gör så att de slutar

Jag vill hem. Jag saknar Filip och pappa. Jag vill hem hem hem. :(


pappa o filip i Thailand

fånga duvan

Du, ihelgen har jag umgåtts med vänner, solat, ätit på ute varje dag(!!), skrattat, pratat, varit ARG, drabbats av panik, blivit rädd, cyklat runt på grisen. Ja, och en massa annat....

Det har hänt så mycket i helgen så vet inte vart jag ska börja. På fredagen umgicks jag med ewe och erika, vi var i stan och spanade när de var gatufest. På lördagen fixade vi oss snygga och hade en rätt så rolig kväll även fast de inte alls var som vi hade planerat. Men de blir ju vad man gör de till.

Idag har jag solat med Ida, lite färg har vi fått faktiskt. Vi har varit i stan och ätit på dagoberts och även varit på coop och köpt läsk och glass. Vi har tagit en massa jävla bilder, har lagt ut några på pixbox.  Kan lägga ut några här också, men mitt internet fuckar så de blir bara nån...

Och angående min rubrik, fånga duvan. Idag när vi gick i stan sa jag till Ida
-Akta fåglarna, sa paulina
-Äh, sa ida
(fåglarna flyger iväg)
-AAAAAAAAAAAAAAA, sa Ida

(människorna som går förbi oss blir AS rädda, inte för fåglarna, utan för ida.)


vad säger ni, ska jag spraya om den?haha

ida



tvättdag/städdag/lockahåretdag/besök

Har städat lägenheten idag! De var på tiden då jag inte orkade göra de här om dagen när jag egentligen skulle ha gjort de :O Men nu är de helt ok städat, dammsuget om inte annat, och diskat... Sen har jag tvättat hela dagen, ska ännu ner till tvättstugan en gång till om en halv timma typ. Sen är allt klart, och jag ska sen ta en lång dusch, eller duscha kroppen. Inte håret, för de har jag lockat idag.

Sen har Systrarna Dahlbäck varit här, Dalle och LillDalle, ja vi säger så. Dom var och tittade till våra lägenheter, dom kom med cykel från Sara.

Men har inte så mycket mer att skriva men tänkte bjuda på lite bilder idag som jag tog på vårat FETT stora hål vi hade idag. Från 11 till 1320. Eller egentligen ändå till 1500 då vi inte hade någon lärare på lektionen, och jag gjorde absolut inget, eller jo, jag laddade ner msn två gånger. För efter första gången bestämade sig antingen Anders eller David att stänga av min dator. Hojja hejz!;)


Eve läser tidningen omedveten om att papparazin ligger i soffan mittemot


Linnea, lite mer medveten om att jag ska ta en bild


Jag undrar, Davves, Bls, Anders?

HP1B's gurka, ja lång historia!

jag känner ruset

Sommaren är påväg tror jag, iallafall enligt aftonbldet, smhi och llts 5 dagars vädertabell.... Och ihelgen blire varmt!!!! Soft :)

Idag hade vi sista danslektionen, eller vi ska dit nästa vecka också, men inge ombyteskläder ska med så de känns som att de var sista idag, skönt!

Ska snart ner till tvättstugan. Och bara outfiten jag har på mig när jag tvättar känns så underbar, flipflops shorts och linne. Sommar, nu får du verkligen komma!

Och imorgon ska jag shoppa! Ska hitta nå superduper fina skor! Sen ska jag försöka hitta nå fina sommartoppar, underkläder o nya leggins osv.

hejdå:)


jag och jesper

Hahaha

Altså idag har jag verkligen kännt för att skratta. Har inte gjort de på ett tag då vissa omständiheter. Men idag, haha.

Dagen började med de underbara vädret som sagt, jag skrattar för mig själv när jag tänker på att Ida ska cykla till skolan. Så skickar ett sms åt Ida.
Hahaha ska du cykla till skolan, glöm inte cyklopen.
Efter de bröt de ihop och jag började asgarva för mig själv xD
För saken är den att igår när jag tog bussen hem ser jag ida utanför bussen ute på bron, och hon cyklar som en idiot samtidigt som hon sticker ner armen i väskan och tar upp solglasögorna. Senare berättade hon att de var för att hon fick en massa skit i ögonen. altså, hahahahahaha.

Efter skolan idag hade jag egentligen tänkt fara hem och städa, och kanske för engångsskull börja träna på proven jag har nästa vecka i tid. Men jag följde med Ewe på Ica och köpte med mej middag och for sedan hem till henne och åt de.
Ja fyfan vad jag har skrattat åt våran idkort! Altså haha, INNAN jag skulle gå ut på krogen med de kortet xD Blir och göra ett nytt idkort innan 21Januari nästa år.

