder på några bilder på världens bästa klass som roar sig på en utter :)


Fredrik testar vägen upp, men gled ner


Elina liksom, snubbla!


haha, wiiiho här gick de snabbt!


linnea och elina(?)



haha!


sen bjuder jag en bild vi knäppte när vi såg att kristoffer låg o sov i soffan en dag vi skulle o äta ;)

gjorde nått nytt med lila!

 <före-efter>

s-v-e-t-t-i-g-t

jag och ida har bytt rum med varandra! Hennes rum är typ drömmen för mitt rum är ju perfekt för en mindre säng. Jag menar, när jag hade rum där så var det bara min säng man såg för att den är så jävla stor. Men nu har jag större rum och det passar bra till stor säng ;) Dock har jag ju soffor och tv nu, men what ever, jag tycker dock att våra rum blev mycket finare nu än vad dom var före... iallafall idas. jag har lite tomma väggar ennu, måste kirra det på någe sätt =)

imorgon den jobbiga skoldagen, så, jag ska nog försöka sova tidigt idag. men måste duscha ennu så, vi får ju se :) köpte ett bälte idag, aaaaaaaaaaas snyggt, visar bild imorgon!

puss!

my place, ser så mkt bättre ut i verkligheten! kom o hälsa på vettja ;)



Idas room :)


nu ska jag snart sova!

inser att jag bara för någon minut sedan publicerade mitt senaste inälgg. MEN jag ska bara bjuda på några bilder och sedan försöka sova, är inte trött alls men blir nog de när jag släcker alla lampor och tar på vänner;)godnatt!



haha jag o sara beviasde för ida att vi minnsan också är bra på att böjja och vända på våra ben och kroppar.

i think i might holla

jag fick just en sån där idé. En jobbig sak egentligen, för det är liksom omöjligt för mej att hitta nån plats för något sånt här i lägenheten, men iallafall, jag vill ha en skohylla, för har enormt mycket skor som har ligger i en hög på golvet och intryckt i garderober vill ha en sån här typ!!


Jag menar det hade ju varit fint :(
Jag ska ha en sån, jag ska köpa. Då får jag nog ta bort nått från mitt rum typ... för jag ska göra om här nu, orkar inte ha de som jag har nu..... :(:(:(:(:( depp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha-ha-ha

bota mig!!!!!

Jag har sån hemsk höjdskräck.... Det är seriöst hemskt hur jag liksom, mår dåligt av att bara vara på små höjder. Jag men hallo, det är ju pinsamt att jag får så där snurr i huvet när jag står på en bänk som inte är många cm från golvet. Men höjdsrkäcken fick jag iallafall möta på idrotten idag, annars var det hur kul som helst! Men inte höjder... Nej, det är något jag inte klarar av...

Efter skolan for vi till uttern(haha), Några åkte ner för den hala isbanan medans jag stod nere och a-s-g-a-r-v-a åt dom människorna som åkte ner för banan lika snabbt som en nyårsraket! Jag har bilder och filmer men har inte för över dom på datorn ennu men visar er senare! haha!

Imorgon börjar jag 0950 så de blir skönt med lite sovmorgon=) nog för att jag börja 1015idag men. Torsdagen vill jag inte ens tänka på... 0815-1700 +o(

Sen har jag en ny kärlek, lil wayne. Han har så otroligt snygg röst, jag säger bara, min ska kunna sjunga så om det nu tar mej hela livet att hitta.

Nu ska jag lyssna på sobers låtar, som är så jävla bra och som verkligen får mej att tänka. Det är sjukt, ja men jag måste tänka, tänka vad som egentligen är värt att testa! Hejdå.


Nu äre bara 43dagar kvar till Teneriffa!
una cerveza por favor.

all natural al french

fick en jätte fin present av sara och frida idag, värsta manikyr lådan! Nu ni, nu ska jag låta mina nagalar växa ut ordentligt igen och sen börja ta hand om dom med alla sakerna som finns i lådan! Har redan testat måla dom, ha-ha-a, fyfan vad fult det vart.... Bättre lycka nästa gång.

Har varit och tränat idag med sara efter skolan, och det var skönt! Tog ett kort bad när jag kom hem och sitter nu här. Justja, hade damp på min mobil för att den börjat "glappa". MEN det var hörlurarna det var fel på, för jag hittade ett par helt sprillans nya i garderoben och jei, det funkar! Glad igen.

Skolan idag var helt ok, vi hade sve, matte, handel och näthandel. Jag menar, det var mycket snack om edward idag, han från twilight! Både i matsalen, matten och på näthandeln... Han är ju bara för snygg och liksom, jag vill ha honom! Det är nog många som vill....

