nyårs outfit


oj vad suddig bilden vart...

omfg

storm!!!!! flög i väg typ när ja ver ute :O

31 och sista dagen på det här året!

Det känns bara bra faktiskt! En termin närmare studenten och ett år närmare körkort och utlandet!

Mitt nyårslöfte blir väll att inse att jag inte alltid behöver ha rätt. Eller något sånt, personliga löften blire i år!

Ska snart föra över saker hem till Rebcka och sen så ska jag väll börja fixa smått...

Gott nytt år alla!

nyår

Rebbe har farit hem för ett tag sen, vi har bränt en disco skiva och bara snackat o ätit lite mat o så.

nyår imorgon. Redan! Känns som att det var för bara nån månad sen jag hade världens natt, förr nyår altså. Men nej, nu händer det igen!

Efter nyår åker jag nog hem till Luleå igen för att packa upp och komma in i bättre sovrytm.

Då måste jag oxå ringa Frida! Kanske att jag går och käkar nå gott om hon jobbar?;)

nu ska jag se film :) godnatt, vi hörs imon och då får ni även se min nyårs outfit ;)

take me away, like i overdosed on cocain

tisdag kväll, linn ska komma förbi och hämta filmer ; ) själv ska jag nöta harry potta ikväll, har laddat ner alla filmerna! ska titta dom i ordning. häh, kill me.

justja, filip snodde sin tröjja tbks :( vill ha den...

Nu kommer rebbe snart! hejs <3


mycket

idag har jag vaknat redan 0830! Vid halv 10 hämtade jag och pappa upp taru och rebbe och så skjutsade han oss till tornio rajalla.. Vi gick lite på affärer och så, köpte ett linne som jag tkt vart skit snyggT:P Sen så gick vi till ikea och käka körv, sen mot staden där vi gjorde en massa. SEN for vi till tarus mormor och morfar och satt sisådär 10min.

Nu har jag lagat mat här hemma och pappa och nina kom just hem med mina bruna linser! Jag ser, galen ut ,typ. Skumt iallafall och se mig själv med helt bruna ögon! Eller lite grönt skiftar dom ennu... Men dom är iallafall stora och bruna som faen.

Ska nu städa rummet för imorogn blir vi många här hemma i mitt rum(!!), pizza och sånt väntar ;) HEJS.





Och jag idag:
 
Filips tröjja
Jeans leggins
strumpor - h&m
Linne- gina tricot

röjj!

Herregud vilket röjj det varit idag, eller så inte?

Solat med bebbe, kört runt med tjejer, och sen snackat planer med linn och rebecka som inte alls var lätta att uppfylla?

och tankarna fortsätter, vad händer på nyår? Kanske att man tar på sig täckisar och far och tittar på haparandas 700kr raketer istället? jag skäms.

Vi tog iallafall några bilder hemma hos rebecka innan mina batterier tog slut och jag drog hem för att ladda mobilen, och rebbe och linn stannade där men vi håller kontakten. För kvällen, den är ung!

justja, taru sa att jag såg brasiliansk eller spansk ut idag. Jei!


brasiliansk? nää. Men iallafall rätt brun, syns ju dock inte på svart vit bild.


en till rättad bild, vi vet varför!haha=)

sola sola sola

Har sovit hemma hos ida inatt med Briitta och Ida. Vi tittade harry potta första filmen och sen ensam hemma. Eller tittade och tittade, vi filmade lite och tog en massa kort ;) Sen åkte vi skrillor oxå, och björn och davve kom o hängde med oss ;P
Tog en massa fina och mindre fina bilder som jag bjussar på när jag kommer hem, sitter hos rebecka nu:)

Ska sola solarium senare =) sista gången före nyår tror jag. Skönt, det är inte skönt att ligga där i värmen mera...

Visar bilder senare hejs.



nu ni.


stabilt!

haha!

vi är bäztisar!

miina och jag leker

orka skryta...*host*

nyår!

vad är det jag hör? Rebbe ska oxå vara här!


jag och rebecka i gran canaria 07

söndag

dagens planer är att sola med linn på ett tag! Sen ska jag vara med Briitta och Ida. Och vi ska få våran julklapp ifrån henne ;) Vi får ju en tillsammans så. Sen ska vi alla sova hos FarMor Mummi.

Igår satt jag hela kvällen och in på natten hemma hos linn och tittade beck och harry potta. Vi snackade om harry potta ganska mkt och linn berättade information om dom sista filmerna.!!! Jag vill se dom nuuuuu. Men jag anade nästan slutet på den där historien...

Somnade vid tre inatt och vaknade nu halv 1...:P måste sen ändra på mina sovvanor när jag kommer tbks till luleå.
Ska oxå göra om läggan när jag kommer hem, ta bort allt julpynt(som jag nu ångrar att jag la upp) och byta färger i rummet o så:P nice.

Nu ska jag dra på mig mjukisar och vänta på att linn är redo. Sen blire hem för att duscha:P sen ska jag ringa min 16åriga faster och 18åriga kusin för att umgås med dom! BYE.


nu ska jag öka på min bränna. Det här är efter en gång på solarium;)

vafan

jag har varit trött hela jävla dagen... vaknade vid 12 och är skit trött, skulle lätt kunna somna om jag la mig ner... fett störande... NU SKA JAG...

hejs.


solarium

instängd

vaknade vid 12 idag och drog nästan genast till stan med ida, vi bokade tid hos frissan och sen gick vi o solade. Båda fick lite färg:) Ska sola några gånger till sen får färgen räcka för den här vintern, sen blire förhoppningsvis en massa sol  i sommar!