Och igår, kom Alex och Theo till skolan. Och känsliga jag blev gladare än någonsin när jag såg Alexandra så jag nästan kastade mig över henne juh! En kram fick hon iallafall. Sen var ju Theo den sötaste ever! Han hade så otroligt fin huvudform:o Helt underbart fin kommer han bli, bra pojkvän till min syster kanske!;)

Och idag kom sjuklingen FridaDeePee till skolan igen! De var länge sen och kul o se henne igen, hann till och med tatuera henne;)
Nu ska jag fortsätta med att tänka att jag ska börja städa. Jag kommer aldrig orka. Hejdå!


Sötungen!


 

fyfan äckel väder

Altså de öser ner, regnet... Jag blir galen, hur fan ska jag komma till skolan utan att bli helt blöt och äcklig tänkte jag:o

Tur att man har en pappa som jobbar i luleå, så han ska skjutsa mig till skolan. Ska be honom skjutsa mig just till ingången i skolan xD så slipper jag bli någe blöt alls....

Vars är du sommmar?

åååh du spotify

Altså älska spotify men hata den där jävla halebop reklamen som börjat sändas nu:o den kommer typ hela tiden, antingen sjunger de där paret om hur jobbigt de ska bli att han ska till usa, men de gör ju inget, för till usa kostar de bara 0.97öre i minuten o ringa, dessutom smsar man gratis. GAH. Eller sen är de killen som sitter på bussen som vill söka efter den där snygga girlen, på facebook, myspace eller msn..............................

Näh, ska till skolan snart, och så får vi ju träffa alex och theo idag!<3 Gu så kul:)



Är hon inte världens snyggaste

Så jävla skön låt :)

Keri hilson feat Kayne west & Ne-yo - Knock you down

Måndag

Altså de var bra väder imorse, regnade när jag slutade skolan, och nu är de strålande sol igen.

Ska snart in till stan och titta lite kläder med my girls, zara och ewe.

Och i helgen(iknow, måndag) ska jag ha kul, de ska jag fan se till. Right?;)

I never thoguht i'd fall for you as hard as i did

haha

Rebecka sa (23:11):

hohohoho :D:D sara berättade just om när du la absolut torr

Paulina sa (23:11):

är hon vaken xD

skräll

Rebecka säger (23:16):

Hahahah

(det här får du inte säga till sara att jag sa men hon sa just; Åhnej klockan är mycket. säg inte till palle att jag sa de)


HAHAHAHA åååååååååååååååååh

update:

Rebecka säger (23:31):

nu sover hon

söndags äckel

Igår kväll, allt jag ville var att jag hade stannat, så jag inte hade behövt sova ensam. Jag ville ligga där höra deras torra skämt, barnens skratt och Filips otroligt jobbiga frågor. Klumpen försvann dock efter jag pratat med Sara. Jag undrar, undrar, undrar, vill inte undra, men jag gör de, vad jag ska skulle göra utan henne :o

Nu ska jag iallafall inte sitta hemma för de orkar jag inte. Jag ska hem till mina kusiner och mysa med mina pojkar. Hejdå

Sunderbyn

Sitter i Sunderbyn nu med Mina kusiner, bror, faster och farmor. Har just ätit potatis och lax och känner att jag har så ont i kroppen att nu så jag åker nog hem på ett tag...

Det var strålande sol på Skurholmen och i stan när jag o Linn åkte in. Men sen när jag tog bussen till Sunderbyn så blev de moligare och molnigare ju längre ut jag kom, och nu sitter jag här. Och det duggar och har just åskat(vette fan om de egentligen gjorde de, men mummi tkt hon såg en blixt, jag tror de var micron).

Nu ska jag gå och mysa med jesper. Vi hörs :)

fuckin fåglar

Klockan är snart 2 och de håller på att bli ljust ute och fåglarna kvittrar. Jag kommer aldrig kunna somna. Känner att jag behöver ögonbindel och öronproppar för att de ska lyckas. Sara for just hem, hon klagade över att jag inte frågat om hon ville sova hos mig, men JAG trodde hon visste att jag trodde att hon skulle sova här och de är en självklarhet att hon alltid har en plats i min säng ;) Linn ligger där nu i min säng och sover. Tror hon sover iallafall, vågar inte ropa på henne...

Idag har vi varit på inflyttningsfest hos Ida, vi har hunnit med mycket annat också och tagit en hel del bilder. Men som alla vet*host* så stämmer inte klockslagen med tiden på bilderna ;)


moi

ida och moi

Vem klarar inte av att inte ta sönder sina nylonisar efter en använgning?-jag

Fredag

Ikväll blire inflyttningsfest hos Ida, med en massa tjejjor:) De blir nog kul, sku jag tro. Happis besök får vi också. KUL. Vi ska in o möta Linn vid 4 iallafall...

Och ja, jag färgade håret igår. NU är de SKÖNT. För hela mitt hår är i samma färg ;) Höll mig i, 7månader! De är väll ändå värt en applåd...