Sen måste jag bara avsluta med att vi har en kändis i klassen, och jag som har både Idas och Davids autograf har nu en från Frida oxå! Som ska dansa sm i bugg ;)

Wola, en bild på den autograf jag en dag ska sälja och förhoppningsvis tjäna en jävla massa pengar på... Eller egentligen har jag en egen autograf i boken men den här fick man ta bild på. haha, nej men nu ska jag ta och avrunda och gå o lägga mej i sängen o dricka vatten! godnatt :)

i brist på annat

så har jag nu rensat garderoben... Det blev dock inte så mycket som jag plockade bort, ett par jeans och några tröjjor och linnen... Men resultatet bland mina väskor, kläder och skor blev dock stor, och skön! Tog några före och efter bilder:

<-före-efter->
<-före-efter->
<-före-efter->
<-före-efter->
<-före-efter->

Ah, nu var det gjort... nu behöver man inte göra det på ett jävla bra tag igen ;)!!

typ världens present

helgen började ju att jag och sara gick på bio och såg världens s-ä-m-s-t-a film, wallander hämnden! Gå och se den, verkligen värd pengarna!!

Vi for sedan hem till mej på tuna och här satt ida, davve, frida och tobbe=) Och såklart, hade mina vänner köpt en present till mej som fyllde år i onsdags... Paketet var väll rätt avslöjande redan, jag öppnade toppen och såg texten och skrek till och blev röd som en tomat inombords. TUR att jag inte blir röd i ansiktet.... Men tack för presenten, den kommer jag nog få god använding om inte drastisk förändring sker snarast!!

Sen la vi liksom oss i sängen för att sova, medans jag läste ur min bok ligger sara och ida och tränar på sina framtida filmplaner! Det gick som smort, och sedan ville ida oxå veta om vi hade potaits hemma, suck!!

På lördag sov vi länge och missade ett och annat innan vi tog bussen in till stan för att möta pinglorna Erica och Taru! Vi gick på stan ett tag innan vi tog bussen hem till oss! Taru och Erica beställde hem pizza som det tog 45min för att hitta hit.... Och för Ida och David tog det minst 1timma innan den kom... Vi satt iallafall här hela kvällen innan vi somnade vid 2tiden, taru med sin mobil i handen, Erri med tidningen i handen och jag med min bok!! Camilla Läckeberg-tyskungen, så jävla bra..... Nå men ihelgen blire att umgås ennu mer med tjejerna för då blire nog att åka till pappa i hapadada.

Nu har alla dragit hem och Ida till boden(?). Jag blir altså heelt ensam hemma ikväll, ska till tvättstugan oxå men. Någon som vill joina?;) Bye-

Justja!! Vi hade lite catwalk här hemma igår! Visar lite bildeR;)

    

urkpåburk

sitter ida o säger i vardagsrummet just nu, där hon sitter med sara och david. Sara och jag kom just hit, vi har varit i stan och ätit med frida o tobbe:P Det var gott! Men vi är nog lite hungriga ennu... Vi ska på bio ikväll som sagt ! Ska bli kul, men jag ska byta kläder, orkar inte ha de jag har på mej just nu...

Men vi höres senare, imorgon kommer mina tjejor hit de ska bli så kul:) Hejdå!


me today =)

hola!

kom hem för ett tag sen!! Seriöst 0815-1700på torsdagar... men det ska nog gå! Har iallafall ätit nu, var j-ä-v-l-a hungrig....

Imorgon ska jag på bio med Sara, vi ska se wallander! hoppas den inte är för, läskig. För då kommer Sara bli alldeles för rädd! hojja!

Har köpt nya block till skolan idag, jag och elina var o letade efter dom där jävla 7ämnes blocken men inte fanns de nå såna kvar. Så köpte isället tre nya block med hårt omslag ändå så!

Nu ska jag fixa o trixa här med lite kläder som passar bra till hela dagen imon då vi ska på bio och skola...

Hejdå nu, ska lyssna på bra musik och leva livet.


här var det slappt!

fina frida som sjöng solo för mej!

haha, haha....

Elina och Therese pluggar på ADM :(

åh vilken dag!

Tack alla som kom ihåg mej o som har grattat! Jätte mysigt :) I skolan sjöng dom till mej på datalektionen och sen sjöng frida solo åt mej på arl lektionen! Ni är för söta hörni, hp1b är verkligen världs bäst.

När jag kom hem från skolan så började jag laga mat till 11pers, men så klart lagade jag ju för mycket! Men det gör inget, nu har jag och idag mat till imorgon. Iallafall så kom pappa nina o filip hit vid 5 tiden och marjo o familjen kom strax där efter. Vi åt maten och så fick jag pengar och världens finaste klocka som jag velat ha och två par örhängen! Ska nog inviga dom imorgon ;)

Nu har jag just kommit ut ur duschen och det känns som att klockan är mycket mer än vad den är... MEN det är ju bra att jag är trött för imorgon har jag skola från LYSSNA OCH HÄPNA 0815-1700...................................... Men jag och Elina ska nog ha kul sista lektionen då vi har dans! lalala.

Nu ska jag föna håret och sedan lägga mej o se nån film och förhoppningsvis somna "tidigt". Hejdå och tack igen ni är för bra:)!




jag menar, tack!

Har fått hur många grattis sms redan och klockan är inte halv nio! Tänk att mej var det första många tänkte på när dom vaknade, tack!:)

Ja men nu, nu är man 17! Ett helt jävla år kvar till 18. Det känns både skönt och irriterande. Får man studiebidrag efter 18? haha...