Igår spelade vi som sagt gh hela kvällen till långt in på natten. FYFAN, så kul har jag inte haft på länge. Kändes som att jag hade någon konstig drog i kroppen när jag stod där och sjöng, spelade gittar eller trummor. Haha, det var helt enkelt väldigt kul att spela. Ida och jag har spelat lite idag oxå, och vi klarar ju ett och annat på expert ;) den ni!

Mina hörlurar gick sönder helt och hållet idag, så nu fick jag ta pappas för han skulle köpa nya så:P Jei, dom är jätte bra!
Man hör inget annat än musiken! Och jag hoppas att folk inte hör musiken jag lyssnar på heller?

När jag känner mig instängd så är det underbart med musik, och då är det inte kul att vara i detta hus för man får inte ha hög volym. Därför är hörlurar som isolerar allt annat jäkligt skönt just nu:P

Ida for hem för ett tag sen och jag ska snart basta tror jag. VÄLDIGT länge sen sist. Kommer inte ens ihåg när jag bastat sist:P HEJS.


lite färg har jag fått iallafall!



WTF, vad händer?!

gh

har nötit nu gh gitarr och trummor nån timme! HAHA, ida och jag har filmat lite filmer på när vi spelat. måntrom om jag ids visa er?! men en bild bjussar jag på innan jag linn o rebbe ska leta efter skrillor o fara o åka! hejs!


ny

så jag som äger på paint eftersom jag inte fattar photoshop har nu gjort en ny design här på bloggen! Jag hoppas verkligen webbdesign är nått för mig, vill lära mig det!!

imon ni, ska vi hänga på låset

ligger i sängen nu och borde sova, ska vakna halv 10 imon för 10 i 11 äre möte utan för kexinen och djärven. Sen blir det att gå runt hela dagen eller?

Har ju min nya mobil som jag älskar att ha i handen hela tiden! Men har ju inga bra hörlurar till den så zara sa att jag fick ta hennes för hon har ju en nokia. VA SNÄLLT. Så jag behöver inte slösa massa hundringar på dom! Undra vad man ska ge henne då... nått jag måste fundera på.

Idag vart det julafton nummer 2 hemma hos mummi med hela tjocka släkten från pappa sida, eller inte hela men rätt så många i deras trånga och varma hus. Åt iallafall god mat, åå fick min potatismos, sen fick vi några julklappar.
Shorts av mummi, korta shorts och ett linne som knappt täcker mina bröst. haha, men det går att sova i! Triss lott från farbror, ingen vinst dock. Och massa godis, mascara och sånt!

Satt hos T ett tag tag idag, vi tänkte titta film men det gjorde vi inte. Istället blev det vanliga snacket om SochS. haha.

Sen prompade jag hemåt och tog en lång dusch och känner mig nu almänt fräsch när en massa hårstrån lämnat min kropp. Älskar att ha lena ben!

Ska se snuskig dans nu! Dirty dancing, säger dock alltid snuskig dans för att det låter så sjukt när jag säger DIRTY.

natti♥


innan vi drog hem till mummi kände jag för att leka tarzan

filip med

pappa jesper och elias hemma hos mummi

jag elias och pappa

kusiner:)

sen vart det chill hemma hos kexinens

chill vart de ja

kexinen

fy vad jag är mätt. har varit hos mummi och ätit julmat och öppnat lite julklappar. fick en hello kitty pyamas! mys.

nu väntar vi på sara, jag rebecka och taru.*RAP*

Hejdåhejdå. imon ska vi hänga på låset vid rajalla, akta er. grrrrr.



titta vad rebecka gjorde

nu ser man mina linser ordentligt ;) fast riktigt så bruna är dom inte men nästan!

dagens outfit

det var ett tag sen jag la in dagens outfit =) eller inte länge sen, men länge sen för att vara jag!

Föresten pratade jag ida och mummi om lite framtidsplaner för några dagar sen, båda två ville att jag skulle öppna resturang för att jag är bra på att laga mat (A) men jag vet inte, blev oxå sugen på det ida sa att skicka in skisser på mina egna kläder någonstans... vi får ju se vad som händer, först ska jag se världen!

Nu har jag fixat mig färdigt iallafall, testat volume master som jag fick igår och sattit på mig linser!;) volume master är något jag måste lära mig dock, för kruset syns liksom ibland... det är lite jobbigt...


tröjja-gina tricot
"jeans"leggins-gina tricot
stumpor-seppälä

mitt försök på volume master! och sen ser man att jag har linser för mina ögon blir stora som fan! och skarpare färg som skiftar i grönt, me like! Sen så har jag beställt bruna igår ;)

god morgon

sara och rebbe hade skrivit sms åt mig på morgonen om jag ville med och träna och sen sola... låter frästande men ska ju fara hem till mummi sen senare och äta upp mig igen med massa julmat och choklad så kändes så himla onöidgt. Tar nog i stället och tränar imon eller nån annan dag. jullov ffs.

Vaknade för ett tag sen och sitter nu här med ansiktsmask, ska äta lunch på ett tag och sen fixa mig lite smått... Taru ringde oxå och frågade om jag ville komma med till rajalla men låg och sov så jag tror jag sa att hon skulle ringa erri istället? hum...

Nu började ansiktsmasken svida lite så ska nog tvätta bort den fort... vi hörs hejdå :)


jag för någon dag sen med min snygga ansikts mask!

julafton slut

kom hem från rebbe för ett tag sen =) vi "tittade" på en film och så mys.

hittade lite bilder i lite delade mappar! bilder jag glömt bort av en massa olika anledningar *host*


Singstar

Sitter nu hemma hos erri o lyssnar när hon sjunger till singstar! Haha låter bra! Dyrt att mobilblogga så hejdå!