Nu ska jag se om Sara fattar hur man laddar upp en video på youtube, för jag orkar inte hjälpa henne då jag hjälpte henne med läxorna igår :@@@@@@@@ Nu ska jag fixa till mig snart, sen ska jag och Sara som sagt in till stan för att möta upp Linn. Hejsvejs, ha kul ikväll de ska jag ha


  
den här älsklingen ska jag nog inviga ikväll!

Ida, har du alltid haft bra musiksmak?

Ida är ju den tjejen som egentligen har en speciell stil, av alla vänner jag känner. Men den stilen hon har nu har hon väll inte alltid haft ;)


Ida haha

hoho FIfan.

hemska tider

Ältså fyfan, jag har en utväxt som räcker sig ut tills de bara är ca 15cm kvar av håret. FY! Måste verkligen färga håret. Och utväxten är grå/brunaktig. Oh my, nä, jag orkar inte hålla mitt vad längre.

Oj, haha, elit, klockan är 13.37.

Men Ja, inatt, satt jag vaken för jag var inte alls trött! Söta Zara låg här och små snarkade, och såg allmänt fridfull ut. Sen sa hon ibland att hon äääälskade att sova i min säng. Frågan är om hon pratade i sömnen eller om hon var vaken. Haha men ja jag vet, alla älskar min säng;)

Nu har Zara dragit in till stan, hon skulle ringa senare. Då får vi se om jag fortfarande då har lust att färga håret. För JA! det har jag. Undra om ångesten kommer sen när jag tryckt färgen i håret. Och vilken färg?!?! Rött mumma, men brun ja...


ser ni? herreguttan. Borde klippa bort den där biten bara.

myspys

Förra natten drömde jag något läskigt, TUR att Sara låg brevid mig. Var så rädd så var tvungen att gå lite närmare henne för att riktigt känna att jag inte låg där ensam:( var sjukt rädd men kommer fan inte ihåg var jag drömde.... Men jag låg och sov och riktigt flög upp i sittande ställning. Måste ha varit något hemskt.

Idag ska Sara sova här igen, de är kul och mys. För annars hade jag nog haft riktigt tråkigt nu. Vi har sovit någon timma här hemma hos mig efter skolan oxå. Det var skönt men vaknade helt svettig. Hhahaaa.... Det var hemskt varmt. Sen har vi varit på kvantum och köpt en massa karra. Nu ska vi nog sitta och ligga här, för somna kommer vi nog inte göra på ett bra tag då vi sovit under dagen. Men det gör inget juh ;)

SOFT med ledigt nu i flera dagar. Vi får ju se vad som händer o sker ;) På fredag ska iallafall vara med mina girls o många andra då ida har inflyttningsfest. Va kul!


Haha Sara när vi låg o sov




(Linn, hoppas du förstår;)

Jag och Sara kände att vi saknade våran SEBBE idag. För jaaaa de gör vi.

Palle sa just att de nu skulle sitta fint med en n****. Vi saknar dej mannen!

Och ja mannen saknar sina monster också :)

varmt

Idag har de varit varmt!! De var otroligt skönt att efter de mindra sköna nationella provet i matte gå utanför språklådan och sitta o steka ett tag. Men känner att jag bränt mig lite på kinderna.. ajaj...

Vi joggade på idrotten, eller jag och eveline joggade/gick snabbt på idrotten och pratade en massa. Sen när vi kom tillbaka dit de spelades fotboll var jag verkligen varm! Då satt vi där ett tag, och de var oxå skönt, och jag vill spela fotboll... Men inte med killar, är så rädd för bollen.... haha och dom brukar ju skjuta ganska hårt.

Efter skolan gick jag på stan med Sara och Eveline, Sara köpte en fin jeans jacka och jag köpte inget! Stolt över mig själv. Jag har ju lite knasiga vanor, kan typ inte använda samma kläder flera gånger. Jag vet, de låter dumt, bortskämd. Men jag ska ändra på de. ja de ska jag verkligen.

Nu har jag ont i huvet och under armarna. Har hållt på med nagellack nu så huvudet värker verkligen. Ska nog sova snart. WHAT, 19:36. Nej blir nog tv ett tag... Nån film. Suck. jag som vill sova. Men om jag lägger mig i sängen nu blir jag nog pigg.

Nää nu ska jag vänta på att sara kommer tillbaka hit. Hejdå :)


haha i skolan, jag ligger o vill ha en bild på min outfit. niska kom med juh
min snygga nya jeansjacka ;>

lea som slappar på min magge

evoe var nog lite trött

allt är så fel

Idag var jag inte i skolan. FAN vad trött jag var i morse när jag kom till luleå. Kastade mig i sängen 06.50, och somnade, direkt. Vaknade sen av att tjejerna ringde och smsade och frågade om jag var vaken eller om jag skulle komma till skolan. Men de skulle jag inte så somnade om och vaknade sen vid 11...

Har varit och handlat också, och sen har jag lagat mat. Legat och solat ute på balkongen i min nya bikini. Ojojojoj vad den satt bra, SKÖNT. Och sen så är de underbart varmt ute på balkongen. Soft, sommaren är här snart.