Jag har inte den blekaste aning om varför jag vaknat så här tidigt idag... men buss går på typ en timma och jag har vaknat för en timma sen nu... Nå väl, ska lägga mej o stirra upp i taket och inte somna. Hejdå vi hörs :)


och här fynd tröjjan jag köpte för 200kr nått innan julen men som jag lämnade tbks, jag köpte den för 49kr för nån dag sen...

mitt 09 ska bli...

... ett år värt att komma ihåg!

Januari månad börjar ta slut... Ennu har jag inte brytit nått "nyårslöfte" eller?... Försöker iallafall!

I MARS ni, då ska jag och min under bara familj, 9st, åka till Teneriffa för att sola, bada, dansa och ha det bäst!!


Där ska jag ligga om nån vecka!...(månad :( )


OCH ni vet det där långa livlösa, flera blonderingar, håret jag bär med mej på huvet. Det ska bli bättre än på flera år nu! För jag, ska inte färga det på hela året! Det är kanske omöjligt för att jag älskar att fixa o trixa, men jag ska!


Och ni vet vårat kök här i läggan? Blåa tapeter +o( Dom ska jag och min Frida tapetsera om!  JA, vi ska utnyttja våran bofond till läggan som vi har på över 4000kr... Och vi ska göra om köket till ljusare väggar!

Våra underbart fula tapeter, blåare än... blåast ENNU med en vit rand i mitten.


Sen ska jag gå ut ettan och ha ett sommarlov fullt med förhoppnings vis JOBB! Ska jobba hela sommaren om jag så får! För nu ni, är det slut på lekar jag ska bli rik!

Och innan jag sen går tillbaka till skolan för att börja på mitt andra år så ska mitt nya rika jag och min mamma åka till London för att bo billigt som fan och spendera mycket som fan på kläder och annat! Längtar.



Jag hoppas året blir bra, och jag känner det på mej. Jag har så mycket nytt att uppskatta nu! Så otroligt mycket mer människor att tycka om och det känns bra! Vi kommer nog få ett bra år allihopa. Kanske inte så svårt då 08 sög så otroligt mkt. Aight, godnight!

mycket snack om den där födelsedagen

Sara säger (16:56):

hihihihiihi jag har ett paket till diiG

Paulina säger (16:56):

till mej

Sara säger (16:59):

jaha du har redan börja försöka glöma bort att du fyller 17år imorgon. Du fyller skit åldern ett jävla år kvar...

13år=Grattis paulina tonåring.

14år= Grattis fjortis Pau.

15= Grattis Paulina nu år du knulla laglit.

16=Grattis nu har du åldern inne att köra epa!

17= Vaaa sa någon nått om födelsedag?

18= LET´S HAVE SOM FUN!!!!!!!!!!!!!!!

Ihelgen kommer mina bästa hit!! Och vi ska ha kul och spela spel, dansa och ha kul! På fredag ska jag nog på bio med Sara oxå, vi måste bara hitta en film som vi vill se! Nu får vi väll bara hoppas på att det här året när man är 17 inte är som alla säger ;) Tror jag dock inte.



hej!

nu ska jag snart hoppa in i duschen! Vi hade prov nu sista lektionen som jag tror gick bra? hoppas det iallafall.

På idrotten idag så hoppade vi sån där jävla stor studsmatta. Och ni som känner mej vet ju att har problem med knät... Men jag hoppade lite iallafall, lite själv och sen hoppade jag två och två några gånger;)
Sen spelade vi innebandy halva tiden och ni som känner mej vet att jag är rädd för bollar men tänk för att jag spelade ändå!

Men nu ska jag dra mig mej mot badrummet, yo! Ikväll ska jag tvinga ida att ha en till lektion på dans med moi!


jag har hållt mej hitills, inge färg i mitt hår de här året inte!;)

hihihi !!



godnatt fan

jävla äckel dag

Jag är glad att jag gått vidare och jag inte sitter fast där vart jag satt för ca ett år sen.

Ida är och handlar med mummi o dom, jag skulle med men orkade inte nu... ligger här i sängen och ska nog ta o träna på praktisk marknadsföring. Prov imorgon... Imorgon har vi idrott också, jag tycker så om det här! Det är jätte kul, med världens bästa klass! Undra vad vi ska göra imorgon...

Har just tvättat håret ska låta det torka, sen ska de lockas sen ska jag tvätta kroppen. Delar upp det för att minska på eftersvettningar(fy) och för att mitt hår tar år för att torka helt o hållet...

Nu vill jag gå o sova, få bort den här dagen. hejdå.


äckel skor som är sönder
jeans som oxå är sönder faktiskt
idas sjal
jacka från diva
och under en svart tshirt


 

inlägg till erri som har tråkigt!

Erica Greus , hum, när träffade jag henne första gången? 25mars 1992 när jag och troligtvis min mamma besökte Erica och hennes mamma i kalix på bb! Det var säkert en solig dag den 25mars då en solstråle föddes!