Mobilbloggar

Testar om det går, gick ju inte med min förra mobil. Nu går det? Inte för att jag ska göra det här så ofta men. Är mätt som fan, tittar kalle anka, snart julklappar. Men vi ska öppna först alla andra julklapparna te kvällen. Sen blire fam grus. Hejs!

god jul

vaknade för ett tag sen av att nån klappade mig på huvet, alltid lika skönt! sen sprang jag och la ansiktsmask och rev sedan upp en julklapp som innehöll min mobil! jeei. Det fanns ett 2gb minneskort i den oxå, så slipper mina ynka 512mb mera. Jävlans bra verkan den :) men det är ju ingen cyber shot så kameran är inte den bästa... men ville ju ha walkman eftersom jag lyssnar med på musik än att ta bilder ^^

Nu har vi ätit frukost som innehöll gröt, gott bröd och skinka. Filip fick mandeln oxå, ungjävel!

vi höres, godjul!

gratis sms

så dom flesta sötingar kommer nog få ett godjul sms imon!

Har tittat film just nyss med filip, ensam hemma... la en ansiksmask oxå för en jävla massa finnar har ploppat upp i fejjan nu igen :( det kommer alltid då och då... ibland äre hur bra som helst, ibland helt hemskt. men sen har jag oxå en massa jävla ärr från då jag tryckt. det ska man inte göra!

nu ska jag titta nån film så hoppas vi på att jag kan somna sen! Det är ju ändå en gammal vana att inte kunna sova natten till julafton. Ska vakna tidigt och ta det som ligger i min julstrumpa, en liten fågel viskade i mitt öra att det är en ny mobil. WHAT?!

gnight!


gjorde den minimal!! hope you dont mind

snoopy

sitter hemma nu, har varit på solarium med taru. måste ju bara säga att jag fick nå jävulskt mörka trosmärken! Ska sola några gånger till före nyår och sådär, så att man är härligt brun istället för fult kritvit.

Har bytit julklapp med filip nu oxå! när pappa såg oss öppna julklapparna suckade han bara och sa "forfarande små barn" och så gick han. Tror att han sa så för att vi inte orkade vänta tills imorgon. Men jag tycker det är skönt att få vara lite barn ibland, händer inte så ofta nuföritden när jag inte bor här hemma mera... så det är roligt!

Fick iallafall en jätte söt snoopy pyamas och filip fick två tröjjor han kan mixtra med i sommar! Ska visa bilder =)


måååwsi va sött  att han valt den själv

bro i sina nya tröjjor ;D

why do good girls like bad guys

har just kommit hem från stan! Har köpt lite saker till nyår för min snälla mamma sa att jag fick öppna kuveret jag hittade under granen i morse ;) så jag fick pengar och köpte rosa saker! Sött. kommer bli assyggt tror jag! Vill fixa mig nuuuuuuuu. haha om det inte bara blir täckisar på nyår så klart?

Vi gick iaf först till rajalla och sen till ikano, köpte skor till mig oxå, och till nina oxå för dom vart så billiga. och jag tyckte dom vart jätte fina=)

imon är det julafton, det känns, inte alls faktiskt. Det är så tråkigt!! vill ju känna så där ba, åå va roligt.. =( Men jag hoppas den kommer iallafall =) Ska imon bara vara hemma, första gången ever! inte till mommo, inte till mummi. Ska iallafall hinna dra mitt ass till familjen marjala/greus. Där får jag alltid feeling:P Men synd att inte mamma och anna vart där, det hade varit pricken över i:et.

Nu ska jag vänta på att pappa och nina kommer med mat från bacchus, gott. Sen måste jag hjälpa till att laga en massa mat... hoppas känslan dyker upp!

Lite information till tjejerna i min klass som vet vilken ångest jag haft för jeansleggins, har köpt dom nu ;) haha.

hejdå och godjul!

godmorgon

fan vad jag hatar när folk väcker mig. men det är ju inte mitt problem när dom vet att jag blir little miss sunshine när jag vaknar på fel sida! hähäh, godmorgon alla.

jag är hungrig. joo ofc

lite ändrade planer, vi tog en kvällspromenad istället för att sova ;)


haparanda by night xD

FYYY slitet!!!!!! without make up...

herren på teppan

where are u

det måste finnas något piller? något man kan bada i? vad fan ska man göra för att få lite julfeeling? baka pepparkakor gjorde jag för nån vecka sen, då hade jag julfeeling! Julen hade kunnat vara då...

Idag har jag varit hemma hos keskinens och tittat film med henne och rebecka. Två filmer som var så där halft dåliga. Kanske för att jag liksom inte ens tittade på dom? Jag lockade tarus hår och hon plattade mitt och rebeckas. Det blev bra med hennes underbart bästa plattång! Mitt hår såg långt ut! så som jag vill ha det.

Lite ångest har jag oxå, kläder till nyår. Jul är ingen big diff, för jag ska bara ha nått skönt och som rymmer mkt mat;) Men nyår, jag vet ju liksom att jag kommer få pengar 29 och jag hinner shoppa lite då? Men jag vill göra det nu!! come on girls, problems...

imon är det då dagen före dagen, vi ska städa. Sen ska vi handla all mat, jag står nog över? Vill inte sätta mitt ass i en mataffär imon, det kommer vara skit mkt folk kan jag tro... det får pappa och nina ta hand om så kanske jag följer med tjejeorna på rajalla och tittar efter lite nyårs kul =) låter bra, om jag hinner så att säga...