Allt flyter på, men ändå inte.


swingfly-singing that melody

förstår noll

Nej just nu fattar jag absolut ingenting. Vet inte hur folk tänker och förstår absolut inte hur mycket en människa är redo att ha på sammvetet...

Har inget annat informera er, förutom att jag snart ska in i bastun o basta lääääänge. Sen blire nog att se någon film, somna tidigt kan jag ju drömma om då jag vaknat 1 idag. Sen blire tidigt uppstigning imon, om jag inte stannar o sover här... för känner att jag börjar få ont i halsen. DAMN you IDA!

ungkarlslya

Jaaa jag känner att de är skönt att komma hem, tanken är väll att man ska slippa göra saker. Men JAG är sån som absolut inte klarar av när de är stökigt. TROR ni jag blir galen när jag tittar in i tex. Min brors rum?! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Nej hoh, de blir nog skönt med lite luleå och min egna lägenhet imorgon.

Ja men märker, att de är två killar som bor här.

och haha. man märker att filips kompisar inte är van vid att se mej mer.
det ringer hemma, och jag svarar
-hallo
-tja fille
- ö de är paulina

Men jag vet att vi låker lika "glada" när vi svarar i hemmatelen, hallo. om vi svarar. ds.




Filip dadam. haha sweetie

och pappa

Filips rum!!!! nice



dags för städning kanske ;)


 

i just cant belive it

Ja satt ju hos Nina igår och tittade på melodifestivalen. Jaag själv tyckte väll inte att någon låt var så där wow bra. Och sen visste jag inte om man skulle skratta eller gråta till den finska gubben som "rappade" i den finska låten eller om de svenska bidraget, de enda som var bra var ju när hon sjöng opera. De andar hörde man ju inte ens....

Men grattis norge!;> Nu ska jag som just vaknat, ta och äta frukost och sen hitta på något. För JAG åker inte hem idag, utan åker imorgon på morgonen, 05:20. hojja hejdå.


finland hoh

sverige hah

yee


Erri och Jag spelar kort ;)

tarus och mina nya skor

Taru ;)

jag solar på kexinens bakgård

och min nya parfym!;><3

vaaarmt

Idag har de varit as varmt. På morgonen ringde Taru mig för vi skulle på rajalla. Henkka skjutsade dit oss och jag hittade de jag ville ha och köpte även lite kläder till filip :)

Sen gick vi hem till Taru och solade på hennes bakgård. De var varmt! låg där i bara linne och taru låg i bara bikini. Sen har vi också gått till coop och träffat en och annan kotte.

Vi har oxå hunnit med att sitta vid staren trappan och spela kort, jag, erri och taru. Där var de oxå varmt! Och nu sitter jag hos Nina, ikväll är de melodifestivalen. Ska nog se lite här hemma hos henne och sen kanske jag går förbi erri ;)

Visar bilder från dagen senare. Hejdå :)

sommarjobb!

justja. Har fått sommarjobb nu! 3första veckorna av sommarlovet har jag jobb;) på språkskolan i köket o lokalvård.*städtant* och efter de har jag två veckor jobb i sthlm, ska vara barnvakt till min urgulliga syster!

Åh de blev inge jobblös sommar i år! yeees, lycka!

TRÖTT

Jag är verkligen helt slut, så trött som de bara går. Men när jag la mig nere i mitt kalla rum, i min kalla säng blev jag helt plötsligt väldigt pigg och ville inte alls ligga där. Så nu sitter jag här uppe vid datorn istället, mycket varmade och skönare. Ska nog gå ner på ett tag, och då ska jag lägga mig på soffan istället, och somna framför tvn... Ja de lät bra...

Linn har suttit här ikväll, vi har tittat tv, pratat och ätit pipor. Hahaaaaa.....

Var hemma i happis vid 5tiden typ, vi åkte förbi hos mommo oxå i Kalix... Eller pappa o hans vän gick på europe möbler och jag gick hem till mommo. Åt lite mat där och pratade med henne ett tag, skönt o prata lite finska igen ;) De var då ett bra tag sen sist! Den börjar bli lite rostig. När vi sen då var i Happis, tog vi o kastade in min väska i huset och plockade upp Filip. Åkte till bacchus och åt mat. Sen gick vi på stadium och jag köpte nya tygskor och filip köpte någon tröjja. Sen gick vi på Ica, och ja, de är skönt o vara o handla med pappa igen... För då kan man plocka på sig lite saker som man inte orkar köpa i luleå själv. Typ schampo, balsam blabla ;)

Imorgon ska jag nog på rajalla med taru.. För jag hittade en ASFIN tröjja jag måste ha. Hoppas bara att i landet där alla finnar bor har den tröjjan på gina tricot! annars får jag vänta tills jag kommer till luleå. Jag åker hem till luleå på måndag morgon, pappa kör dit nångång vid 05:20!!!!:O jag kommer var så döööööd. Men hoppas på sömn i bilen. Är i luleå före 7, så hinner fixa mig hemma... hojja hojja.


den vill jag ha! ska se om den finns imorgon :)


eller den

och den!!!!!!!!!!!!


får se vad jag har råd med... men vi hörs! tjooo

friday!;>

Jaaaaa idag vaknade jag inte av sms som jag gjort typ hela veckan;) Idag vaknade jag först klockan 0700 för jag hade AS ont i huvudet, altså jag började nästan gråta. Men lyckades somna om. Och vaknade sen vid 1000. Och nu har jag ätit müsli till lunch(är typ beronde), och ska snart fixa mig. Börjar bli lite stressigt då bussen till stan går 11.39... Ja ska börja nu!