Flera år gick vi runt med rött läppstift kletat på våra kinder, våra mammors "snygga" kjolar och sjalar runt våra små "30 kilos" kroppar. Plast hinkar i handen och bankades på dörrar tigger vi och önskar oskänt folk glad påsk!


kalas har vi också varit med om! En massa kalas! och Snart blir det ännu två kalas när vi båda fyller 17!



Och sommaren 09 kommer bli jävligt roligt! vi ska göra ett och annat och dansa oss genom 09 för att sedan dansa livet av oss 2010!


hahaha ser ut som att mamma typ ropar att jag ska komma och äta och erri tänker nää palle ska ingen stans muhahaha. och jag ba oh shit hjälp mej.

skulle kunna lägga ut hur många bilder som helst!!! JAG<3GRUS.

teneriffa here i come!

beställde just hem ett par underbara skor och en bikini överdel(inte lika snygg, men enda som fanns i min storlek som passar till bikini underdelen jag har här hemma).


!

jag har så tråkigt... kom just från tvättstugan, det känns skönt att ha fått lägga tvätten i maskin, men att måsta gå dit 2gånger till idag känns, jobbigt... eller egentligen inte, det är väll det "roligaste" jag kommer göra idag... måste plugga oxå, snälla....

På onsdag kommer familjen o fikar som sagt, kanske lite kompisar till helgen? Det skulle vara kul:) Nu ska jag ta och ta mej ett glas med iskallt vatten och lägga is i! och sedan börja plugga. hejdå :)

söndag städning och pizza

hejsan. Ligger på soffan nu trött och mätt! Igår hade vi lite förkul här hemma hos mig, det var lugnt och skönt och rätt trevligt folk oxå.:) Jag Frida och Tobbe har sovit här hemma hos mig, dom sista som satt här igår for hem vid 2tiden :) 

Idag jag har vaknat vid 12, Vi städade hela läggan, Frida dammsög tom(!!), det har jag inte gjort på ett bra tag så de känns underbart rent nu! Sen böt vi alla lakan o så och så beställde vi hem pizza som vi just ätit upp! Nu ligger vi i sofforna och tittar vänner. Ida kommer väll hem på nån timme och klockan 5 ska vi börja tvätta kläder, det är väldigt mycket att tvätta... suck.

På onsdag 21 fyller jag år! Då kommer nog pappa och dom komma hit för att fika o äta. Måste komma på vad jag ska laga för något:)
hejdå.




godkväll :)

nu har jag varit med frida hela dagen, kom just hem! Nu ska vi ha kul ikväll så vi hörs först imorgon. Hejdå!:)

nytt

det här är nytt, och allt gick på cirka 300kr... Mellandags rea på internet, nice.

Underkläder, Bikinitrosor och Leggins.






Allt kommer från www.ellos.se !:)

everywhere i go people dont know

Ligger hemma i sängen skit trött! Och jag vet precis vad de är som gör mig så trött... Men jag är för trött för att göra något åt det. Jag vill bara, orka hålla uppe mina åsikter, jag har inte gett upp ennu. Men jag börjar bli trött, och rädd... vill inte.

Det blev inte habi för mej i helgen... jag är helt slut så jag somnar nog nu när som helst, men ska lägga mej framför tvn snart o se lets dance iallafall... Sen blire nog att sova! Imon ska jag ringa någon som får gå på stan med mej eller något! Sen ska jag bara tat lugnt och sen städa på söndag...

Jag orkar inte skriva något mera, skolan var precis som den brukar på fredagar, förutom att jag höll på att frysa ihjäl när vi sprang till stinas på rasten o köpte dricka... med t-shirt i minst 20-...

Fyller år på onsdag! Hejdå:)



fredag

Nu är det fredag, igen. Det går helt jävla fort, veckorna altså. Vaknade för ett tag sen, börjar ju först efter 12 idag. Håller på att äta nu och ska snart fixa mig lite, bussen går om sisådär en timma in till stan ;P

JUSTJA, glosorna. Hejdå!



ja jag älskar kläder... och mina nya skor! dom har jag inte spänt fast på den här bilden, dock.

papperskorgen

har jag kastat paulin.fi i!

adda mej istället på paulinausvasalmi @ hotmail.com

liksom storbloggarn

andra inlägget för idag, läsare ökar varje dag, kul!....

Jag kom hem från stan för ett tag sen, har varit och ätit med Ida och Pappa... Vi pratade och så, jag ska skaffa sommar jobb snart! Och sen så var vi och hämtade pappas bmw dom vart på lagning, jag hittade min bil oxå! Den jag ska HA nångång.... Så jävla snygg... En röd, det enda som inte fanns på den bilen är att taket inte gick ner:( men annars mucho perfekto!


den fast röd!

nu fan ska jag aldrig säga potatis igen!

Nu har jag redovisat bort min rapport om potatis! Så jävla skönt måste jag bara säga. 4minuter tog det dock bara... Men *pekar på mitt öga* så mycket bryr jag mig.