Kom hem för ett tag sen, ska ta och sova snart, eller titta nån film.
you know i love me. hahahah x0x0 paulina girl.



mitt hår.
mitä vittua, ser ut som att jag har miffat stora axlar och minimal midja

tjaooooo

sitter hemma hos ida nu och briitta har just åkt till rovaniemi för att fira jul där i hennes stuga. Men hon kommer tillbaka till nyår så:)

we are watching hogan knows best. Haha det är lite roligt hur bortskämda barnen är. Men det är ju klart att man blir sån om man är uppväxt med pengar. Och nu är föräldrarna arga för att dom är bortskämda och fixar dom jobb på nått helt konstigt ställe...

Nu är det två dagar till jul och altså bara två dagar tills jag får min nya mobil =) jeei.. Kan inte längta mera, för min nuvarande drives me crazy.

Har inte så mycket att bjuda på förutom att gårdagen var kul och vi tittade ps i love you, har sett den förut men den vart lika sorlig igen =(

Godjul

neeeeeeeeeeeeej

fan vi har omformaterat om min dator nu, och bildskärms upplsningen suger. och alla mina bilder har försvunnit, men tur var la jag undan den musik jag laddat ner igår, så att inte de oxå försvann... för raderade ju all min musik igår.... lessen i ögat... hade ju hur mkt som helst, och hur många klassiker som helst som är skit svåra att få tag på... men det är iallafall skönt att jag får börja om nu, o hoppas datan blir snabbare nu iallafall....

Bara nu pappa blir klar med de där snart, för det ser verkligen ut som att han inte har någon aning om vad han håller på med... irriterande, lite.

har annars varit hos rebbe med alla tjejer idag, vi tog lite hemska bilder och bara låg i hennes stora säng. For sen hem och åt och imorgon ska jag sova hos ida med henne och briitta, JEI.

fy vad jag är irriterad, och inget går som jag vill just nu . hejdå.

oh damn

aight girl. ill be there, sa jag till taru och så gick til erri för att se mamma mia. men det gick ju som inte, istället såg vi någon mindre bra film. Nu sitter jag här på pappas as konstiga bärbara dator och försöker att skriva på dom små knapparna. lite svårt och måste typ hela tiden sudda bort en massa bokstäver.
nu ska jag sätta mig vid filips dator istället, och sen vänta på att mina egna dator blir färdig, pappa omprogramerar min dator eller nått....

//paulina

hemma hemma

är hemma i haparanda nu. Sitter i soffan och tittar top model 9 med filip just nu. Vi har hela dagen varit ute på stan jag, filip och pappa. ätit och köpt massa julklappar. JAG har fick en julklapp, men som jag får först på julafton :( en mobil, inte den vita dock, en blå/lila. love it!

Kom hem igår vid 10 tiden. Den vart lite sen tydligen, märkte inte alls av att vi satt en timma extra på bussen :o För vi skrattade så mycket så det gick jävlans snabbt...

Nu är det tydligen många som vill träffa mig! Men ska vänta på maten som inte ens finns i huset innan jag ringer runt till alla... för jag är så trött och hungrig... Men snart ni. hejdå! :)

åå

vill vara brun :( jävla blekfis är vad man är just nu.

jag suger på att packa

det gör jag verkligen.... ska nu åka imorgon med 2035 bussen mot habi. MEN, jag har för mycket grejjer. Så peter lovade att skjutsa mig till busstation, för in till stan kommer jag inte med en tung resväska, två påsar med julklappar och en handväska. För jag menar? Jag ska ju vara där över jul och nyår. Då vill jag ju ha olika par skor, en annan jacka och en massa kläder? Det har jag försökt få plats med i resväskan.

okej. sen en massa julklappar.

sen måste jag ju dra allt tillbaka till luleå igen, alltid lika roligt. (julklapparna jag drar dit slipper jag ju iof! men om jag varit riktigt snäll iår så kanske jag har några julklappar att dra hit sen?! )

Imorgon är då sista skoldagen för mig innan jag har jullov! Soft. Då blir det att ta de lugnt, som fan. När jag kommer hem vill jag bara lägga mig på soffan och titta tv, har inte gjort de på jätte länge. Har ju inga tv kanaler you know.

Mina kusiner är här och springer runt som små terrorister. Ena har just badat och andra sitter brevid mig och tjatar om att han också vill skriva snart. Ja okej.

Måste nog packa igenom väskan igen? suck. jag tycker inte om att resa någonstans med väskan full, bättre att ha den lite rymlig så att dit ryms mer saker när man sen ska hem!

Men jag ska annrs försöka ha en mysig jul i habi, sen kommer jag ju sakna min klass jätte mycket. Vi synes och höres//plina

godnatt

mina kära läsare nu ska jag sova.

aight, godnight.

new year

fan jag har inte fina kläder att dra på mig till nyår.... :( ska åka in till stan med ida senare och söka lite snyggt...

Orkar inte skriva mycket nu, tittar på gosspi girl. Men ska visa lite bilder, säg sen vilken jag kanske kan ha på nyår! please.


1


2


3

färgade linser

Färgade linser ffs!

http://www.fargadelinser.com/

Man får gratis linser om man har bloggat i mer än 2månader ;)

staden

sitter nu och leker med kusinerna i stan :) ska vid 6tiden möta upp david i stan och sen ska vi alla gå och sen på julshow;P ida ska ju dansa så, wöu.

vart förbi moster nyss, förde lite julklappar dit som min kusin ska ta ner till mamma till jul.

och fick höra när jag kom fram till faster att min farbror voltat med bilen. Fan för halka! men har är ok. fiu.

Ska bjuda på lite roliga bilder när jag kommer hem, hejdå!:P

tha dam

bio snart.

Har åkt tre timmars buss idag sammanlagt. Har varit hos mormor i kalix, det vart mysigt. Jag fick ta med mig lite saker som ska till mamma oxå, ska föra dom till moster imon.