Åker som sagt hem med pappa idag, han jobbar i luleå nu några veckor framåt, han pendlar hit och tillbaka varje dag:o hoh, jag hade då aldrig pallat!

Tjoooooooooo :)

Geto boys - g code

Jag har ett par skor, jag köpte dom förra sommaren. Och jag älskar dom verklingen jätte mycket. Kanske för mycket, för jag har då aldrig använt dom. Hur kommer de sej egentligen xD Altså dom är sjukt fina. Men använder dom aldrig. Hmmmmmmmmmmmm..... ILANDSPROBLEM.

Har varit över till en sjukling idag också. Jag hoppppaaaas att de inte smittas, för jag är då inte sugen på halsfluss och feber :(

Nu ska jag snart ta mig en lååång VARM dusch. Sen ska jag lägga mig i soffan o titta nån film. Sen ska jag försöka sova tidigt o sen så ska jag sova länge imon när jag börjar först vid 12!

nej nu, har jag inge vettigt o skriva. för idag har jag inte gjort så mycket.

Hejhejdå :)

  

anna<3

har jag inte världens sötaste syster!;)


my fuckin feeeeeeeeeeeets!

ajajajaj säger jag bara. Har så jävla ont i fötterna. Idag tog jag på mina bruna höga skor ;) skola från 0815-1700, den ni. Hoh... Hade ingen känsel när jag tog av skorna sen.

I skolan var vi med tjejerna på vårat feta hål i stan på exotic och åt! Nam! Och sen var vi och testade en massa skor! Och jag är typ käääääääääääär. Ska lägga in en bild på dom. MUMMA.

Nu sitter jag här, har just skrivt bokredovisningen och äter nu. Har inte så mycket och skriva, ska snart hoppa in i duschen. Sen blire o packa lite för imon åker jag till happis med pappa. Och åh, ska lämna in mobilen på lagning. Jei, kommer altså ha någon stenåldersmobil i nån vecka(???? :( ). Och mp3, de måste jag kirra! annars dör jag, dör.


vill ha!!!! 1095 kr!





du är konstig

Har just suttit i nästan två timmar på hälsans hus för att göra de där omprovet på idrottsprovet... Jag tror de gick bra, knäppa jag hade så bråttom så frågade inte om jag fick g eller ännu ett omprov.... Grattis till fredrik o stefan iallafall som hade fått g;)

Vi hade nationella matte idag oxå, altså, jag har ingen aning om hur de gick!!!!!! Jag bara skrev, och vissa saker kändes bra medans vissa saker kändes helt omöjliga.

Och imorgon har vi hååååål, så då ska vi äta ute:) gott! är så hungrig, haha. Men ja jag hinner nog vara mätt engång till innan vi ska ut på exotic o äta... Men jag ska då vara jävligt hungrig när vi går dit;)

Nej nu ska vi hoppas på att sommaren är här snart, och så ska jag ta o äta något nu. Hooooooj.

min rosa gris

Har jag äntligen varit och hämtat från Tuna! Och vet ni? Det tog 2min för mig att cykla från bron i stan till rondellen här utanför! underbart nära är de ju ;)

Jag och ewe tog bussen ut till Tuna och sen gick vi/cyklade vi in till stan. Åh vi kom också på att de är så jävla coolt med en rosa gris, så den ska jag nog spraya svart snart! jaaa snarast hahah.

Och på fredag blire happis då jag måste föra min mobil på lagning och fixa den där övningskörningssaken. För de verkar ju som att de inte funkar om inte jag fixar de själv............ Men åker hem med pappa för han jobbar ju här så =) skönt o slippa buss.



snurrig i bollen min

Var påväg hem från skolan, 7an skulle gå på 4min. Och så kommer de en buss då, sätter mig på den... Men hallo tänker jag efter typ 10min, borde jag inte vara framme snart? haha öppnar ögonen lite grann, inte fan är jag på skurholmen heller.xD Hahahahahahahahahaa. Fick gå en bra bit då jag åkt med 9an förbi fuckin COOOOP o allt. Haha, men en extra promenad skadar inte;)

I skolan hade vi massage! Mummaaaa de vill jag göra om. De var så skönt! Jag höll på o somna, och när jag låg där med ansiktet i massagestols kudden kändes de som att ansiktet hade fastnat med lim när jag skulle lyfta huvet haha. Tack frida för den braiga massagen ;)

Imon är de nationella! hoppas, hoppas, hoppas de går bra. Jag och matte går inte ihop nåmera.... :( skönt o slippa de nästa år!