Pappa är nu här hemma hos oss, vi väntar på Ida så ska vi ut o äta innan han drar tillbaka till Haparanda. Vet inte ennu om jag ska dit imorgon, om det blir så blire nog stugan vi far till :)

Justja, har ju haft på mina nya skor idag! älskart dom verkligen, MEN enda nackdelen är ju att jag gått i "högklackat" hela dagen, så när jag tog av dom här hemma var det typ asskönt. Men ska snart dra på dom igen och dra nånstans att äta, sen kanske vi far förbi i sbyn oxå och ida ska till hertsön o dansa bort hennes bekymmer. Eller oxå lära små barn....

Tvättade min sportbh i lite för många grader så den krympte, men se oj, nu passar den perfekt! Imorgon är det fredag och jag börjar 1215! Sen slutar vi vid 3 och då återstår de att se vad som händer ihelgen. Hejdå!

 
spetsleggins-ginatricot
tröjja-ginatricot
skor-nere i smedjan..........

onödig dag!

vaknade imorse och hoppade in i duschen, fixade mej och for till skolan vid halv 12:) När jag kommer till skolan möts jag av alla i klassen som säger att vi inte har nån administration! Okej, det var ju skönt men då hade man ju liksom gått onödigt till skolan så här "tidigt". Men som tur är så började vi den andra lektionen tidigare!

Sen gick gick vi på stan ett tag och sen åkte jag hem! Sen åkte jag till stan igen med Ida den här gången och jag köpte skor! 1600kr och så vare 50% rabatt, jei vad dom är fina :)

Nu ska jag äta upp min mat som var svin GOD! *stolt* Kyckling och klyftpotatis med paprikasås.


Det är med inbyggd kilklack

aow sovmorgon

skönt! ska dra på en halvtimma eller så =) ska bara äta lunch först och fixa mig färdigt... Vi har bara två lektioner idag, slutar redan 3! skönt.

Vi hörs senare =) adios

lite kvällskul

Tulkaa syömään kiiwiä!
-tyst-
bir, gidip yatmak kivi!
Va?
Det betyder, tyst jag vill inte ha kiwi på nå språk.
-hahahahahahaha.


brun!

så jävla kul

idag hade vi idrott. Det var faktiskt skit kul! Vi körde såna där grupplekar, två grupper och så skulle man göra saker som faktiskt var jävla kul. Idrott med hp1b ÄGER, alla lektioner!

Efter skolan gick jag med Alexandra på stan, vi gick på korvgubben o åt, måste komma ihåg pengar imon, måste nog skriva det i pannan på mej så att jag inte glömmer. Har börjat få jävla dåligt minne nu förtiden.

Imorgon börjar jag 12!! Nice. Har ingen datakunskap så! Det ska bli skönt att sova lite längre ;D Fast sen på torsdag börjar vi ju 0815 igen... men vi slutar nog tidigit iallafall! Tills vi får vårat nya schema ser det rätt chill ut, men sen.... 1700 på torsdagar...

Nu ska jag duscha sen ska jag äta middag, hejdå!


Killarna i klassen fråga varför vi tjejer besöker denna blogg varje dag? Svaret har jag faktiskt inte, det är väll kul att se hur en 17årig tjej har råd att göra så mkt... annat än vi själva, typ?

måndag måndag eviga måndag

altså måndag måste nog vara längsta dagen på hela veckan... kanske för att man slutar så himla tidigt i skolan, det är iof skönt, men att bara vänta på att dagen ska gå är inte skönt. För det är ju liksom måndag, 5dagar tills helgen igen... Men skolan inte är så farlig den heller.

Har varit i sunderbyn idag och ätit middag och så. Sen åkte jag hem med Ida och vi snackade hela bussresan om våran resa i Mars, Teneriffa Baby. ska bli så kul, sola&bada, dansa, äta, ha kul!

Är det någon som vet vart jag får tag på en sån där dagsräknare på internet, sån där som räknar ner?

Nu ska jag se film, börjar 10imon, soft :) godnatt.


hittade en grymt gammal bild på mej oxå

ah, 9 dagar kvar

men idag är det sebbes dag! har känt honom i 12 år snart, och vi are friends for life! Grattis!



teneriffa

3 mars åker jag bort från förmodligen ett slaskigt Sverige!



Söndag

Helgen har gått hur fort som helst, men det gör den väll när man gör mycket!

I fredags kom killarna på besök, vi åt mat tittade lets dance, eller "tittade", vart ute och gick "farliga" vägar och delade sen min säng i 4delar så att alla skulle kunna sova!

Vid 3 tiden slutade jag skolan, jag åkte hem och förde mina saker men åkte typ direkt in igen för att möta sebbe o dom :P Vi gick o handla och tog sen bussen hem till oss. Hum, altså, jag kan inte komma ihåg när jag har skrattat -non-stop- senast? Det gjorde jag iallafall i fredags efter klockan 6 och framåt mot morgonen.

På Lördag åkte vi in till stan för att leta efter en jävla mössa åt zebbe, som jag o sara trodde skulle bli så där jätte kul och skit lätt. Men efter 2timmar och 111 affärer och en stretande sebbe ger vi nästan upp innan vi trycker på honom en sån där buff, assnyggt! Det tyckte inte sebbe men vi lyckades ändå få honom att köpa den när vi erbjöd att betala halva. jei, nu får du faktsiskt ta o använda den!!