Imon ska vi oxå på exiled show, ska bli jätte kul att se lite vad de är ida hållt på med nu hela hösten.

Snart ska vi på bio, sen blir det väll buss hem mot natten. Eller natt och natt, men nattbuss blir det iallafall.....

Hejdå.:)


igår klippte vi av davve håret!

omg altså

idag var det otroligt skönt att få vakna klockan 10. Åh vad det var skönt. snozade ändå typ en timma.

I skolan hade vi lite engelska med bla nån sorts "redovisning" av nyhetsartikel eller skräckhistorier. Sen hade vi grammatik prov i svenska, vet inte hur det gick?! Jag svamlade nog bort mig, som vanligt.

Sen fick vi även reda på att vi inte har svenska på måndag, SOFT. Så börjar 10 på måndag, och slutar 1250. Nice ;) Och på fredag nästa vecka har vi inte skola alls så får jullov på torsdag! fyra dagar skola kvar, fett skönt.

FETT
fas jag har. haha.

Efter skolan tog jag mig hem till faster och satt där med kusinerna. Sen ut på stan med Ida, och hon köpte lite små saker och la undan lite större. Jag köpte mig ett par trosor. Inget mer alls. Längtar tills julen, för om jag får det jag tror jag får blir jag glad. För den jag har nu spökar som fan, stängs av lite här och där och sladden man sätter in för att höra musik glappar. Beror nog på att den vart i kontakt med vatten för mycket.

Imon blir det att vakna lite tidigare än vad jag hade velat, nämligen runt 0900... för 1050 går tha buss på kaliX.

Har haft roligt här hemma nu med ida och david, lagat as god mat och klippt av håret på daW. Och sen fixat lite mysitisk guru feelin i köket. haha, vet inte om det är så där konstigt snyggt eller bara asfult? kan ta bild senare och lägga upp för er som det intresserar.

Så det blir väll habi på torsdag? eller sen åker jag fredag morgon/dag.  nej det blir nog kvällsbuss på torsdag.



Nu ska jag titta idol med dom andra i läggan, hejdå!



det är en sak som skrämmer mig

jag ska inte tala om det för er. Men jag är så rädd för det. huggaligen.

Har hjälpt erri lite med bloggen nu, det syns verkigen att jag har gjort den! Typ jag, haha. Men den vart snygg ;) Gav henne min mall som jag tänkt ha, men hon får den istället. VSG. http://ericagreus.blogg.se

Soft med sovmorgon, kan inte gossip girl bara bli klar så att jag kan titta på det, men det kommer ni inte ens bli klart i dag... får titta på det imon istället :) imon kommer d to the avid oxå, va kul o umgås med dom två igen ;)

nej men på söndag ska vi iallafall och titta när ida dansar på julshow! fett NICE!

På lördag ska jag som sagt till kalix och hälsa på min mormor:) ska åka hem med bussen sen på kvällen när det är mörkt ute, det är så soft och mysigt. men lite rädd är jag ju för att typ bussen ska halka av vägen.

Hejdå nu, ska lägga mig i sängen som jag redan ligger i. Ska dra bort sockarna. godnatt v

rock bottom, and then me

imon är det lucia i skolan, hade ju varit roligt att se om jag inte hade haft sovmorgon till 1215. För den har jag längtat efter hela veckan och den ska jag inte ge upp när den nästan är här! För på lördag blir det ju inte heller att sova för då åker jag till mommo i kalix<3

Nu kom mummi hit, inte mommo, mummi. Och hon hade köpt godis åt mig, nam! men fy, nu vart det inte gott längre, åt för mkt för snabbt.

Eller vänta här nu, visst behövde vi inte gå på lucian? hmm.... Blir en funderare dära.

Are you saying you dont want to get with this?
- yeah, i dont think you should say that even when you are healty.

hahaha.

i've got the magic stick

nu fan, har ätit, och ligger som vanligt död i sängen. Helt sjukt hur trött man kan vara, eller kanske inte? 0815.1535 är jobbigt som fan! Det HEMSKA är att efter julen så kommer vi ha från 0815-1700(!!!!!!!) DAMN altså.

Det är estetiska valet som kommer in där, och jag har valt dans... det ska bli kul! bara mina nerver med den sjukt långa dagen och mitt knä pallar....

Ringde mummi för ett tag sen, för hon ska komma hit igen och sova, hon skulle behöva köpa hem lite godis åt mig för jag får snart mens...

fett KURR

fan vad min mage lever ett eget liv just nu, det kurrar som fan för är så jävla hungrig!!!

har data lektion, spyr snart +o( så jävla tråkigt... sen näthandel, ennu mera dator... SEN HEM OCH ÄTA!

jag vet

Man säger mycket och allt ska vara så föralltid, när man har det bra. När saker är sämre och inte alls som det brukade vara, när man är  på andra platser med andra människor visar det sig att det inte alls kommer vara föralltid. Saker blir annorlunda, saker går sönder och människor förändras. Man får aldrig säga föralltid, det slutar bara med att man blir besviken och man börjar skylla på varndra. Dom man alltid ringt till när något hänt, gråtit till, skrattat med, är nu dom sista man tänker på när något händer. Vad hände, vad händer? Blir man inte lite besviken på sig själv, javisst. Men på andra också, allt är ju inte ditt fel. eller?