Ska nog till tuna ikväll och hämta upp min rosa gris, från sällskap av ewe. Ja, dagen började med bra väder! hoppas de bara inte börjar regna snart för så ser de ut. Hejdå

 
sexigt hollywoodsvall jag har på den andra bilden haha

godnatti

ska snart sova. Har just tittat igenom en massa gamla bilder på en cd skiva. Altså herregud!! Jag förstår inte hur man betett sig vissa gånger. Eller sett ut, ännu värre. Jag kommer ihåg den där tiden då man var så jävla cool med sina mjukisbyxor nedanför troskansten och sitt blonderade svinto hår och adidas skor.......

Det otroligt lustiga är att den här "fjortis" tiden händer för allt yngre tjejer hela tiden. Men i gues, de är nått alla måste gå igenom nångång.

Ska snart sova, eller lägga mig i sängen och titta på lite friends;) skräll? Sen imon har vi som sagt massage, och sen hoppas jag på att vi får tillbaka provet i praktisk, hoppas på g! pallar inte ett omprov/prov till.


haha jag o kexinen

haha sara då och jag


justja, snusperioden hahahaha

aha aha

Då vare måndag då igen. Och tanken av att de bara är typ 5månadagar till tills sommarlovet är ju skrämmande! Altså jag kan inte beskriva med ord hur snabbt de här året har gått, jag har fan hunnit med mycket ändå. Flyttat hemifrån, och inte bara några kvarter från pappa, utan till en annan stad o allt. Och att jag har klarat de galant är ju något man måste få skryta med ibland!;)

Idag i skolan var de då väldigt lugnt, vi tittade på twilight på svenskan och jag och frida dräglade över den ASHETA edward! Jag ska då fan vandra land o rike för att hitta mig en egen vampyr ;)

Imorgon har vi massage på idrotten, åååh så skönt. Hoppas de blir skönt! Har då velat ha en ordentlig massage nu i fleeeera veckor.

Och sen hoppas vi också på bra väder imon. De började ju bra idag, men sen har de regnat lite o så...:( men kall vår ger varm sommar? Right?

Nu ska jag spela lite xbox och sen måste jag fan plugga! både matte och idrott:(


haha sara tyckte jag så töntig ut när jag satt och spelade ice age för någon dag sen xD kan ju erkänna att spelet suger, men ville ju testa på de oxå då jag har hur många spel som helst i min xbox ;) tack filip<3


 

skala banan

vaddå sommarplåga nr1?! haha, promoe - svennebanan

imorgon tjejer;)

Tror nån av er är lite sugen på godis?;) Leaaaaaaa. Men jag har inte ätit upp de, och imon till twilight ska vi MYSA och rysa!

blond


hahaaaaaaaaaaaa. Undra, 2007?




how will i know

if i let you go

Ska snart springa ner till tvättstugan, torkatumla dom kläderna som ligger i tvättmaskinen nu, sen tvätta en till maskin och sen torktumla dom också. OSV, de här är en evighetsdag, en tvättdag på en söndag.

Gick och la mig vid 2 igår.... Helt död la jag mig i sängen, hade tänkt resa mig upp engång till för att gå o titta om jag låst dörren. Men jag somnade på en minut och sov nonstop till halv 12 i morse. Såå skönt! Har nog inte sovit så bra sen.... ingen aning, men skönt var de!

Nu ska jag tvätta färdigt. Sen funderar jag på att ta en låååångt promenad senare ikväll. Det är söndag, och att bara sitta hemma idag känns otrolgit deprimerande... men vi får se, har en otroligt värk... Vi hörs, hejs

I've never felt so much love before

Jag känner de, jag hyser de, jag är de, ni är de, jag är så, kääääär i allt och alla.

Idag har jag somnat hos ewe, eller jag tror jag somnade iallafall... vaknade av att ewe och linnea båda hoppade i sängen och där jag och kossan låg så skönt och myste. Nå de var väll lika och vakna, för sen kom Anders och co och hämtade oss och vi åkte till porsön för att titta på innebandy. Och där satt vi i flera hundra timmar och tittade på match efter match, kille efter kille, jag ni vet;) Och killar fanns de gott om eftersom att vi var bland dom enda tejejerna som fanns där...

Killarna åkte hem långt före oss, och Linnea åkte hem vid halv 9 :) Jag och eveline stannade för att se finalen och prisutdelningen. Sen tog vi bussen in till stan och jag sprang sedan för att hinna ta bussen hem.

Kom hem vid halv 10, lagade då mat för var så jääääääääävla hungrig. Sen har jag legat på soffan och små blundat framför en film... Nu sitter jag här. Ska nog blunda snart, tvättstuga imorgon... ja. Har inte så mycket mer att berätta än att, ja, jag är så kär?