Senare åkte killarna hem och vi fick ytterligare ett besök av en habibo, Linn! Vi möttes i stan och sen fortsatte vi hem till Sara där vi alla skulle sova, jag linn o sara. Vi bowlade (jag vann), åt en massa godis!
Efter besök på Godishuset.
- Fan va smart att köpa micropop när du inte har micro sara....
- oj fan


3 delar av min säng + jag och sebbe

Andra delen av min säng + ante och jonas


Sara bowlar

Jag visar upp mit gyllene klot

Linns tur snart

detta fält måste tydligen fyllas i

igår somnade jag ennu tidigare, typ vid 2200... det är så skönt att somna tidigt för då är man inte trött på morgonen!

Börjar kvart över tolv idag så måste inte sticka till stan ennu på ett tag :P Ska äta lunch hemma ennu så. Idag kommer Davve och Sebbe(?) hit:D hoppas, då får vi hitta på nå kul och mys i helgen! På lördag kommer iallafall våran LINN också, jajjebing va kul :)

Idag får vi våran nya lärare i engelska och svenska oxå, undra om hon/han är bra.. hoppas, säkert bättre än våran förra iallafall...

Men vi hörs, hejdå :)

 

dum men snygg


Han är väll typ knäppaste jag hört? Men han är ju snygg... typ min stil upp i knoppen. TILLS HAN ÖPPNAR KÄFTEN.

bom bom

idag var första dagen i skolan, inte alls farligt! bara allmänt skönt att få vara social och träffa människor. Vi hade kort(?) skoldag egentligen om vi hade vetat om det och inte gått typ en timma på stan, för vi hade ju håltimme. Men egentligen hade vi ju slutat, men smst hörde vi inte så vi gick tillbaka till skolan och då sa dom att vi slutat. Nå inge fara med det, for och gymmade med sara och sen tog vi bussen hem till oss o laga mat och titta på björn gustvasson, killar som tycker föredrar rumpor istället för bröst och som äter kött heldre än fisk FIFAN, och söta barn med ett otroligt läskigt skratt.

Linda har oxå varit här hela dagen, eller i luleå! mys att träffa henne igen, så här har vi alla suttit hemma hos oss, skrattat, ätit och pratat! Dom for just in till stan för att sara skulle hem till läggan och linda hem till habi!

Nu ska jag duscha.... sen blire o se nån film. Börjar 12 imon! SOFT. Och sen förra natten, har aldrig sovit så bra! och anteckna att jag somnade vid 11? Jag trodde att de skulle bli en sån där 2-3natt igen, men nej! och det var inte ens svårt att vakna vid sju i morse heller. Det kallar jag, fett nice.

bye;) justja, fyller 17 om tretton dagar, onödiga året närmar sej eller....

 
me today

ni vet de är ju skola imorgon

så måste sova snart, eller sova, lägga mig i sängen o titta nån film... för jag är inte trött! skräll.

Vaknade iallafall "tidigt" idag, tvättade kläder med ida och sen for jag o träna med sara, och sen var vi en snabbis på solariumet som var hur skumt som helst men vi fick det och funka ändå så. Sen gick vi en snabbis på stan innan båda våra bussar kom samtidigt och sara åkte med 7an och jag åkte med 9an och frida joinade mej så var inte tvungen att åka ensam:) Vi for sen alla tre på hockey, så där jävla kallt vart det! Och jag som är så där absolut noll intresserad. Sen blev vi ju pissnödiga men såklart var ju tjejtoan upptagen? haha gissa resten ;) Men det var kul!

Kom hem för ett tag sen och målar nu naglarna, oj justja, dom börjar bli långa igen! jag är liksom, glad! Godnatt :)

godmorgon

jei har vaknat i tid idag! känns underbart skönt att vakna när de fortfarande är ljust ute... Har somnat vid 4 så ligger dock halv död här men det gör inget för jag är vaken ändå!

Ska snart ta och tvätta mitt ansikte i iskallt vatten så att jag vaknar, sen klockan 12 måste jag gå till tvättstugan... Sen efter tvättstugan hade Ida och jag tänkt sola... Sen ska jag se hur mycket klockan är om man tar och ringer Elina och hör om vi skulle gå på stan idag :) Jävla tvättstuga, har inte ork med dej idag...

Justja, har ju glömt att skriva upp mina nyårslöften hit?
*Inte färga håret på hela året.
*Dansa bättre...

Egentligen skulle jag vela lägga upp en massa andra löften oxå, men jag tror helt enkelt inte att jag klarar dom så jag har dom hellre bara i huvet så vet jag själv om jag inte klarar dom... Men dom  två jag skrivit upp, dom ska jag klara av!

bye

resultatet

Var sött och gott! Men jag är verkligen inte någon som kan äta hur mycket bakelser som helt så jag åt bara en och en halv bit medans ida åt tre bitar... Men det var gott!



Min paj!