Folk som vill att andra ska dra på sig en stor skuld, känna sig värdelös, ful eller bara dum.
Det är det värsta jag vet, det är människor med way to much fritid. Folk som lägger sig i andras liv, det är tragiskt, jag tycker så synd om såna. Jag brukar alltid tänka hur dom egentligen har det när dom måste visa så tydligt att dom inte mår bra. aj, det gör ont.


fan va nisse

min kusin kommer upp till jul! *gla* Och min faster jag och min kusin ska ha kul!


nu är vi lite äldre, vad kan gå fel?

what the fuck is going on?!?!

skola idag, sköönt som fan när man fick gå hem. Men det vart kallt som fan idag!! Var nog inte den enda som tyckte det...

Sen mötte jag en lätt irriterad ida påväg hem från skolan. Och hon gick som en sengångare så jag var tvungen att säga hejdå till mina vänner för att gå i hennes takt. När vi kom hem så åt vi middag och jag har några gånger hoppat upp ur min sömn för jag får inte sova på dagen, men är så trött!! och imon börjar jag 0815 och slutar 1530 +o( FY FAN.

Sen har vi kommit fram till att jag är ytlig, fett ytlig! eller ytlig kanske är fel ord? Men jag tänker då fan på allt och alla små saker som kan komma och vara fult eller pinsamt.*host* Altså alla små kanter och hörn måste vara perfekta. Det är så sjukt tråkigt och jobbigt!

Och den enda saken jag litar på är min kamera, och kanske min äckliga spegel i mitt rum. Jag tror alla hatar att se mig testa kläder, am i right?

Igår på kvällen när ida kom hem från dansen så stretchade hon, och jag vill ju vara med! Det fick jag ju sota för idag för har ont i axeln, men iallafall så klarade jag av att stå i en brygga! Vart sjukt stolt över att jag klarar av det fortfarande, i still got it ;)

Sen är de ju de här med jullov, det blir ju att dra med en massa jävla kläder till haparanda?eller?suck. Och kläder till jul och nyår, hur fan ska jag kunna bestämma det nuuuu, jag menar kommer ju inte få med i närheten av alla mina kläder till habi under jullovet? Får helt enkelt ta en favorit i repris, som jag vet funkar. Alltid bra.

Nu blev det mycket skrivet som kanske folk kommer tolka med skryt, men ska kirra lite musa till sara nu, hejs.


jag göör en brygga*smile*

do i look like i sell drugs

sitter och väntar på att datalektionen ska börja nu. Lite smått tråkigt, har redan gjort allt som jag gör på internet, läsa lite bloggar och typ pixbox.

JUSTJA, jag gjorde ett stort steg igår, tog bort min lunar ;) den ni.

bra bra bra

dh

sitter och tittar på dh;P

svar till den där nyfikna. Gjorde min tatuering i bulgarien, vet att den är dåligt gjord, den är i fylld helt skumt. Men själva modellen ska vara så där, valde själv ut hur den skulle se ut. Den ska altså vara tjockare på ena sidan och smalre på andra, det är väll oxå därför den kan se lite "sne" ut. Så det väll min smak det är fel på isåfall :)


liksom så :)

hola

sitter och äter hästmat, smakar fan det ibland. Den där gröna grönsaken, smakar inte alls bra +o(

Idag vart det skola, och jag är så stolt och nöjd över att jag klarade det! Hade absolut ingen ork imorse men jag drog mig dit och nu har jag klarat av den jävla långa dagen och sitter hemma! Efter skolan var jag ett tag på stan med Alexandra, vi tittade på lite kläder som ingen utav oss hade råd med:P EN DAG, ska jag ha råd att gå in i en affär och plocka åt mig allt som passar. de ni.

Imorgon börjar jag 0950, så måste ta en sugig buss in till stan. men what to do. Sen slutar vi "redan" tre, det är fan tidigt.

Måste nog åka in till stan på ett tag och köpa lypsyl, jag lider. Av annat än torra läppar oxå, har en massa ont i kroppen idag.. suck, inte min dag kanske? ändå känner jag mig lycklig. någon som kännt sig olyckligt less men ändå vädldigt lycklig.

och duschade håret igår och det känns redan fett skitigt :O fan.

Nu ska jag ta och äta upp maten jag har här och sen kanske åka in samtidigt som ida hejduu


shit vad den var svullen första dagen.... här är jag i bulgaria08

guuh

fyfan tröttare får men leta efter! ska ta bussen som går på 20min... men herregud funderar seriöst på att somna om och stanna hemma, jag är så trött så jag vet att om jag skulle blunda nu så skulle jag somna.... Och det hade ju varit lugnt att fara till skolan om man slutat någelunda tidigt, men 4:( seriöst?

50 cent, ja han har en poäng i det han säger

Thought about it everyday and it made me change my way.

Ligger i sängen och kan fan inte sova. Kommer vara slut imorgon, igen. Tycker ändå att jag borde få lite sömn nu, var vaken till tre inatt och har vaknat nio... Men turen är fan inte på min sida idag...

Skönt är det iallafall när jag har köpt färdigt alla mina julklappar som jag ska köpa. Inte dom bästa kanske men jag hoppas att alla har i bakhuvet att det är tanken som räknas.

nu ska jag titta lite på mysteriet på greveholm, det gör mig liksom lugn, att titta på barntv. haha. iallafall nu.

Godnatt ni som kan få sömn.


varför kan jag inte vara lika trött som jag var när den här bilden togs? den bästa sömn som finns är ju fan efter skolan och det är då man inte ska sova. då blir det sömnlöst till natten.

trevlig dag/kväll

har varit i farten hela dagen idag! dagen började med tidig uppstigning och fix, sen gav jag mig av mot stan för att möta mina favoriter! Vi gick runt på stan hela förmiddagen, besökte affärer som gina tricot så som kärleksbutiken. Sen vilka som ville gå vart lämnar vi till oss som var närvarande... Sen åt vi på dagoberts oxå, därför luktar jag curry nu.