Jag och mina tjejer som väntar på bussen in till stan :)

Jag och kossan som myste i ewes säng

Girlsnight!

Igår hade vi tjejkväll här hemma hos mej, jag, frida, eveline och linnea;) De var så jätte kul och himla mysigt!
Kvällen började med att vi var och handlade för en massa pengar, sen åkte vi hem till mej och gjorde tacos! Sen fortsatte vi med att spela ett spel som hette med vilda gester. Och jag menar, mina vänner som har spelat de spelet med mej förut vet att jag och ida äger i de spelet! men nu var de ju nya regler, man fick inte säga något utan man fick bara visa med hjälp av gester. Haha, ja jag har ju ingen aning om vad "knä veck" är, för mig är de en knäskål xD Och inte kan jag höra när någon nynnar till stilla natt. Haha, men de var as kul o spela! och en massa roliga bilder tror jag vi har på de oxå!

Sen fortsatte vi oss utåt och vi gungade lite, hoppade och klättrade i lekparker osv!;) Sen låg vi i gräset ett tag oxå, innan vi sen avslutade med en liten promenad runt burströmska.

När vi sen kom in igen tog vi de lugnt, tittade på en film o gottade oss med chips. Sen fick man ju se en o annan kille stå o roa sig på lekparken här nedanför lägenheten oxå!;>

Sen sov vi alla fyra i min dubbelsäng! Det var tråååångt men ändå mysigt, precis som vi vill ha de !;)

Vi har tagit en MASSA bilder! bjuder på någon nu som jag har på datorn;)


frida ewe o jag leker ;)

hela gänget!

nu ska vi in till stan!:) och ikväll blire o titta på innebandy:)  tjejerna är dom underbarasta och jag diggar dom hårt! vi hörs<3

outfit!;>

  
egentligen väldigt svart, men i like it!;>
ursäkta kyckling posén!hahah

Detta fält måste tydligen fyllas i...

Jag sitter nu återigen i datasalen, nu brevid en snygg tjej som heter eveline och med en annan snygg tjej bakom mej som heter frida. Sen finns de ju lite andra snyggingar här runt om kring mig oxå ;)

Vädret idag är väll helt ok, de regnar inte iallafall... men de är inte så jätte varmt. Och jag som ville gå ut nu på vårat feta hål och sola:( Men neeej, de blir o sitta o nöta tangentbord istället.

Idag har vi absolut inte gjort mycket, haft turism, handels och matte. Vi ska snart ha info&layout och sen dans.
HOPPAS att dansen går snabbt och bra idag, bara några gånger kvar, jiho.

Igår kväll satt Sara och Frida hemma hos mej, OCH Ida. Skräll! Vi satt och pratade strunt och fick en och annan tankeställare på huvudet, vi ser ju vad som händer och sker vecka 22 eller 23!;)

Sara sov hos mig och ida skickade ett sms om hon också fick komma o sova. Men jag som är så snäll sa nångting i stilen "nej de är så trångt, du får skriva upp dig på listan, de är många som vill sova med mej". Hon svarade något i stilen"jaja era snorkråkar, jag ska då allt skriva upp mig på listan".

Hoho, nu ska jag titta vidare på de astråkigt internetet..... hejdå :)

mumma

mumma säger jag bara!!!!! Suopankis och våra rumpor altså ;););););););)

let the rain fall down

visst de är otroligt tråkigt när de regnar. Men de är något i mig som ändå tycker om de, inte att håret blir helt förstört, kläderna helt blöta, lukten... Men de känns liksom att allt bara glider av. Och när man kommer in och har fått på sig torra kläder känns allt bara så underbart.

Och visst är de någon som håller med att de skulle vara mysigt att mysa med just han en dag som denna?

sol?!

Jag sitter nu här i datasalen brevid en lyckobrud. Vi börjar adm lektionen om 10min... Vi passade då på att blogga ett inlägg innan vi börjar ;)

Vädret är verkligen sämst idag. Det duggar typ och sen är de fan inte många plusgrader.:o

Nu kom bl o anders o snoka så ska inte skriva mera hejs

vad ska man säga

jag blir galet galen på mig själv!! Altså, varför kan jag inte bestämma mig någongång?! Jag har otroligt vilje styrka bara jag vill något, men inte nu. Det bara går inte, kanske för att de bara är så feeeeeeeeeeeeel.


I skolan hade vi bad. Lite hyper var man ju före, vandra i underkläder(bikini), ja man ville ju hamna först i poolen. HAHA, så blev de ju inte men de var inte ens nå konstigt men haha du måste ha varit där för att se de komiska;) Men annars var de faktiskt helt kul. Ska dock aldrig simma i smink igen, så äckligt jobbigt o bli svart under ögonen...

Vi hade prov i skolan också, hoppas på g (Y), praktisk marknadsföring. jag orkar, orkar verkligen inte med ett omprov i dehär oxå... har ju idrottsprovet nästa vecka på onsdag. + matte nationella..........