Idas glömde vi ta bild på när den var färdig så det blev en bild på våra bitar isället.

baka baka baka

Yo!:P idag vaknade vi tre alltför sent.. Vid 2tiden först. Vi steg typ direkt upp och drog till stan efter att vi ätit sen fruksot/lunch. Vi förde Briitta till busstation och det var rätt sorligt för nu ser vi inte henne på ett halv år igen, för då ska vi till hallstavik på hennes student... Det ska bli kul!:P

Ida och jag for sedan för att handla ingredienser för att kunna baka här hemma ikväll. Vi har bakat hela kvällen och nu är dom i kylen och svalnar ner, ida bakade en sorts ostkaka med bär och jag bakade en bärkaka, jag hoppas dom är jävlgit goda för är jätte sugen på nått gott ;)

Nu ska jag se weeds ett tag, äta mina nudlar och sen ska jag vänta på att pajen blir helt kall, lägga på lite bär och sen titta på nån film med ida!:) Hejdå.


haha nathalien igår hemma hos marjo, så sööt!

Grattis LINN!





me love you!

boothyshake

vi har dansat lite dancehall här hemma nu! Eller haha, dancehall! Call it whatever you want to call it. Men vi har iallafall försökt, dansa dacehall. Ida är ju proffs så hon har försökt lära mig och briitta!

har tittat weeds oxå, är på season 3 redan, det är bra! hell yeah.

Nu ska jag lägga mig ner och titta weeds! Btw så hade jag några videos på våra danser men fick tyvärr inte publicera dom för att vi såg altför hemska ut!

yeah, godnatt:)







Vårat försök på det inte försökte lära oss ;) dancehall, nyårslöfte att kunna de lika bra som ida kan. inte så svårt när jag bor med henne? hmm....
 

massvis med kebab!

Idag skulle vi vakna tidigt! Ehm, vaknde halv 12. Det är iof tidigt om man jämför med tiderna jag annars vaknat på under jullovet.... Vid 1åkte vi in till stan och gick runt på affärer jag och ida åt på matstället medans briitta var o umgicks med bekanata. Kebab tallrik åt jag, nam det var gött.

Sen köpte jag smink och sen åkte vi ut till sunderbyn för att se på fasters nya hus o så, och det var fint:P Det kommer bli assnyggt sen när dom har gjort om köket o massa. Och deras relax, dit ska jag nån dag säger jag bara ;)

haha lyssnar på ida o briitta som leker vrummet, "aaaa, jag ser helt retarded ut". Ska joina dom strax.

Vid 6 fick vi skjuts av peter, i bilen hade vi lite snack you know what am saying. AIGHT. Oh no, you dindt just talt about ma mama. The real thing!

Vi hörs, bye =)


Ida äter på matstället

Jag oxå ;)

sööömn

fan att jag inte kan sova... klockan är iallafall på 1000 , då ska jag vakna fan!! så att jag är trött imon kväll..

jag är beroende av weeds och ligger sömnlös i luleå. godnatt!

bro<3

Här bjuder jag på en video på filip när han dansade och sjöng loss i somras ;) haha så jävla söt!!!

godmorgon

fan här måste de bli ändringar... måste typ vända på rytmen igen.. så imon blire att ställa klockan på minst 10 så att jag vaknar tidigare än ett fan... så sjukt tråkigt att sova bort hela dagen fan ;o

Idag vet jag inte vad som händer för det är seriöst skit kallt ute igen.... Vi får ju se nu när rebbe ringer på ett tag. Och sen så skickade jag ju med alla mina kläder med pappa igår så har inga kläder här heller =( Vi hörs senare idag, hejdå :)

 
skor-sko punkten
tröjja-gina t
leggins-gina

GH!

sitter/ligger och umgås med en massa härliga människor nu! Vi spelar gh och har beställt pizza hit.
Inga planer på när jag ska gå hem ennu, hejs vi hörs ikväll då ni får bilder. 200bilder han minst knäppts ikväll men rebbes system och min digital kamera ;)

http://ppaulina.pixbox.se <- där finns lite bilder från både nyår och idag ;)

rebecka

sitter hos rebecka nu, vi ska snart till onni. Dit kommer Davve, Ida och alla andra oxå. Nu måste Rebecka bara fixa sej så far vi sedan förbi sara och vidare mot stan. Det enda som jag är lite oroligt över är att det är SVIN KALLT ute. Typ minus 20? Fy fan säger jag bara. tur att jag har en varm jacka!

Pappa och nina har åkt till luleå idag och har tagit med sej en massa saker o så vidare så jag slipper ta med dom i bussen. Men nu kom jag på att jag inte var hemma när dom for så måste ringa o se om dom har klantat till sig och tagit typ en påse bara... det skulle inte förvåna mej.

Annars börjar jag bli hungrig och jag måste få i mig mat äta ute eller hemma typ.

Bjussar på bilder ikväll om jag tar några så att säga. cyah puss!


min varma jacka på nyår

fredag? ja jo det äre

fan altså, nu på jullovet har jag inte alls hållit koll på dagarna. Men det är rätt skönt faktiskt.