Sen åkte vi hem till oss på Tuna och chillade lite.

Sen begav vi oss mot bergviken för att invadera saras lägenhet. Det var väldigt mycket folk i saras lilla rum! Men trevligt hade vi alla ändå! Och sara, lisa och hennes kompis åt tacos så jag och ida åkte sen för att handla på ica och såklart köpte vi hem tacos som vi sitter och äter just nu! Gott, men köttfärsen är HOT.

Ska duscha på ett tag, sen försöka sova tidigt. Imon är det skola från 1015-15.50 typ. Adios.


me someday, and problaby tomorrow to....

det best fuckin feeling

att hitta bra musik, nytt som gammalt är det bästa. Jag hyser nått enormt för musik, älskar att röra kroppen till takter, även fast jag ofta inte tycker om att göra det runt folk så gör jag det ofta! Och det är det bästa, när man får röra sig till nått väldigt bra som kommer ut ur högtalarna!

Nu är min mobil iallafall nyfylld med fett bra musik! it feels good now. Och det är som att jag känner igen mig i vissa låtar, det är ju det bästa.

För några år sen så var det ju techno och dj musik som var det bästa... Nu har jag liksom lämnat det bakom mig, jag älskar soul, svenskt, rnb och hiphop. Det är min passion, öö, musik ja! love it.

Kan inte sjunga, spela något instrument, men lyssna på det, det är jag bäst på!

 

dadam

har varit i tvättstugan nu, behöver bara gå tid en gång till, då ska jag sen bada badkar och välja nått som jag kan dra på mig snabbt imon och sen sova typ. För imon måste jag vakna typ 9 för ska sen in till stan för att möta tjejerna. Och sen måste jag ju oxå köpa en massa julklappar, hatar att ha dom tryckandes på mitt psyke. Suck...

Hejdå och gödnatt


smyg titt på tjejernas julklapp ifrån mej

oh no, im gay


hähäh, gör testet på http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html

Sitter och tittar på vänner nu, ska till tvättstugan på en timma typ... jei.

Har pratat i tele idag med taru, typ några timmar, det roliga var att det typ aldrig blev tyst. Man har mycket att ta igen när man inte träffas varje dag!

Gud måste fixa mig senare, dra över en ansiktsmask i ansiktet och göra inpackning i håret. Imon måste jag vakna rätt tidigt för taru och frida är här i stan vid 1000tiden, så måste ju vara inne i stan och möta dom:) ska köpa alla julklappar imon, hoppas jag hittar till alla som jag köpa till..

Vi hörs, hejdå!

min lördag

dagen började med att jag vaknade aldeles för sent. Halv 1 steg jag upp och hoppade in i duschen, fixade mig och åkte sedan in till stan och mötte upp ida. Vi gick på stan och jag hittade ett och annat som jag både fick lägga till min kreativitet i och pengar så klart... Blev nöjd!

Sen åkte vi med marjo och peter till det nya huset i sunderbyn, och det är jätte fint! Ida badade jacuzzi med kläderna på medans jag stod och tog bilder på det fina relax rummet! super snyggt vart det. Sen tog jag och ida bussen hem och vi hoppade av på nått muppområde så vi gick till Frida istället, för att sedan dra med henne hem till oss för att baka pepparkakor och dricka julmust! Jätte mysigt, vi hade samtidigt lite tjej/pyamas kväll! Mysig kväll med dom bästa!

Frida drog för kanske 15minuter sen och nu ligger jag här i min säng och funderar på om jag oxå ska sova, men är inte trött alls så det kommer nog misslyckas stort.

Imon är det söndag och ida och jag kom på ATT, imon efter vi tvättat färdigt i tvättstugan så går vi alltid in i läggan och säger "suck, skola imon igen". Men imon är det inte så, för vi är ju lediga på måndag, så vi kan köra värsta rajtantajtan imon för vi får sova på måndag! fett skönt. Taru kommer ju på måndag(?), så ska gå på stan då med henne och titta lite julklappar osv ;)

Nu ska jag bjuda på lite bilder från idag och sen ska jag titta nån film:) godnatt!


Ida bada jacuzzi

Ida väntar på bussen, med asyl i handen

jag äter mat hemma hos marjå och pitir

vi bakar!

tittar i skolakatalogen. haha undra vem det är som är så intressant

ansiktsmask haha

nam!

!

you better tell him now or you may end up alone, forever. lalalala.


fredag

å vad skönt med helg! Och vi har ennu ledigt på måndag=) SOFT.

Kom hem för ett tag sen, Ida och Angelica står och gör knäck. Jag sitter här vid köksbordet och nöter som vanligt. Och sen ringde Sara nyss, hon frågade mig om jag skulle med till storheden, jag vet inte om jag orkar... men ska vänta på att hon ringer så ser vi ju hur jag gör:P

I skolan hände inget typ, jo vi hade mini grammar test i engelskan, annars inget vettigt alls:P Vi började på att skriva en saga oxå. Annars är det jätte mysigt överallt nu, man känner att julen är på g:P

Nu ni, NU ska jag titta hur det går med knäcken. Adios:)


min tuffa brorsa

me gusta

sitter med färg i håret nu, det var på tiden, har haft det där "ljusa oranga" slingorna ett tag. Nu blir det mörkbrunt igen! så skönt.

har målat naglarna nyss röda, det var ett jävla bra tag sen sist. överhuvudtaget, nagellack, vad är det?

har lite svårt att skriva för naglarna är ju ny målade.

Jag och ida kom hem för ett tag sen vi har varit inne i stan och tittat när sara uppträtt:D hahaha det var det bästa på länge! skrattade jätte mkt :P och alla var jätte duktiga!