Imon är de onsdag, och jag hoppas på SOL! Vart försvann den??


jag tycker verkligen om mitt rosa linne;) skulle kunna bära de föralltid. sommar koooom!

varmt!

Efter en rätt så lång och väldigt skön kvällpromenad med ewe har jag äntligen kommit hem, eller skönt var de bara för att jag hade så ont i magen och ett iskallt glas vatten gjorde susen. Annars är lägenheten så jävla varm, jag svettas och de känns instängt. Ska öppna takfönstret inatt och be till gudarna att han inte är pissnödig inatt... För regn, de vill man ju inte att de ska göra när man har ett öppet fönster i taket ovanför sängen....

wiho, jag är så gla, de tar 15min för mig o gå in till stan!;) lite annat än från förra lägenheten, 40minuter om man gick non stop.

GODNATT:)

här är dom




luleå luleå

nu har jag äntligen fått igång internet här hemma... De var då jävla svårt... Det enda som behövdes var ju att dra ut sladden till den där lådan men de fattade jag ju inte o göra förän efter några timmar....

Har hunnit promenera till coop oxå, handlat mat, sen har jag lagat mat, chicken nuggets med sallad och cream fraice(stavning).

Nu har jag suttit ute på balkongen och solat och druckit tea, och läst vecko revyn ett tag;) Ska ta en lång dusch senare och sen titta på någon film, undra vad som kommer på tv.

VILL UTOMLANDS. Sjukt avundsjuk på alla som är påväg nu.... :(:(


teneriffa09

update

nu är jag hemma. kom just in i genom dörren. De var riktigt skönt ute, hade kunnat gå flera timmar till... Men tyvärr är staden haparanda för liten... Skulle nog hamna någonstans ute i byarna om man bara gick framåt och framåt....

här är iallafall bilder från idag!


mitt nya linne! Köpte även ett vitt linne med fransar

sebbe trakasserar mej när jag cyklar

det gick bättre när han höll sig undan

när han liksom hade annat för sig;)

sitter hos nina

Har varit med sara o taru på rajalla idag. Shopade två linnen! Sen gick jag och taru hem till henne och åt världens godaste mat, sen kom sebbe dit och vi for ut til coop och köpte gott ;) sitter hos nina nu och vi har just ätit pizza, gott. Anette kom just hit, vi ska sitta här och titta tv och äta gott.

Åker till Luleå imorgon på morgonn/dagen. Känns underbart att jag inte har en massa grejjer att bära på imorgon då jag måste gå till bussen eftersom att pappa åker och jobbar inatt...

Köpte världens finaste linne idag!! Jag älskar de, ska ha på mej de i helgen, vi får ju se vad som händer då...=)

snart äre dags igen

för att återigen lägga sig i sängen och blunda. Jag känner dock, att de inte alls lockar. Flytta mig härifrån till mitt rum, de är verkligen as kallt i mitt rum, jag sitter nu här med täcket runt om mig, och jag fryser. Jag kommer verkligen frysa ihjäl i mitt rum. Hojja... Kanske sover i vardagsrummer... Sitter nu uppe på vinden, de är alltid varmt och mysigt här.

Imorgon ska vi till rajalla tror jag, om jag inte har ont i magen. Har haft de nu hela jävla dagen. De är något som trycker just under brösten... aj! Sen har jag tänkt promenera till marielund och titta på valparna också... Vi får ju se hur de blir med de :)

Känner att jag måste lyssna på lite lugn musik nu, bara jag inte somnar här i fotöljen... risken finns ju att jag då trillar ner på golvet.. godnatt!


herregud, tänk att jag haft en sån där, känns väldigt skumt. Men hålet, de blir jag nog aldrig av med:(




det är nu nästan prick ett år sen, den här låten var allt vi lyssnade på

<3


snodde bilden av frida. Men så äre verkligen, känner att de blir as tråkigt att vi inte är samma klass nästa år:( jag tycker ju om er så mycket!

lyssna om och om och om igen

Jag har varit med tjejerna hela dagen. MINA tjejer. Vi har bara hängt runt, tagit de lugnt. Eller nej, jag har köpt skor idag! Vinter skor... Som jag kollat på hela vintern men som jag inte nämnts köpa eftersom att dom kostat 360. Nu kostade dom 149, men dom kommer ju som sagt inte användas på ungefär ett halv år ;)

Det är fredag. Helt sick, känns som att de skulle vara en söndag. Är så otroligt trött. Kom hem från Taru nyss. Mi och filip kom också just hem hit. Dom ska sova här. Får väll hoppa in som någon obetald barnvakt känner jag då jag inte tror att dom kommer hålla sig inne idag. Suck...

Hejdå vi hörs:)


nu säger jag godnatt

godnatt!





valborg 09, mer bilder kommer upp på facebook och pixbox imorgon.
RSS 2.0