Idag åker pappa och nina till luleå, men inte jag för har ju lovat att umgås med mina vänner idag... Så jag ska istället packa med dom en massa saker som dom får ta med till luleå. För jag har så mycket grejjor, helt omöjligt för mej att ta med allt in på bussen och sen ennu kunna ta allt hem från bussen tilll lägenheten!

Jag åker hem på måndag men en buss, men vet inte vilken tid ennu, det måste jag ta reda på :)
Menmen, nu ska jag resa mig upp ur sängen och börja packa allt dom får ta med sej. Hejdå

pervon i stora lass

jag blev inbjuden i en konservation med rebbe sebbe och nicke. Visst tänkte jag. Vi snackade om det dagliga tills nicke liksom sa brb....

Niklas säger (01:54):

kan nu vänta 20sec?>.<

rebecka säger (01:54):

joooooo

Paulina säger (01:54):

aa

rebecka säger (01:54):

Sebbe

sebbe säger (01:54):

NICKE SKIPPA RAIDEN

Niklas säger (01:54):

sebbe försår vad det handlar om

sebbe säger (01:54):

haha asså fan <333

Paulina säger (01:54):

haha... jag vill inte ens förstå

sebbe säger (01:54):

så jävla ful

sebbe säger (01:55):

HAHAHAH IRL GARV

sebbe säger (01:55):

kan misstolkas nicke runkar

rebecka säger (01:55):

vah'

Niklas säger (01:55):

nu så

hahaha ååå vad jag saknar er alla!


världens sötaste

Är nog ändå min syster!







imon

Imorgon ska vi umgås! Jag, Linn, Jonas, Rebecka, David, Sebbe, Sara, Ida, Nicke, Taru umgås! För det var FÖR länge sen sist! Det ska bli så kul :)

Sen åker både jag och rebecka hem på lördag redan =( Och då syns vi säkert inte på flera veckor igen ... puss love<3

1 januari

Hej alla! Om 20dagar fyller jag 17, jag längtar som fan, inte tills att fylla år, men för att dagen efter kunna säga att jag nästa gång fyller 18! Det kommer vara något... eller.

Igår var vi tjejerna hemma hos mej och åt pizza, funderade på att hänga oss och umgicks. Vi gick sen vidare till Taru, där hade vi roligt innnan vi sjungades begav oss mot stan. Vi gick för att plocka upp bekanta och begav oss sedan mot shell fär vart, halva happis befolkning stod och lodade? Det var mycket folk i alla åldrar, det var jätte.....

Vi gick sedan vidare för att se dom finska raketerna, såg inte rakterna? Men jag stod där iallafall och frös, pratade lite med tarus föräldrar och skrattade åt pohjolan sanomat som interjuvade Sara och nånannan kommer inte ihåg vem.... Haha vilken dialekt!!! "Where do you live?" "Luleå, Really?"

Sen fortsatte kvällen till tornio där vi gick in på vanha mestari! Eller vi skulle bara på toa, men vi kom in! haha det är ju något jag måste skryta om även fast jag vet att placet är ett place för gammlingar ;)

Sen gick vi vidare mot henkka där vart jag och taru spelade spel med Henkkas lilla syster iida som är världens sötaste och henkkas mamma som är världens trevligaste. Jag sov hemma hos henkka med honom taru och ville. Vaknade mer sliten än någonsin, och myste resten av dagen med taru och milo ;)

Idag har jag annars bara kommit hem vid 3 tiden, legat hemma och sen varit hemma hos rebecka och tänkt äta kladdakaka som inte vart kladdig. Den var sten hård och äcklig. Nu ska jag sätta på bastun och basta smutsen ut ur mig. Bye och bra fortsättning på det nya året ;)

bilder hittar ni på http://www.pppaulina.pixbox.se




1. Gjorde du något i år (2008) som du aldrig gjort förut?
Ja, flyttade hemifrån

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej absolut inte

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men ska bli

4. Dog någon som stod dig nära?
nej, tur

5. Vilka länder besökte du?
Bulgarien, Finland

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, pengar

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
25augusti, då jag började skolan och var skit nervös

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag klarade av att bo ensam och att jag trivs!

9. Största misstaget?
för privat

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jep, knäskada och andra sjukdomar

11. Bästa köpet?
min tatuering måste jag nog säga

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja en massa!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Låtarna vi lyssnade på under sommaren!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Inget jag tänkt på

16. Vad önskar du att du gjort mer?
inget jag kommer på nu...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
använt datorn... haha

18. Hur tillbringade du julen?
Med familj och vänner

19. Blev du kär i år?
Altså, ja

20. Favoritprogram på TV?
Vänner, helt klart

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej då

22. Bästa boken du läste i år?
Gömda och asyl

23. Största musikaliska upptäckten?
hum, ida och sara kanske ;)

24. Något du önskade dig och fick?
mobil, tatuering, egen lägga och fina vänner

25. Något du önskade dig men inte fick? 
nej

26. Årets bästa film?
Twilight!

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med vänner

8. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkert

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
typ, upp och ner?:D
 
30. Vad fick dig att må bra?
en massa

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
T.I.

32. Vem saknade du?
Många

33. De bästa nya människorna du träffade?
klasskamrater och massa andra =)
RSS 2.0