Sen åkte vi hem gansta way, buss, digga musik, phone snack du vet:D

hejdå ska koka nudlar nu ;)


Tveka inte, då slutar det så här!

tjaO

har jus ätit mat, fy va gott detr var, var så jävla hungrig efter att ha haft skolan från 0815-1530...

Ikväll ska nog jag och ida in till stan igen för att titta när sara uppträder ;)

Nu ska jag göra lite läxor, hejdå!

det doftar estet i luften

har varit och tittat på uppträdande idag av eleverna som går estetiska programmet:P Det vart riktigt bra, såklart vart ju ida bäst av alla igen men alla andra var jätte duktiga dom oxå:)

Efter lärkan åkte jag, ida, filip och pappa till shell(?) i mjölkudden och köpte chips och hyrde film. Gubbarna tittar nu hancock(?) och jag och ida ska se en film jag inte kommer ihåg namnet på...Och så ska jag dricka julmust:) nam!

Imon ska jag nog igen till stan på kvällen och titta på uppträdanden, men nu är det sara som ska uppträda:) det ska bli kul det med!

Imon har vi matte prov, och sen så är det sista dagen för oss att jobba på produkten.. så imon ska min rapport om potatisen vara klar:o guh, kommer jag hinna? Och sen måste vi stressa lite med projektet flytta hemifrån=) man blir stressad när det är så himlan mycket just nu i skolan!

Nu ska jag byta om och tvätta bort fejjan. Adios amigos.


me today:) banan till frulle;)

yeah baby yeah

Paulina säger (22:44):

hahahhaahaha

Paulina säger (22:44):

det där när jag och erri ba

Paulina säger (22:44):

erri:den här låten är bra, uuuu. jag:uuuu *klappklapp*

Becka säger (22:44):

HAHHAHAHA

Becka säger (22:44):

Paulina säger (22:45):

hahhahahahahaha

Paulina säger (22:45):
:'(
Paulina säger (22:45):

av skratt

Becka säger (22:45):

så jävla fult ;)

Becka säger (22:45):

hahaa!!

Becka säger (22:45):

tänk vad lite sima kan göra

glitter och glamour

för hon vill leva la dolce vita.

Jag och Sara for efter skolan hem till oss och lagade mat, nachotalrik, nams! Det är gott att äta mat med händerna. Vi tog lite in action bilder och sedan med mycket om och men drog vi oss IN till stan och gick på även med mycket om och men in på roasters och tog oss en fika. jep.

Sen åkte vi hem till sara i bergviken på sjögatan, men såklart stannar inte bussen och vi tvingas gå fler hundra kilometer. jep.

SEN gick vi till godis huset och tog oss en sittare, vi väntade på bussen och pratade om alla galenskap vi gjort! Det är egentligt svårt att tro, änglar som vi är:)

NU sitter vi här hemms hos oss, sara testar kläder innan hon ska vandra vidare här på tuna och jag surar över att ida glömt köpa hårfärg åt mig. måste gå till skolan imon med äckligt hårfärg som jag har nu.

nu ska jag lyssna på saras överkok och sedan ta mig en duzch! HEJDÅ.



In action bilder. LOL

slut

fyfan vad jag känner mig slut. och det värsta är att det finns så mycket att göra... jävligt mycket! flera saker som ska in nu i veckan och en massa guh...

och när jag får panik/stress så kan jag inte göra något! skjut mig.

hejdå, ska laga mat med zara nu.

jag är nog världens stoltaste


Min bror roar sig men är så jävla snygg

Ida är king på att dansa

kväll

hej! kom just ut ur duschen, sara drog för ett tag sen vidare här på tuna.:) Vi har varit och gymmat, skönt, men fan, pumpar alltid för mkt på armarna... är helt slut, det är jävligt jobbigt att bara skriva på tangentbordet nu...

imon är det idrott i skolan... känner mig inte alls taggad just nu... men vi får ju se hur de känns imon :) Sen så har vi praktisk marknadsföring, vet inte riktigt om vi ska redovisa eller om vi får jobba på den ennu? hoppas vi får jobba på den för vi är inte riktigt klara ennu tror jag...

På onsdag ska ida ha någon uppvisning som jag ska på med sara och sen på torsdag så har sara uppvisning som jag ska och se med ida..^^

Nu ska jag göra någon macka sen titta vänner och sen sova! börjar 1015 imon, soft.


stretching idag

nej jag är påväg hem till er

Stod i hallen med jackan på och var typ just påväg upp till bussen när sara smsar och säger att hon var påväg hit istället. Hoooh säger jag bara, tur att jag inte satte mig i bussen, då hade det varit en onödigt resa för någon av oss för nån hade varit tvungen att åka tillbaka.

I skolan hände inte alls mycket, dagen kändes kort vilket vart skönt, och åkte hem dirket för att jag var så jävla trött och ville vila lite innan jag och sara far på nautilus. Men mkt vila har de inte blivit, får göra det efter gymmet istället.. skönt.

Måste köpa julklappar oxå, men har inga penar.. vi får se hur det blir med det där, det fixar nog sig. Annars får jag sätta min fantasi på spel och göra julklapparna ;) har redan gjort till tjejerna så ;)

Nu har jag minne på pixbox igen så har laddat upp lite bilder från november där och lite bilder från skolan idaG ;D titta in. http://ppaulina.pixbox.se 

Och nu ska jag bjuda på gamla bilder och sen vänta på att zara kommer. pusstjao





Det här är över ett år sen nu! Hoh vad tiden går. Ändå känns det som att det här var för typ 100år sedan. Så mycket är förändrat, inklusive våra hårfärger.
RSS 2.0